17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Читавите майстори са другаде,но не и в България.Тези,които са все още тук си знаят цената . За качество се плаща...

Дано всички интелигентни хора емигрират и да се затрива тази клоака

Евала на колегите - успели са да направят едно от най-добрите санирания - 0% проблеми по време на гаранцията и 100% нужда от генерален ремонт малко след края на гаранционния период.

Успели са на 10000%

Поразен съм как само са "санирали" стърчащата бетонна плоча, служеща и за стряха в гонене на максимална печалба.

Абе за това не си прав. Козирката се изолира, защото е термомост, т.е. ако не е изолирана ще идва студ/жега през тавана (плочата) на последния етаж. Дори би трябвало плочата да бъде изолирана и отгоре (в подпокривното пространство), ама предполагам тарикатите "строители" не са се сетили за това ... не за друго, а защото са технически неграмотни. Проблемът е в качеството на изпълнение, а може (и е доста вероятно) и в качеството на материалите.

Абе наглеци, това не е изолацията! Не виждате ли -това е завесата! ЗАВЕСАТА НА ЦИРКА! Завесата пада и почва цирка!!!

Санирането е най-голямата кражба в новата ни история, заедно с КТБ. “Видими резултати”, а?! Направо очевадни!

Браво на Боко, браво на Лилето, браво на всички тези, заради които продължават да ги избират. Следващия път пак! И така докато всичкия декор не се разпадне напълно!!

Не думай ба? Значи Бойко Борисов е нанасял мазилката, а Лилето е носила кофите с разтвора? Бойко и Лилето строителна фирма ли са? Бре! Ако бяхме избрали строителната фирма БСП, дружинния предсетадел Корнелия Ниновa щеше да замазва мазилките по училищата, а Кирчо Добрев щеше да носи кофите и мазилките щяха да държат? Ми да ги изберем другия път тогава!

Тия програми са одобрени от Боко и пропагандирани от Лилето. Аре няма нужда платени лекета да се опитвате да мажете. Да си бяхте запазили мазането за изпълнението на мазилките.

Минимум 40% от цената на тези санирания не отива за материали/труд (вкл. и проектантски труд), нито е печалба за строителната фирма. Сещаш ли се къде отиват тези минимум 40% от цената?

Горките нещастници, които се подлъгаха на Лили Свинетката и взеха, че се довериха не на кой да е, ами на българската държава да им "санира" жилищата.

Мии като ти вземат 40% комисионна, естествено, че ще пипнеш от материалите. Ама и майсторите са едни мангали, видял стиропор 2 пъти в живота си и майстор станал.

Това Путин го направи! Той е виновен! Предния ден извади крепежните дюбели и разчовърка замазката дето захваща изолацията към фасадата.

Само при Тодор имаяе гаранция 50 години за панелките. Гърбатите се опитват да го копират,ама са на светлини години от соц строителството!

Не са паднали парчета а изцяло се е срутила измислената изолация без фиксиране за икономия

Браво, така се прави!

Е, през 2013-та (когато е извършено т.нар "саниране") никой не е очаквал ГЕРБ да доживеят до наши дни ...

Нищо не разбирате, това е арт-инсталация ! Сега малко графити тук-там и ще стане перфектно.

Копират ми творбите....Без разрешение.

Цялата им работа на герберските бандити и такава, вече 10г бавно, но сигурно вървим назад.

хмм... на мен ми се струва бързо и ускоряващо

Поредния некачествен ремонт извършен по време на управлението на герберастката шайка бандити.

Видимите резултати!

Думата саниране няма нищо общо със слагането на стиропор на стената !!!!!!!!!

Каквато държавата , такова и санирането.....

Как се самоизкъртва така, да не е лепена с плюнка, нли дюбели се слагат или не?

Трябва на всички да е Кристално Ясно !! БСП са Най-голямата Опозиция в България, БСП са Единствените СЕГА.. СПОСОБНИ да Махнат ГЕРБ !!! ... На Местни и Парламентарни Избори.. .. Ние Всички.. Заедно.. ТРЯБВА да гласуваме Задължително за БСП!! ... След като Почистим от ГЕРБ.. .. Гласувайте СРЕЩУ БСП... .. Демонстрират Срещу тях ако желаете.. ... Но!! Не гласуване или Гласуване за други освен БСП сега =на Избиране на ГЕРБ.

И каква ще е РАЗЛИКАТА? Дали ще ме краде бесепар или гробаджия, все тая. А цялата бесепарска истерия е в стил "стани да седна".

300лв.на квадрат!!!

Сега ще има ремонт на ремонт.

Тва саниранье кат магистралитье ни, бе!

Гарантирано от гроб! Парите са отишли за комисионна на падишаха с тиква вместо глава

Баз държа, че специалистите са шпакловали директно върху мрежата, без основен слой лепила, ползвали са некачествена шпакловка и стиропор, за да могат да октраднат повече, за да им повече за тях и за вожда!

Вождът е дал пари , това че има некадърници е друг въпрос...

Свиниране, саниране правят в Германия,