17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не се радвайте много. Контраофанзивата на Зеленски няма да трае дълго и после пак ще се увеличатт случаите на осиране в Булгаристан.

https://thebulgariantimes.com/Кърмата-на-приелите-експериментална/ Кърмата на приелите експерименталната инжекционна течност съдържа биологично оръжие, а кърмените бебета са заплашени от «внезапна неочаквана смърт» Кърмата на „ваксинираните“ с иРНК инжекции съдържа биологичното оръжие, а кърмените бебета показват симптоми на обичайните „странични“ ефекти. Данните са от рецензирано проучване, публикувано в Списанието на Американската медицинска асоциация (JAMA). https://jamanetwork.com/journals/jamapediatrics/fullarticle/2796427 На тази наука ли да вярваме или на телевизионните голословия и фарма-министерските лъжи, че боклуците не се разнасяли из тялото?

Ало, Кърмата на приелите експерименталната инжекционна течност съдържа биологично оръжие, а кърмените бебета са заплашени от «внезапна неочаквана смърт», троле нагъл, Трябва да вярвате на дъ бългериън таймс, разбира се, Все пак е един от флагманите на руската пропаганда и нямате много голям избор.

Защо в сащ, където бай Дън обяви край на ковид, имат по над 300 починали последните два дена, а ние под 5?

Ваксинация... Или както е шпо-правилно - шпиковка!

3евзек

Ало, 4321, троле наш, Така е по-правилно, но на тролски. На български не е.

Защото САЩ е с 60 пъти по-голямо население. 5х60=300, затова. Към момента тук и там е приблизително еднакво. Но там обявиха край, защото има много повече ваксинирани и за разлика от тук, се очаква да няма значима ковид вълна с много жертви през предстоящия есенен сезон. Очаква се само много хора да се заразят.

Много са ти дяволски сметките. Първо не е 60, а около 51 пъти по-голямо население, второ не е 5, а съответно под 5, в случая 4 и 3. А сметни пак!

В сащ са над 300, на 27.09 - 309, а на 28.09 - 370. Пак сметни!

3евзек

Ало, Хм, троле наш, Да, 51 пъти е, просто проверявам как внезапно придобиваш или губиш математически умения, в зависимост дали числата не ти уйдисват на теориите. Но и в двата случая разликата не е голяма. 0.5 на милион или 1 на милион... Едва ли някой се впечатлява особено. Не е като 20 на милион, когато излъгахте хората да градят стаден имунитет.

3евзек

Ало, Аха, тролице проста, Този път грешката е моя, извинявам се. А ти ще започнеш ли най-сетне да смяташ по-дългипериоди, примерно от началото на годината досега? Или да си признаваш грешките не е според тролските традиции?

ееехх, колко сладки бяха времената на ковида, където разни кунчефци, радки, витановци, който никой никога не беше чувал и нямаха 2лв. да си закърпят чорапите се напълниха с купища пари.... и това бяха най-дребните идиоти по веригара... а такива като Файзе и фон дер лайняната станаха милиардери... ее, сега малоумитета мре от внезапно спряло сърце, алергии, рак и какво ли не... но всеки сам си избира колко да е тъп.

Споко към края на годината или догодина пак ни почват, само да изберат удобно правителство и пак са те.

Ало, Аха, тролице проста, От внезапно спряло сърце измират хора по време на епидемичните вълни и известно време, около месец, след тях, включително още преди ваксинациата да е започнала. Така измряха около 35 хил българи над очаквоаното само до края на 2021. През останалото време завишена смъртност не се наблюдава. А ти пак си трол.

Зевзек, а сподели как плащат! На брой мнения ли е, че гледам на бройка го докарваш, нищо че само боза... Ако си струва - имам познат, вярно безпринципен, но като те гледам, това е предимство... Няма само ти да кяриш, я?

До края на 2021 записани починали с ковид са 30 890, там има и момче на 13 загинало в катастрофа и жива учителка...

3евзек

Ало Хм, тролице проста, Общата смъртност до края на 2021 е с над 60 000 повече от обичайното. Като извадиш споменатите 30890 (30888 без момчето и учителката), остават някъде 30-35 хиляди. Тях имах предвид. Имаш ли представа поради какви причини са починали. Малко ще ти подскажа - почти изцяло са поради две категории заболявания - сърдечно-съдови и дихателни. Имаш ли представа защо не са от какво ли не?

3евзек

Ало, 4321, троле наш, Хобито е безценно и изцяло за собствена сметка. А ти пазара ли проучваш от името на фиктивен "познат", защото наближават избори и след тях не се знае?

И като пада, защо е новина? Защо продължавате с истерията???? Кога ще се спрете?????

Ало, 4321, троле наш, Това е новина, защото е информация за желаещите да я научат. Истерията ще спре след като отидеш на психолог. А след като има спад, ти защо още си трол?

Желаещите, да я научат имат поне две официални места, където могат да я прочетат. Единен информационен портал и сайта на Министерсто на здравеопазването, раздел новини.

3евзек

Ало, Всъщност, троле наш, Двете официални места не са средства за масова информация, ами пресцентровете на въпросните институции. Хората не са длъжни да ги знаят, а властите са длъжни да предоставят информация на медиите. Интересно защо хем не се интересуваш, хем така усилено коментираш? Да не би да е защото и ти си длъжен?

Ооооо, здрасти и както се казва, радвам се да те срещна! Апропо, много съм благодарен, че има хора, като теб. Така се убеждавам, че майка ми е била права, като ми казваше: "Чети сине, да поумнееш, че да не ти се смеят хората на акъла!". Жив и здрав да си!

3евзек

Ало, 4321, троле наш, Виждам че все още се опъваш да четеш. Тепърва имаш да се убеждаваш в още много неща.

Байдън подписа указ, отваряш пътя за трансхуманистичен ад в САЩ и света Карън Кингстън, бивш служител на Pfizer и настоящ анализатор на индустрията за фармацевтични и медицински изделия, заяви: „ Указа на Байдън от 12 септември 2022 г. гласи, че американците трябва да се откажат от всички човешки права, които пречат на трансхуманизма. Стандартите за безопасност на клиничните изпитвания и информираното съгласие ще бъдат унищожени, тъй като те пречат на широко разпространените технологии за редактиране на гени, необходими за сливане на хората с ИИ. За да се постигнат социалните цели на Новия световен ред, престъпленията срещу човечеството са не само законни, но и задължителни.“ Извадки от указа на Байдън, която той подписа в понеделник, 12 септември: „Трябва да разработим технологии и методи за генно инженерство, за да можем да пишем схеми за клетки и предсказуемо да програмираме биология по същия начин, по който пишем софтуер и програмираме компютри… включително с помощта на изчислителни инструменти и изкуствен интелект…“ Инжекциите на иРНК, които вече са били инжектирани в телата на най-малко 70 процента от възрастните в САЩ (и по-малък процент от техните деца), маркират „вратата към трансхуманизма“. Бившият главен лекар на Moderna Тала Закса направо каза на света през декември 2017 г., че „ разбихме софтуера на живота “ Указа от 12 септември e като готовност за продължаващи експерименти върху човешката популация и индустрията на ваксините ще се възползва максимално от нея. Източник: https://thebulgariantimes.com/Върховният-съд-на-САЩ-Всички-набоден/

Ало, Указа от 12 септември e като готовност за продължаващи експерименти върху човешката популация и индустрията на ваксините ще се възползва максимално от нея, троле наш, Кога започваме да измираме бе? Докато се уфлянквате, ще вземе да дойде и датата, в която ваксините вече няма да са експериментални. Ще дадеш ли и ти някаква крайна дата, или пак някакъв дълъг тролски опит за размиване и отклоняване на въпроса?

https://www.bitchute.com/video/p7N9cRq4koVa/ "SADS World” by Tonika Todorova

3евзек

Ало, Много бързаш, първо ще те експериментират докато мърдаш, троле нагъл, Още 80 години ли ще ме експериментират? А вас не ви ли е срам в рекламата си да ползвате все хора, които са преболедували ковид преди ваксинацията?

Ало, тролската гилдия, Много слаба активност демонстрирате днес? Не ви знам имената и на тримата, за да питам за всички поименно. Но къде е днес Паниката? На предизборна подготовка или на границата с Грузия?

Погледна ли дали не е по-далеч от носа ти? По-далеч виждаш ли?

3евзек

Ало, Еми, тролице проста, Първо искам да благодаря за отговора, от цялата гилдия само ти се престраши. Погледнах дали не е по-далеч от носа ми. По-далеч виждам. Отговорих ли на въпросите?

Голям нос ще да е...

ИнтересЪТ към модерната болест и fuckсите съвсем се спихна и виждаме, че вече във всяка статия влизат дежурните тролове, за да провокират все пак някакви коментари, пък макар и псувни. Все пак тролЪТ Ваксо е забавен и искрено забавлява.

Единствената причина за тази радостна вест е порасналото самосъзнание на нашите сънародници които се възползваха от възможността да се ваксинират срещу тази ужасна болест.

Добро утро, антиваксъри-идиоти, Колкото по-бързо напълните траповете, толкова по-добре!

Васко, за съжаление шпикованите идиоти над 65 години усърдно са се заели със задачата и за нас трапове не останаха... От първото интервю на черния генерал, всяващ страх не ми пукаше. Изучавал съм вирусите и много добре знам от какво да се страхувам. Ковид-19 не влиза по никой показател в опасната група... Виж, с "ваксините" срещу него вече не е така. Самият факт, че те все още не са получили сертификат за пълен обем изследвания е достатъчен на по-интелигентните хора да им светне червената лампичка. Но ти не си измежду тях!

3евзек

Ало, 4321, троле нагъл, Защо пак лъжеш бе? Завишена смъртност към момента няма и в последните няколко месеца не е имало. Да не би да е защото не е имало значима ковид вълна скоро? Или просто пак лъжеш, защото си трол?

А, тези тримата, те от какво са починали? А?

От остра белодробна недостатъчност.

Курви що сте спрели коментари под статията как трябвало са се бодем с разни бълвочи цял живот а?

Ще пада, като има по-важни новини...

По училищата е пълно с болни а децата ги носят в къщи и оттам цялото семейство. Стига вече лъжи Ами за един месец да преминат в онлайн обучение. Съсипахте цяла нация заради изборите. Мръсни долни простаци.

вие и още неколцина ковидари не разбрахте,че затварянето само усложнява ситуацията. Може да се затворите в мазето. Защо трябва и другите да го правят?

3евзек

Ало, Само, троле наш, Може би си роден преди 2 седмици, затова нямаш спомени, обаче ние все още помним затварянето от пролетта на 2020, когато почти никакви усложнения нямаше. След това затваряне на практика не е имало и беше далеч по-сложно, отколкото в други държави в които имаше. Само руските тролове пишете друго.

А забелязваш ли троле иван христов, че смъртността лятото е по-висока от 2021, при условие, че имаме по няколко човека починали записани с ковид, последните месеци са под 10 над ден, но всмъртността е по-висока?

3евзек

Ало, Кажи бе трол, троле нагъл, Не те ли е срам пак да лъжеш бе? Лятото на 2022 няма нито една седмица с по-висока смъртност отколкото съответната от 2021. Има само една, в която се доближава и тя беше седмицата в края на юли, когато температурите достигаха около 35-40 градуса. Големите жеги през лятото и големите студове през зимата винаги са свързани със завишена смъртност и въпреки това тазгодишната не е надминала миналогодишната. Ще кажеш ли ти защо така, бе, трол?

Ааа има една не лъжи троле зевзек...

Тези не са в час! 4,5 милиона ваксинирани? Може да са поставени толкова ваксини общо, но не е ваксинирано и половината население. Ние не сме ЕС овце!

Ало, Константин, троле руски, Май не ти е добър българският? Пише за 4,5 милиона дози, не за 4,5 милиона ваксинирани. Вие сте руски овце, които тръгнахте да градите стаден имунитет срещу алфа и делта щамовете и излъгахте баш най-уязвимите да не се ваксинират. Някои от тях още чакат Спутник.

Не съм сигурен,дали снимките са предварително режисирани или са спонтанно направени ,но девойките на тези снимки винаги излъчват съсредоточеност ,отговорност ,професионализъм и като ,че ли някаква мила съпричастност.То може всичко това да е една постановка ,което не ми се иска да бъде.Някак женското внимание и загриженост, като ,че ли отнема част от страданието ,каквото и да е то.

Идват избори. Електоратът трябва да се бута по секциите, затова уж няма ковид.

уж,а наистина няма. Има вечните вирусни инфекции които ги има всяка зима,но с гръмкото заглавие "ковид". И хоп,хипохондриците са в екстаз.

Уж имаш акъл. В главата...