Ожесточени боеве за Северодонецк - над 1500 са убити в града, 9 жертви и в Харков, сред тях и бебе

Българският кораб "Царевна" и още 5 други чуждестранни търговски плавателни съдове не са напуснали Мариупол, съобщиха от руското военно министерство

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

РАШИСТИТЕ ВСИЧКИТЕ ЧЕ ГИ ИЗБИЕМ !!!

Изроди руски, проклети да сте!

АЛОУ, ДЖУЖДЕТО, АЙДЕ ДА СИ НИ ДАВАШ КОРАБА ЦАРЕВЕЦ, ДА НЕ СЕ РАЗПРАВЯМЕ ПО ДРУГ НАЧИН !!!

Отново манипулации за упорити сражения без съществен резултат. Абе вземете и дайте картата,бе! Ако ще и от източник на нАТО. Ясно се вижда как двата котела в Донбас са почти оформени (т.нар. "тактическо обкръжение"), остатъците от ВСУ подготвят отстъпление на две паралелни линии север-юг значително на запад. Особено интересно е как разбитие украински части псуват по клипове *еленски и сие,че са ги предали. Зъб му имат и аркадашите на азовците. Накратко - ледът се пука,а главното шоу предстои!

Историята ще те прокълне, изрод хипофизен!!!

И всички, които го подкрепят също !

ИНСУЛТ ЛИ СИ ТЪРСИШ

ХАПЧЕТАТА

Вечера по телевизията даваха как Савецки мусулмански войски са атакували едно начално училище в селата наоколо. Първо пребили и се гаврили с децата, а после искали да отвлекат невръстинте момичета за трети и четвърти съпруги на чеченски старци - развратни черкези. Понеже стария Господин Учител се възпротивил, го заключили в едно мазе и две седмици го изнасилвали и пребивали всеки ден. Сега човекът се лекува в Северодонецк.

Гледам ги по телевизиятя руските генерали и се връщам 40 години назад. Същите ръбести, безизразни, тъпи, безчувствени физиономии от миналия век. Минимум 15 000 убити и около 40 000 руски войничета са осакатени без крака, ръце и очи! Сега Путин да отиде и се изправи пред почернените руски майки и да започне да им обяснява за неговата “специална военна операция и после да спретне един фашистки митинг на стадион”Лужники” в негова подкрепа!

От заглавието става ясно(по подразбиране), че загиналите и раненените са основно от украинско-нацистки характер. Също не откривам в статията или заглавието думите - 'Русия губи'. Странно?!? Вероятно руснаците са пратили жените и децата, защото мъжете им свършиха според запада. И пак печелят! Единствената причина Украйна да не се предава е защото не е управлявана от украинци. Същите като тези тук дето щели да се бият до последният човек, готови били на всичко, много умни и кадърни, но не са свикнали да спят в хотел с по-малко от 4 звезди. Такива народи сами не оцеляват, камо ли да спечелят война. Украйна свърши. Единственото лошо е, че като народ - ние може да сме и по-зле от тях.

ХАПЧЕТАТА

Докато изплати щетите за трилиони,които е нанесъл вече в Украйна...

Като бях студент в Ленинград, що не те пречуках, курве мъжко! Дени ни лапаше за пакет папироси!

Този психопат Путин използва стари ченгеджийски КГБейски номера да обвинява другите в престъпления, който той сам ги върши. Унищожи свободата на словото в Русия, уби Немцов, трови журналисти, а обвинява другите в тези грехове. Въобще Путин се оказа един обикновен лъжец, крадец и убиец! Свобода за Навални!

Ужас, рашистите ни изтребват и де милитаризират. Западът хем го боли, но не му стиска. А когато нас вече ще ни няма и той-западът, вече няма да е ЕДНОПОЛЮСЕН.

Трол си ти ,от проЗтите!

Путин, изтегли си орките от Украйна и ще има мир! Чий го търсиш там? Не разбра ли , че си окупатор в чужда държава. Даже и рускоговорящите в Украйна не могат да те дишат и се бият срещу теб и Империята на злото!

Режима на путин трябва да бъде приравнен с Хитлеристкия нацистки режим и да бъде обявен за престъпление срещу човечеството ! След това трябва да се търси наказателна отговорност от всеки, който открито подкрепя путин, както в момента е спрямо Хитлер !

И лапа....

ХАПЧЕТАТА

Ти даже гълташ

Велик е путин! Има проблем с НАТО - напада 10 пъти по-малка Грузия. Има проблем с Америка - нападна пет пъти по-малка Украйна. Велиииииииик…..

Страшни боклуци са тези в Кремъл. Царе на дезинформацията и манипулацията са. Убиват невинни хора, разрушават жилища и църкви, изпращат чеченци мюсюлмани да колят християни. Лошото е че има руснаци, които им вярват. В Ада ще гори Путин цяла вечност както и неговото обкръжение!

ХАПЧЕТАТА

Така се бори човек за родината си, не като нас през 1944.

Педал е онзи дето шойгуто му лекуваше простатата изотзад ,че трябваше да му е махат...

Кура го млатя в пиздата недоебана на Митрофанова аз. И пея руският химн.

Няма кой да я спре! 10 години я дразнехте,подигравахте се с рускоговорящите гаврехте се,убивахте,изнасилвахте,палехте! Сега си плащайте! Само не карайте и ние да ви плащаме престъпленията!

Да те "светна", Империята на злото! е робската система на "ПАРИТЕ ИГРАЯТ!".

Не го искй - ще те изцапа, кучката

Бугарина е роб, с наведена главица.

След 24.02.2022 година над един милион руснаци предимно млади и кадърни хора са избягали от Русия в други държави. Който има акъл в главата разпродава всичко и се изнася зад граница. В скоро време ще се забрани в Русия и свободното пътуване зад граница поради изтичането на мозъци и младежи и страната се превръща в Северна Корея. Путин успя да настрои целия свят срещу себе си. Обедини европейските държави и НАТО, ще вкара в военния съюз и Финландия и Швеция и успя да усили източния фланг на НАТО. Тоест Путин се оказа човек на американците и работи за тях. Може да е и техен агент даже! Почти съм сигурен в това! Няма такъв глупак като него!

Само че престъпник е мечката!!!!

Виж карикатурата в Шарли Ебдо :)

Не се брои

НЕМАТ СВЪРШЕК, ЧЕ И НЕГРАМОТНИ ЕЙ!

Ти гледай да не се събуди белоглавиият орел....

ХАПЧЕТАТА

Бат'костя,кога ще ме сменят ,цяла нощ троля вече. Хайде идвай да ти направя една свирка, да ми дадеш паричките за цигарки и да си ходя!

Да водиш война срещу братя православни християни заедно с мюсюлмани от Чечня, Сирия и Иран, а мюсюлманска Турция да ти е пръв съюзник. Това е Путин и управлението на днешна Русия.

ВЪПРОСЪТ Е, КОЛКОТО МОЖЕ ПО-БЪРЗО, ВСЯКА СЕКУНДА ТОЗИ КРЕТЕН УБИВА ХОРАТА СИ !!! НАГЛО, НАГЛО КОПЕЛЕНЦЕ !!

Защо българският кораб Царевна продължава да стои в Мариупол. 70 други кораба отплава ха от Мариупол след като Русия прочисти от Украински мини. Кого чака Царевна?

Бегай да си ги изпиеш

АНГОСАКСКИЯ ЕВРЕЙСКИ КАПИТАЛ! НИКОЙ НИКОГА ПРЕЗ КАПИТАЛИЗМА НЕ СЕ Е БОРИЛ ЗА РОДИНАТА СИ, А САМО ЗА КАПИТАЛА! ОСТАНАЛОТО Е ЗА ЗОМБИТА И ОЛИГОФРЕНИ ПО РОЖДЕНИЕ! ХАУ!

Тия за какво се бият? Зеленият продаде Украйна на Полша за жълти злоти! Ха ха ха ха

До края на лятото в санаториум до края на годината на пепел...

Когато има коментар "хапчетата" значи е притиснат тролския екип на руснаците и нямат аргументи.

Фашия изяде най-мазният хуй, който можеше да изяде. Украйна няма да се предаде, това трябва да ви е ясно. За Фашия - позор на бойното поле, изолация от света, минаване към статут на бензиностанция на Китай. Светът вече ще се дели между Европа, САЩ и Китай. За Фашия - кур от слон. Какъв нов световен ред е блянувал Пипи педерастчето парясано не знам, но какъвто и да е, няма да му хареса. Нали си е тъп….

Интересно, защо ГЕРМАНИЯ дава работни визи на руснаци по ОБЛЕЧЕН режим !??)) Украинците май много ги марзи !