17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Интересно дали трийсетте сребърника за които се е продала на западната пропаганда са и стигнали за адвокати? Още по-интересно е защо самите посрайнци не я припознаха за тяхна ами я изритаха обратно в Русия. Май не я слуша главата нещо. Може да се присъедини към платените умнокрасиви професионални протестъри у нас от средите на Козяк и ДейБъ. Те са професионалисти и се издържат само с грантове за протести. Ако им кажат, че трябва да протестират понеже са педали и обичат Турция и чалга веднага ще отидат и даже няма и да питат стига да е наредено от Козяк.

смела е жаната...респект от мен

предателството й съперничи...

Марина Овсянникова Защо Овсянникова? Нали сама тя написа навсякъде, че била горда украинка, мразеща руснаците (родена е в Одеса) и си връща украинската фамилия - Ткачук? Украинците не я приеха, даже я качиха на сайта "Миротворец", като подозирана за руски агент и вредна с дейността си за Украйна. Върнаха я насила в Русия - да направи някое и друго подсъдно изказване и да я пандизят за да могат поне да раздуят поредния пропаганден балон. За нищо друго очеизвадно не става. Кому е нужна - некадърна техническа редакторка. Тя уж се връщаше за да си търси родителските права - над детето, което "забрави" да вземе със себе си, когато бързо и организирано бягаше на запад. Сега е под домашен арест. Могат да я осъдят на до 10 години затвор за лъжи по отношение на руската армия. Предполагам, че ще я осъдят на някоя и друга година затвор. Или пък направо ще я изгонят от страната. Тя и за обмен не става. Кръгла, пресечена нула, некадърно опитала се да направи капитал от войната. Това е тя Марина Ткачук. Едно нещастно и използвано за пропагандна изтривалка същество.

кучка!

Сащ и Запада окрадоха Източна Европа и набутаха нашите пари на азиатци африканци и араби.

При тези управляващи които ги имаме вече 33 години , то по добре „феса да дойде“ - те са с години по напред от нас и живеят по добре....пък и няма да ни е за първи път.

Донбас принадлежи на Украйна. Как ще дойде във вас някой и ще каже спалнята и жена ти и децата ти са мои????? Кво ще направиш? Ще му дадеш и банята ли??? Русия е врагът, защото нападна Украйна. Защо не нападна САЩ или НАТО???? Да видим колко е смел Путин?! Удари Украйна, това ли му е нормалното?? Ако дойде феса и каже Кърджали и Варна са мои,вие и Търново ли ще дадете????? Вън от Украйна!

Украйна няма. Същият фалшив проект като македония... Има Русия, има България. Фалшиви държави, създадени зорлем с решение на коминтерна - каква съдба очаквате да имат...? Скоро и албания ще превземе измислените макета...

Ако "Фесът" поиска Търново, Кърджали, Варна, ние няма да му го дадем. Ще му ги дадат САЩ, ЕС и НАТО. Защото за тях и интересите им, Турция като съюзник е по-важен от България.

Много си се объркал нещо. Ако Западът имаше някакъв интерес от Турция в момента, тя отдавна щеше да е член на ЕС. През 50-те им е трябвало пушечно месо и затова сега има последствия - трябва да ги търпят.

Я изгониха и от ЕС и от Украйна. Съвсем се е побъркала, защото очакваше голяма печалба от предателството.

Няма Убити деца от Руснаците ? Има убити деца от Укро-Нацистите и ВСУ ! Колко проста Клакьорка е тази Хохлушка ! Да лежи поне 5 години в Затвора докато не върже , Тъпотия до шия Константин Ернст е виновен , омръзна ми от Евреи !

Убили са ти единствената мозъчна клетка.

Мдам... Ще ви преследват в сънищата и всички деца, убити при аборт... Всяка година са около 70 милиона... много повече от всички войни... И какви сте егоисти и лицемери... собствения си живот считате по-ценен от живота на детето в утробата на майката... него без угризения го разчленявате и изхвърляте в кофата за боклук... малко са ви всички природни бедствия и войни - още ви трябват, и дори и тогава няма да ви уврат дебелите кратуни

Обективността в журналистиката има за цел да помогне на публиката да вземе решение за историята, като предоставя фактите сама и след това позволява на публиката да ги интерпретира сама. За да запазят обективността в журналистиката, журналистите трябва да представят фактите, независимо дали те харесват или са съгласни с тези факти. Обективното отчитане има за цел да изобрази проблемите и събитията по неутрален и безпристрастен начин, независимо от мнението или личните убеждения на писателя

Браво. Явно все пак са останали хора в русия, макар и малко.

Навсякъде има продажни отрепки като тази, но руснаците поне се чистят

Руските примати най добре се чистят с ядрено оръжие ….

Руски войници загиват за да може този боклук да живее нормално. За това , такива отрепки трябва да лежат по колониите в Сибир.

Да ти кажа, с кеф бих ти пикал в устата, както и в тази на идола ти Путкин ….

Не нормален, истината боли нали?

А аз бих му се изкендзал с кеф. И оосле бих го овесил на първия стълб.

Тъпа е и не може да разбере, че Путин спасява страната си от фашистите САЩ и Германия.

Освен че си червен, си тъп до безумие. От какво по-точно я спасява. От цивилизация. Да гният рашистките говеда в кочината. От тези явно хора не става.

вижте й профила в Instagram, съвсем други го пише! Или е страшен батал или нашите жирналя тотално му изпуснаха края...

Американските войни са избили много повече деца и хора. Като гледам си спят доста спокойно.

Червени глупако. Сталин и Мао са рекордьори по изтребване, а ако добавим и разни кхмери, корейци, източно европейци числото става много неприятно.

Нориега дето бил кучи син ама наш кучи син

Кьде беше тази будна журналистическа съвест от 2014 до 2022 г., когато се убиваха деца в Донецк. И както претендират украйнците днес, от "своите"??? Аман от платено лицемерие. А кьде бяха и така нареченните лидери, че се правиха на разсеяни, докато дотътриха нещата дотук.

кво било било, сега кво правиме?

Чичо Путин, ако не беше пратил руска войска и бойна техника в Донецк след Майдана, нямаше да има жертви. С каква цел пращаш непоискана войска в чужда държава?

А нея не я ли преследват убитите даца на Донбас от 10 години?

Путин запали огъня там, него го преследват децата

Путин???? САЩ запалиха огъня там още през 2013-14г

Каква е тази бабушка - журналистка?Аз не мога да разбера като се каже журналист и значение некой необикновен педерас с много измислени права да се разбира а иначе нищо повече от платени подлоги от западните правителства. ЗА ТАКИВА КАКТО И ЗА ПОЛИТИЦИТЕ ОТ ЗАПАДА ДЕТО ИМ ПЛАЩАТ САМО РАСТРЕЛ.Как па в този хубав Запад един политик не го вкараха за корупция в затвора, пълен абсурд.За това само тепанйе на такива. ЕДИН РАСТРЕЛ РЕШАВА ПРОБЛЕМИТЕ ЗА НИЩО ВРЕМЕ, ОТКОЛКОТО ДЕСЕТИЛЕТИЯ БЕЗМИСЛЕНИ САДЕБНИ ДЕЛА КОИТО ХРАНЯТ КОРУПЦИЯТА В СИСТЕМАТА. Ай Кууро да ми ядете, банани нйедни!

Днес българи ми заявиха, че украинците убивали малки деца и затова Путин бил прав, че ги атакува. 50 години руско робство в България създадоха чудовища българи и техните наследници сега пригласят на варварите кремълски! Утре сигурно ще кажат че ги набучват на шиш и ги пекат още живи. Путин трябва да бъде съден за престъпление срещу човечеството!

Прави са българите ....доста деца са убити в Донбас от укрите...ама ти нали си гледаш БТВ и Нова....

Имаше дипломатически начин да се разделят, след като не могат да живеят многото националности на това скърпено от революцията пространство. Сега укрите в агонията си стрелят по атомна централа с оръжията на обидения Байдън заради несъстоялия се бизнес в Донбас и Лондонски мераци за колонии.

Що не кажеш нещо за руската шпионска мрежа разкрита преди година при правителството на Борисов, ГЕРБ-СДС и прокурор Гешев! Тези изроди шпионите предатели трябва да бъдат вкарани до живот в затвора. Издавали са местоположението на наши военни поделения и са ги правили мишени за чужди удари. По този начин са заплашили живота на нашите деца, братя и сестри военослужещи защитници на Родината. За съжаление в момента при това правителство България е разграден двор, а в президенството е пълно с руски шпиони!

Укро-посванникът дойде със списък на наличностите ни и най-нагло си ги поиска. От къде ги знае? Какви тайни имаме ние? НАТО си прави у нас каквото си ще и само като стане гаф - който не може да се скрие, излиза смешен министър нещо да пелтечи и става ясно че с нас нищо не е съгласувано.

С този стих на Радой Ралин искам да покажа колко много обичаме руснаците. Пиша ти от Плевен, драги Ванка. Помниш ли кагда пришол със танка? Беше млад, но се държеше мъжки. Зарази семейството ми с въшки… Взе на мама златните пендари и дори галошите ми стари. Помниш ли, как кушаше картошки? Наконец забърса три кокошки. После си преспал със какa Сия и изпил си всичката ракия. А след време чухме и мълвата, че си гръмнал тате във главата! Длъжен бях да те обичам, Ваня. Даже кръстих дъщеря си Маня. Залъкът си давахме насила на Русия – тая дива сила. После цели девет петилетки грабихте уран и руди редки. Грабихте и жито, папироси… Зарад тебе ходим голи-боси! Дружбата ни беше "свята", "чиста". Ние всички хранехме танкиста. А пък ти ни пазеше със танка и ни взе последната луканка… Пазеше и немците, и чехите. Ние тук възпявахме успехите. С паметник стърчиш ни на главата и скверниш небето и земята.

Radoi Ralin e 4ken na BKP, pisal e stihozbirki v stil ,, Rodino nasha mayko CCCP... Aeroflot. varvete sled gilorata ot 4erveni znamena etc. etc... Edin gnusen bolshevik tvoia Radoi Ralin koito na 12 god.postapva v PEMC....

Агресора определено е Русия! Питай грузинци, молдовци, украинци, арменци, сирийци и още 140 поробени народа в самата Русия. Да не говорим, че московитите(руси) избиха и коренното население чукчите(местнитеи индианци) и ги унищожиха до крак! Самите ние българите бяхме под половинвековно руско робство!

Ясно ти е а??? Бреййй.... много високо мнение имаш за себе си пич....НИЩО НЕ ТИ Е ЯСНО.....

Сега кажи за американците, индианците, негрите, виетнамците, либийците, иракчаните, афганистанците, .... Да понаучим туй-онуй.

Страшни боклуци са тези в Кремъл. Царе на дезинформацията и манипулацията са. Убиват невинни хора, разрушават жилища и църкви, изпращат чеченци мюсюлмани да колят християни. Лошото е че има българи и руснаци, които им вярват. В Ада ще гори Путин цяла вечност както и неговото обкръжение!

Путин е виновен, естествено и фашиската му сган, която вероломно нападна Украйна!

Ако те чуе Зеленски ще умре от завист. Той не спи, не яде, само театър прави, пък вие коронясахте друг.

Путин, изтегли си орките от Украйна и ще има мир! Чий го търсиш там? Не разбра ли , че си окупатор в чужда държава. Даже и рускоговорящите в Украйна не могат да те дишат и се бият срещу теб и Империята на злото!

Ще се бият разбира се, на кой нормален му се живее в менажерията пРоссия ...

Ще си понесе последствията изстерясалия боклул тя е сама Русия е 150млн.

140 милиона животни обаче.

KRILA NA SAVETITE se nari4ashe futbolnia team na nasheto selo do 1989 Si4ki sela narrt hi perdashehme na ma4. Nikkaf ni mozhishe da ni izlene...

Какво беше пРоссия?!

Тая е права, че има едни убити деца. Въпроса е че са убити от уркопитеците - повечето ползвани за жив щит, а някои които са опитали да избягат, застреляни директно. То ясно, че тая ковра не си вярва, въпроса е дали някой ѝ вярва.

Как да разпознаем актив на Кремъл - платен агент или полезен идиот: (1) Външна политика България: 1. Не трябва да бъде въвлечена във война 2. Не трябва да праща оръжие на Украйна 3. Трябва да пази неутралитет 4. Трябва да поддържа приятелски отношения с Русия 5. Не трябва да допуска Македония в ЕС докато македонците не си признаят, че са българи 6. Войната в Украйна е специална операция 7. Тя е освободителна, защото преди това е имало много убийства на руснаци от украинци в Донбас 8. САЩ ( или “всички” в по-меката версия) са виновни за войната (2) Енергетика 1. България не може без Газпром 2. Руският газ е най-евтин 3. Русият газ е най-надежден и предвидим 4. Втечненият газ е много скъп и несигурен 5. Няма откъде (инфраструктура) да внасяме втечнен газ 6. Нито дума защо интерконекторът с Гърция не е построен за 12 години 7. Нито дума защо трябваше да строим за наша сметка Турски/Руски поток 8. Всеки друг газ освен този на Газпром е също руски, но по-скъп от посредници 9. Нито дума защо не сме ползвали азерския газ за цялото договорено количество 10. Без руския газ оставаме на студено и фалират предриятия 11. Не Газпром, а ние сме спрели отношенията, защото сме отказали да си открием сметки в рубли; т.е не Газпром, а ние не изпълняваме договора 12. Сметките в рубли са се наложили, защото Западът е ограбил Русия като й е блокирал авоарите и трябва да й влезем в положението, че не иска пак да бъде окрадена 13. Само нов дългосрочен договор с Газпром ще ни реши проблема с газа 14. Нито дума, че България е сред страните с най-ниска потребност от газ 15. България няма откъде да замести руското ядрено гориво за АЕЦ 16. За високите цени на петрола или нищо или бензиностанциите са виновни, никога Лукойл. (3) Отбрана 1. България е в състояние сама да се отбранява 2. България сама ще формира като основна страна батальон на НАТО 3. Руските самолети са с отлични качества 4. Нямаме нужда от още американски самолети на хартия 5. САЩ ни измами с американските самолети 6. Не трябва да ставаме жертва на чужди интереси 7. Няма нужда да финансираме американския военен комплекс (4) Правосъдие 1. Никога не използва думата “корупция” 2. Никога не казва нищо за главния прокурор или прокуратурата 3. Никога не е имал проблем с прокуратурата 4. Никога не смята олигархията за проблем на България и не вижда нейния руски произход 5. Никога не казва лоша дума за Путин, нито че е агресор 6. Има толкова други проблеми България, а само за правосъдие се говори (5) История 1. Русия е двойна освободителка 2. Нашата държава започва от 3 март 3. Трябва да сме винаги благодарни на Русия 4. Без Червената армия нямаше да се освободим от фашизма 5. Добре се живееше при Живков 6. Демокрацията ни отне много 7. Вапцаров е загинал за България и е герой 8. Съветските паметници са част от историята и не бива да се пипат 9. СССР само даваше, а Западът ни ограби 10. При социализма се живееше спокойно без престъпност. (6) Медии 1. Канен е често при Волгин (БНР), Георги Любенов (БНТ), Диана Найденова (Нова) и в сутрешния блок на БТВ 2. Отразяван е позитивно в 24 часа, Труд, ПИК и БЛИЦ 3. Оборотен политолог, социолог или антрополог във всички национални медии през ден или дори всеки ден 4. Западът е нещо далечно и враждебно, а ние сме неутрални 5. Те - ЕС и НАТО 6. Западът има огромни проблеми, объркан е и със слаби лидери; прави огромна грешка като спира руския газ и петрол 7. Не може да има евроатлантическо правителство без ГЕРБ или ДПС. 8. Корупция има навсякъде 9. Всички сме заложници на войната, която е всъщност между САЩ и Русия 10. САЩ се намесват, за да печелят.

Знаеш ли...Просто ми е жал за теб. Нелечим си.

Същото мисля за теб и за пРоссия

Знаеш ли, просто си некадърен нещастник.

В тоталитарна Русия, на платената западна курва и дават поле за изява и си живурка на свобода, вместо да я опандизят. В демократичния Запад, журналиста Асанж го чака доживотен затвор, без присъда, ако преди това не го самоубият с няколко куршума в тила, след като се е самоубесил.

+++

Тая май нема кой да я мандръса....

Изстерясала кучка

Много напъни от смърделия Козяк

Мъртви деца ли? Ами да караме поред тогава. В Донецк съществува мемориал "Алеята на ангелите". Там са погребани над 200 деца загинали от фашистките обстрели в периода 2015-2022 година. Госпожата не е ли чувала за това? Не може да бъде! Журналистите са най-информираните хора. Как така не е чувала? Обърнете внимание, че говорим за един период от време преди войната. Период през който имаше тотално премълчаване за всичко, което се случва там. Или да вземем документалния филм на Любомир Данков "Децата на Донбас" излязъл на екран през 2019 година и получил множество награди. Филма е разтърсващ с историите,които разказват участниците в него. Когато този филм излезе на екран никой не е помислял, че може да има война. Самият Любомир Данков в едно свое интервю казва:" НЯМАШЕ ДА ИМА ВОЙНА, АКО НЯМАШЕ ОСЕМ ГОДИНИ ПРЕМЪЛЧАВАНЕ". Ако наистина търсите истината напишете на чичко Гугъл текста с главни букви и ще видите какво ще се появи. Що се отнася до филма му "Децата на Донбас", той е точно 1 час и 3 секунди и може да се намери в "You Tube", но предупреждавам, че не е за хора със слаби сърца. Той не внушава нищо! Няма авторски текст, няма коментар зад кадър, просто е оставил героите си сами да говорят. Нищо лошо или невярно не съм написал. Това обаче не значи, че няма да ме изтрият. Неудобно е! Трябва да се поддържа "правилната" линия, а не да се търси истината!

Май си Иванушка глупака а? Тия ваще опорки болшевишки не минават вече. Гледай филми, чети и пукни в болшевишката си мизерия.

са много елементарни ! краварските опорки са нещо съвсем друго, нали ?

Мутрафонова без евтини манипулативни КГБейски номерца от селски вечеринки! Първо за цялата 2020година в така наречените ДНР и ЛНР са загинали точно 20 руснаци. И второ сега ти Мутрафонче и твоя Сатрап Путин, може да вземете с вас и вашия покорен слуга Румен Радев да отидете в Мариопул и вижте как половин милионен град е изпепелен до основи както са правили ордите на Чингиз хан и отворете масовите гробове на десетките хиляди цивилни жени, деца и старци. Чака ви съд в Хага, но той не е нищо в сравнение с цялата вечност през която ще горите в преизподнята и огнената геена!

По- точно от това няма как да се опише двойният аршин на Запада за децата на Донбас и децата на Украйна. Ако Украйна спазваше Минските споразумения, които сама е подписала като страна, война нямаше да има. Но господарите й я насъскваха обещавайки, че са плътно зад нея. Е, видя се сега колко плътно стоят.

Минските споразумения не ги спази Русия, а вероломно нападна Украйна!

От мес 03 2022 в РФ се при закон за фалшивите новини. Този, който ги разпространява, публикува и прочие го грози тюрма до 25 години тежък каторжен труд. Тази г-жа от снимката не знае ли, че много бързо могат да я олепят за фейк новости? Нали се бара редактор и журналист ? Трябва да знае какво я очаква все пак ...

А "истината" я пишат и разпространяват само от лубянка , а другарю ?

Не съм ти "другарю" !! Щом аз в БГ знам за този закон - всеки един, който е против властта и е журналист - трябва да има едно на ум там ... в Русия не си играят на демокрация. Щом са казали, че разпространява фалшиви новини - я чака от 10 до 25 години каторга. Щом си тръгнал по този път на опозицията - трябва да знаеш, че рано или късно могат да те олепят по този член от техния наказателен кодекс и трябва да имаш кохонес и да приемеш стоически това, което те чака ... Това имам в предвид ;)

И какво цели с този плакат г-жата? Че ЕС и Вашингтон ще й помогнат?? Той и Навални чака. И къде е той - преместиха го в Черния Делфин или в Бялата Сова - затвори с изключително тежък режим ... Ще им помогнат, да, с подкрепа от въздуха ... Или си мислят, че Русия ще капитулира ?? Той и зеленския си го мисли, ама той поне е на половин тон пудра захар и милиярди долари парична помощ, тя на какво е ??

Сетих се още нещо - не са ли обявили, че е чуждестранен агент ?? Ако не са - ще й джурнат и такова обвинение, че е спонсорирана от чуждестранни агентури .. Отиде коня у ряката !!

Дамата е подписала договор с медията, за която е работила и го е нарушила. И навсякъде по света да се беше случило - нищо хубаво не е можела да очаквввва. На който не му харесва работодателя или условията на договора с него - напуска. Така е при демокрацията.

Съд за зеленото джудже Зеленски , както няма СССР така и няма Украйна. Украйна е руска територия .. Македония е гръцка област . Северна Македония е част от България.

Хапчетата вата ?

Казват, че тя е безродница. Аз им казвам, че трябва да го духат, защото скоро ги чака съд за геноцид. Както няма СССР, така няма и да има джудже Вова.

Педерасите няма да ви търпим още дълго !

Комунистите умрехте вече нещо а?

Е роя дето по грешка е свършил на майка ти у вонящата кочина.

Зеленски - нали?

Тоталитарната държава в действие. Русия винаги е била и ще бъде враг на демокрацията. Там не може да имаш различно мнение от това на вожда - диктатор.

А какво е положението в момента ? Ако не поддържаш либералите, демократите, черните и педалите - нямаш право на мнение, ще бъдеш смачкан, канселиран, уволнен от работа !

Демокрацията е утопия както комунизмът. Де е свободния пазар, пазарната икономика, ненамисата в политиката на чужди държави, неприкосновената частна собственост? ЕС в момента дори прибягна към насилствен прием на държави.

нещо много фалшиво ми изглежда всичко това, някаква показна акция като на Грета, много самотно нещо го дава боркинята, а и с клетви мир не се прави, въобще - вятър я вее на бял кон!!!!

И лесен за управление! Ако го нямаше тъпия САЩ и НАТО!!! 1. Нямаше да има никакаъв Европейски съюз! Щяхме да си имаме: Султан Ердоган Цар Путин и Кралица Елизабет

Къде беше хубавице, когато 8 (ОСЕМ) години украинската армия обстрелваше Донбас и уби около 13 000 души (много деца между другото). Повръща ми се от лицемерки като тази!

Тя беше в Руската телевизия! А ти къде беше????

Да, там беше хубавицата и си мълчеше като риба. А аз не съм нито руснак, нито украинец, така че не ме намесвай...ако ти си решил да ходиш да се биеш в Украйна, аз не искам. Прочее, не ме разбирай неправилно, аз не искам никой българин да ходи там.

Се очаква някой да не е бил в тези места? Аз миже да съм сбъркал една буква , нот си си сбъркан при раждането още безроднико.

Ти къде беше в Чечня, Грузия, Армения, Авганистан. Ти ебем майччицата болшевишка.

Тъй като пишеш неграмотно (пише се АФГАНИСТАН) и едва ли може да се очаква някой да е бил "В" всичките онези места, за кото пишеш, май си непълнолетен. Така че избързваш със сексуалните заплахи. Лягай си, време ти е, мама и татко ще се върнат и ще питат какво цъкаш на компютъра.

Да го хванат украйнските майки Зеленски и да го набучат на колец за убитите им деца , заради неговия бял прах и цирк!

Един бял прах на целата рода може ли?

Бих добавил - Дано майките на убитите украинчета набарат дъртия травестит Путлер! Две майки му стигат да го набучат на някой неокастрен колец!

Смела жена. Браво!

Не-добре платена.

Дебелата тояга ! И Кочината!

Съжаление и от това не разбират. По някакви страшно късметлийски причини, печелят войни въпреки че винаги дават най много месо.

Безбожник като теб никога няма да разбере защо Русия печели войни !

САЩ е виновен за всичко ! От Американската революция 1776 та досега! Ако го нямаше САЩ щяхме да си имаме крале и диктатори! И крепостни мужици!

Свобода и Демокрация са празни думи! Власт и Путин! Там е истината!

Радослав Бимбалов агента на ДБ да му пукяса целата рода!

Тая я е яд, че нацистите от Украйна не им върви

Те е яд, че си тъп ама съдба.

Навални - Президент!

Президент на затворнически отряд 666

Заминавай да пазиш демократична Русия на фронта, и дано ти пръснат по-скоро празната кратуна

Смърт на Путин! Свобода за Русия!

Всички "демократи" - разпорени и висящи по дърветата ! За окончателно решение на "деократичния" въпрос.

Комунисти като тебе на 2 метра под земята без съд.

Дано всички укрофили се ваксинират и плачат цял живот!