Отзовават бившия шеф на ДАНС като консул в Солун

Причината е отдавна изтекъл мандат, обясниха от Министерството на външните работи

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този дансаджия като Лепнат една работа и яваш , яваш , до пенсия , а ти Българино Блъскай като вол до пенсия , ако оживееш ! А паричките , покрай паричките и така ще живука като Лорд до края на света ! Не трябва да се позволява на Политици да заемат до края на живота си парични служби ! ПКП пак е на служба Съветник на Тиквите в Парламента , ега си живота Простотиите пак ще ни управляват , Господи смили се над Бедния Български Народ !

Как може да са забравени , странно ? То и Гробаската външна Министърка беше една и следвт милион нецензурни думи ! Ега си Тъпата крава , да забрави ? ДОЛУ ГРОБ !!!!!

Кауша сълзи лее за него! Той и онзи другия " Цвети" са отдавна за ареста покрай делото " Червеи".И са мижитурки- нагли, брутални, но мижитурки.ББ ги уреждаше,защото твърдяха- В името на националната сигурност закона може да се нарушава. Имаха предвид сигурността на патрона си Борисов!

Правилно сте писали, че е служил. Защото няма данни да е работил.

Не пипайте консула в Солун.Един от малкото работещи добре. Точно до него ли опряхте, а Пацо терасата. Затова министъра на външните работи е един от слабите служебни министри.

му рахатлъка на нашия човек.

Славчо Депесарски ще му намери някоя друга сладка длъжност!