Отвориха модул за ваксините в портала за коронавируса

В специализирания раздел има новини, статистика, отговори на важни въпроси, полезни връзки

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От този раздел ще има точно толкова файда, колкото и от кумулативната дейност до момента на министерството на здравно-финансовия министър и министърът с изписаните вежди. Да не си помисли някой, че нула - все пак едно чекмедже се пълни.

Долу гиговщината от здравеопазването!

Продават 6 та доза в олх

Защо все още се слагат 5 ваксини от флакон в България след като Европа потвърди че по шест е нормално от флакон ?

Защо да ти на ч у кат секстата

in rural areas the vaccine was “literally sitting in freezers” because healthcare workers there did not want to take it. In New York City, the firefighters union found last month that 55% of 2,000 firefighter members surveyed said they would not get the vaccine. The rates of refusal – up to 40% of frontline workers in Los Angeles county, 60% of care home workers in Ohio

ваксини няма. Няма и да има скоро. Ама портал има. Ще се порталим вместо да се ваксинираме. Гербаджийски уйдурми поредни.

Перат перат перат ама наакани

Бравос - "модул за ваксините в портала" ! Едно става ясно - Дистрибуторите на Пфайзер печелят яко!

А ми да беше си направил фирма за ваксини, да беше я произвел и сега ти щеше да правиш милиони/милиарди. Интересно примерно тези с биткойните, "които печелят яко" в коя графа ги слагаш? Откъде ви изкопават бе.

не ги копат вече , кат плевелите са станали , размножават се от корен само ... :)

Отворих статистиката и виждам: Брой тестове - Общо: 1222539 1222539 * 100лв = 122 млн. лева взети от гражданите и дадени на "нашите" лаборатории. Добър бизнес модел!

Ти със сигурност имаш лаборатория, която взима по-евтино.

Касата плаща по 60 лева за PCR тест.

Кажи го на ония, които реват , че в България се правят най-малко тестове. А бе няма угода на троловете - от всичко недоволни!

Този имита дядо Дарт Вейдър. Може да го наричаме дърт Ангелов.

Някаква джвъчка. Както винаги държавните минати през Cloudflare. Bootstrap за блокчета и преподредба при свиване на екрани, да стават и за мобилни. С jQuery, Google fonts за иконки и tagmanager. Ползват localStorage за помнене за питане за бисквитките. Обикновено се записва в бисквитка. ;) В общи линии нормално сайтче. Само дето зависят винаги от Cloudflare държавните. Менюто не е добро и с това затваряне на мобилно и после на голям екран го няма. Да научат и на CSS display:flex и настройките. Но в общи линии е нормално. То всеки програмист може да пита, това пък защо са го направили така. ;)

Какво му е на Cloudflare? Не може за ден или два да се смени доставчикът на предлаганата услуга или какво? Малко са държавните сървъри, които разполагат с глобално значима интернет скорост, за да не я претоварват ежедневно разни зомбирани компютри.

Cloudflare е като прокси през което се пуска сайта. Че ако ти умре сайта да вади старо копие. Но основната му функция е, срещу атаки и притоварване. Така си мислят, че са защитили сайта. А е абсурдно държавен сайт за защита, да разчита на нещо в чужда държава. То и на преброяването имаше Гугъл Аналитикс. ;)

3евзек

Държавен сайт за защита от Ковид ли имаше предвид?

Само един невежа може да направи асоциация с прокси с това, което разправяш. Отде ви изравят бе.

на холдинга :)

Заглавието "Отвориха модул за ваксините в портала за коронавируса" - еманация на простичкото, синтезирано и ясно изразяване!

Можеха да напишат АПИ, което не е Агенция пътна инфраструктура, а апликейшън програмен интерфейс. ;) Е тук не е такова, че те са за вътрешни обръщения, а не за хората. Модул е техническо понятие, често просто част от разделение на сайтове на групи. Като административен модул. Но реално може да го кръстиш както си искаш.

някой знае ли от къде мога да си взема тапия че съм ваксиниран??

В моргата. ;)

Ваксиниран за какво? Предполагам, че питаш за ваксина против корона-вирус. Като те боцнат, ще ти дадат, но на теб няма да ти трябва - корона-вируса не е засечен да заразява говеда.

Кога ще започнат да ни управляват експерти от ЕС. В пъти по-добре да даваме мениджърски заплати на шведи,холандци и австрийци, отколкото да търпим вече 76г. мръсната политическа сган, която ни затрива като етнос. НЕ желаем български политици да ни управляват. Отворете портал в народното събрание за нормални хора, а не портал за вируси.

А най-добре норвежци, като онези министри дето имат по 3-4 ферми за сьомга и я тъпчат с отрови до пълно деформиране, ама като ти я нарежат на филета не си личи! ... Не, нещем!

През 2019 г. след катастрофа с председателя на НС Цвета Караянчева за нея имаше екстрата да бъде откарана с правителствения хеликоптер в болницата на властта. Ден след като повече от 11 часа бяха спасявани хора в планината, Борисов се качи на правителствения хеликоптер, за да се наслади на магистралите си. Като цинично потвърждение за разделението.

Преиграваш малко, да не кажа много. Караянчева я качват от шосето в хеликоптера на обикновена количка. за хората от балкана, освен хеликоптер, трябва и специално оборудване към него, както и специално обучени пилот и спасители. Не е достатъчно само ББ да се изцепи и да каже, че ще купим хеликоптери. После какво ще ги правим, после, като никой не иска да се ангажира ни с обучение ни с поддръжка.

Много им пука за нежелани реакций. Тея 10 задължителни ваксини за бебета хиляди животи погубиха.

Не зная как е това с тези бебета за които пишеш, но преди си ваксинирвахме децата, ние сме ваксинирвани и нямаше проблеми. хората по принцип не са против ваксините, но точно да им се натрапват ваксини които не са изпитани и не се знае дали няма да си точно този който ще изтегли късата клечка- е това е вече нахалство, гнусота каквато хората не желаят да одобряват.

През 1796 г. селският лекар от Бъркли, Глостършир, Едуард Дженър открива, че имунитет срещу едра шарка може да бъде изграден, чрез ваксинация на човек с материали от лезии отделени от крави, боледуващи от шарка по говедата. Последната се причинява от вирус от същото семейство на причинителя на вариолата и е доста сходен с него. Този материал бил наречен от Дженър с термина „ваксина“, от латинския корен vacca – дума означаваща крава. Процедурата за ваксинация се оказва много по-безопасна от инакулацията. Не съществува и риск от заразяване от човек на човек с едра шарка. Скоро след това ваксинирането с цел предотвратяване на едра шарка започва да се практикува в цял свят.

Върху опитните зайчета в "територията" ще се пробват тиА "ваксини", и те сами ще докладват на "портала" минути преди да "леталнат"...!!! Дааа...!!!

Абе голяма работа сте :))))

Котйоооо