8-годишната Александра беше намерена убита

Изчезналата 8-годишна Александра Тодорова от Поморие е била убита, съобщи МВР. Арестувана е жена, на която е повдигнато обвинение.

Обратно в новината

Коментари - 8-годишната Александра беше намерена убита | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

душицо 2000 г всички в заблуда само ти права

Когато БСП вземе власт, тази картина отново се завръща в дейсствителност. И не е само този мандат изключение. Продължение на закономерността. Няма друга партия, която да е постигнала такъв негативен резултат при всяко свое управление. ТОва са посредстрвени хора.

Каквито и да са причини за убийство на едно дете или липсата им- такива "хора" трябва да бъдат осъждани и обесвани по кратката процедура! Почивай в мир, ангелче, дано возмездието застигне виновните в трагедията!

Наистина има отвратителни коментари, но те са плод на обществената реалност. Не ги оправдавам, опитвам се да ги обясня. В общество в което 25 години престъпници като кюстендилските братя Илиеви са наричани галено от подмокрени журналистки "Васко и Жоро" , общество в което хиляди безропотно плащат рекета от 20 лева за правото да се излегнат на морския пясък вместо да рабият тъпия чадър и тъпия шезлонг в тъпата кратуна на тъпата мутра-рекетьор, хората обезумяват от злоба и липса на надежда за справедливост - следват нечовешки коментари, а може би и нещо повече.. Бог да прости невинното дете.

да да ама неееее.

До червения трол "снайпер". Хей червено влечуго, колкото и да пишеш глупостите си тук, няма да получиш повече от една надница от Позитано, така че не се престаравай толкова и ПИШИ само по темата! Обърни снайпера към себе си и се разстреляй най-добре!

На лихварчето са му върнали главницата барабар с лихвите! Да си харчи със здраве! Гнидите трябва да се унищожават още в зародиш, не защитавайте малката твар, след някоя година тази мжеше под влияние на забранени субстанции да ви сгази с движениет она гумите на джипа си по пътя и окото й нямаше да мигне!

Ти не си нормален човек!!!

За кого да гласуваме !? За строителя на магистрали за учителя които ни научи да ядем филия с мас и да садим картофи ли !?

Идиот !!!

Така трябва да се действа с мършите и семействата им,браво!

Някой може и теб да те сметне за мърша. Внимавай какво мислиш, говориш или пишеш. Не пожелавай на някой това, което не искаш да се случи на теб или близките ти.

Ти си тотално психясъл бе момче , лудницата ще е малко за тебе !

Най - приятелски те съветвам да се прегледаш.

Майката да се разсъни и да даде сведения Може да знае нещо Защо я държат под упойка За да не може да помогне на следствието ли Навремето се оказа, че майката на Пепи сама го е удушила Таксиджиите не вярваха А Костов загуби изборите

Отвличал, трошил кости, драл с куки,но не осъден.БОГ го осъди.

Подбирайте си съседите, но и не се занимавайте с нещо "по-така", за да не страдате и да не ги дразните.

Боже колко изтрещял народ броди по таз земя. Като прочетох коментара на 28 - е не може да си толкова злобен и луд майна. Това да се посегне на малко дете, че и да има кой да намери удовлетворение в това - ние сме си луда нация за връзване.

Помаците са българи, приели мюсюлманската вяра, за да спасят семействата си от измъчване и убийство. Ти си кръгъл идиот!

Ренегата си е ренегат.

БЪЛГАРИ ЛИ СА ИЛИ ТУРЦИ? КОЙ ГИ ИЗМЪЧВА и УБИВА?

ИМАМЕ ЛИ СИ президент помак по манталитет?

Не знам за него, ама СерГей е с меки китки и хомо по манталитет.

Снайпер, з...и троловете :)) Не късай нерви за глупости. Като пукне точето, те първи ще изпоналягат ;)) Радвай се на живота и простотията им!

май само един трол се предложи на пл Славейков-бирария Лучано . Е той там роботил денонощно, та казах как да ме познаете. В неделя се надявам да имама повече женички около мен

Ти си безнадежден случай. По-луд си от оня, която се е барикадирал и стреля. Няма нужда да те бият, ще ги съдят за побой над малоумен.

magit@abv.bg

Нема бе, аз няма да давам оплакване. Споко. Или идвате или не? Ваш човек там работи, покани ме . Аз ви казвам, че ще съм там и то сам. Вие правете каквото искате...

Пак Помаци! Навсякъде където има убито дете, все излизат помаци! Един пиян помак уби и двете си деца, сега тая помакиня, това момиченце! Хайде да очистим България за 1 ден - Помаците да ходят в Гърция, там и азбука са им измислили, или в Турция, но България да е без помаци! Защото са Безродници! Не са Българи, не са турци, а гласуват за ДПС! Хайде като муслиманите от Централно Африканската Република ба ги изгоним с еднопосочен билет по дяволите! Те убиват наши деца, а ние не!

Скапаняците мутраци-бизнесмени от скапаното Черноморие започнаха да избиват децата си заради скапаните си милиони...

А аз пък се опитвам да си оредя среща с хората тук който искат да ме бият. Дори им казвам къде да се видим и им казах в кой квартал съм и млъкват. Това да не е неква стратегия? а?

ОРИГИНАЛА-СТЕФАНО-Е ТОЗИ КОЙТО ПИШЕ С ГЛАВНИ БУКВИ. ДРУГИЯ Е МЕНТЕ.ЗАЩОТО СЪМ В ЧУЖБИНА.

интересно, двама богаташи, милионери, собственици на хотели, а семейството на единия утрепало на другия малкото дете. Много странно.

не може да има коментар за подобно нещо. Комунистическо правителство = инкубатор за престъпления и ширене на престъпност. ОСТАВКА бездарни, червени, нагли некадърници. Какво още трябва да се случи за да се махнат "експертите" от ръководството на МВР, заедно с цялото им завзело през задната врата власта правителство.

подобни случки са типични по-скоро за капиталистическите общества, ама нейсе. комунистите са виновни. отставка!!!

8-годишната Александра е на по-добро място. Нека отдадем почит и не ровим какво, как и защо

глупако червен,ти досега рови-прерови достатъчно пък сега да не ровим.

magit@abv.bg

ти жена в мъжки род ли си? Пича предлага да се спре, а ти искаш? Голем мъж си бе бате...

ей,здуханяк, ти не си по-различен психически от тези убийци на детето или оня другия здрухан в Лясковец

magit@abv.bg

а ти защо носиш името на италиански мангал?

Горкото момиче!!! То не е виновно за това какъв баща има!!!! Това само един злодей може да го направи, да убие 8 годишно дете!! Ако има търкания с бащата, тогава с бащата да се разшравят!!!! Но да си дона темата, дойде БСП и се почнаха отвличания с убийства!!!! Защо сменихте всички шефове на МВР бе другари комунисти скапани!?!?!?!

БСП дойде, за да затвори цикъла енергетика и бакшиши. Редуват се с ГЕРБ и НДСВ. Доган е сценариста. София е управлявана 25 г. от десни и не прилича на нищо. Всеки ден умират деца, но когато стане въпрос за мафиот и се пали България. Това е все едно да питаш, защо ЛУКОЙЛ България сипе тунджа на американски параходи и изнася продукция в долари... ами чакай Шенген тъпако...

а ти сипа ли отзад на кучето бе,бездетнико самотен?Какво ни занимаваш с политиките си в тема за едно убито дете?

Не съм съгласен че София прилича на нищо! От както дойде Бойко и след това Фандъкова, София драстично промени облика си!!! Това е факт! Но няма как да наваксаш правенето на нищо на Софиански за 10 години!!!!

Как не ви е срам да спорите и ползвате такива мръсни думи? ЕДНО ДЕТЕНЦЕ НИКОГА ВЕЧЕ НЯМА ДА СЕ УСМИХНЕ! Само това е важно...

да.това е българският бизнес елит

Всяко зло за добро.Тъкмо тяхните няма да дават пари за учебници .

ДО СНАЙПЕР-ТИ ЛИ ЩЕ МЕ ШИБАШ БЕ,ЧЕРВЕН СКАПАН БОКЛУК?ОТ КАКТО СТЕ НА ВЛАСТ "МНОГО СПОКО СЕ ЖИВЕЙ В Б-ИЯ"! МАХНАХТЕ СПЕЦИАЛИСТИТЕ ОТ МВР И НАЗНАЧИХТЕ ВАШИ ХОРА, МИЛИЦИОНЕРИ ОТ ВРЕМЕТО НА БКП-Д.С.

Оставете настрана политиката. Пита се обаче - защо бандитите създават семейства, след като се знае какво ги чака? Защо малки ангелчета трябва да плащат за греховете на бащите си - изпедепцани негодници и отвързани мръсници? Кой и как следи придвиждавето от провинцията на ненормални хора, на психопати, на убийци и видимо болни типове и типеси? Що за демокрация, що за свобода е тази, при която бизнесът става престъпление и извор на садизъм? Аз лично поздравявам тази държава с нейния нов стар обществен строй, който ни залива със страх, изстъпления, лъжи, десни нападки и невиждана демагогия. Изходът е ясен.

Логиката ти е горе-долу ясна. А имаш ли някаква друга страна за пример?

magit@abv.bg

защо няма реплика? :)))))

Докато Красимир Петров беше шеф на РДВР Бургас и купи на щерките си по един апартамент във Влас с милиционерската си заплата, Очите и този Татко на пострадалото дете се водеха "бизнесмени". Струва ми се че донякъде ти отговорих на въпросите

ОЩЕ ВЕДНЪЖ ОВЧЕВ И ЛАЗАРЧЕТО ДОКАЗАХА,ЧЕ СА НЕКАДЪРНИ ЗА ТОЗИ ПОСТ В МВР.МНОГО ТОЧЕН КОМЕНТАР ИМАШЕ ПО НОВА ТВ. И ЗА ФИНАЛ:КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА ИМА СМЪРТНОТО НАКАЗАНИЕ В БЪЛГАРИЯ.

ок Стефано, теб те слагаме за министър на МВР и да знаеш , ако се насереш, ще шибам и теб а не жена ти

какво млъкна бе? Да не би да пробва да си вкараш вибратора без вазелин а? Аре, че ми липсват тролчета. Пишете уроди тъпи нещастни, да ви утрепе пишките дано и пичките ви фригидни да станат и най-вече да не ви стигнат парите за стимоланти... луд съм ей.. бегай

кучето ти има нужда от ласки,самотнико беден

айде бе сайдер,да не изпадна в делириум?

Детето е станало изкупителна жертва за греховете на баща си...

жертвата бащата ли е или детето му?

Кашпировски, ти ли си?

Разбра си (НОВА-ТВ) за дилетантския начин на действие на полицията при диренето. Напр. при претърсване на хотела са къртени врати една след друга, което е противопоказано във всички учебници по криминалистика. Убиеца/цата в малкия град вероятно е разбрал/а за скорошното залавяне и е убил. Издънка след издънка на йОвцата&Лазаров- докога ??

Аре спри се па и ти бе. Все едно днес няма отново отвличане или по времето на ЦЦ нямаше? Всеки ден има подобни неща. но когато стане въпрос за бизнес мен, тогава се раздухва супата, а останалите я духат.

:)) Ама точно нищо не каза! Сменяй си ника, пич, не го заслужаваш

това ли успя да роди мозъка ти бългмангалино?

Гледайте ТВ юнаци, вместо денонощно да брадясвате пред монитора, доволни в незнанието си. Добро утро !

Когато задам въпроса: Левски къде си? реално питам " къде са ви сърцата и всичко останало което носите в себе си"

Не опира въпроса само до сърца ве, брато. Трябва си и един знаменосец! Истински! Непокварен! Иначе се бутаме, като стадо овце, и се самообвиняваме

magit@abv.bg

съгласен съм с теб, но къде да го намерим? Този който стреля по Доган уж и сега си е у дома нали? Че тъпите зрители и журналисти не видяха, че държи обърнато знаме на България до знамето на ЕС ? На нас ни трябва нещо много по силно то знаменосец... жалко, че не ми достигат парите...

питай качулатите лескари

За такива изроди само смърт.

Ние сме държава с много малко население. Убиваме децата си, природата , унищожаваме всичко. Ние самите допускаме всичко това, тогава защо да убиваме един убиец, след като всеки от нас е един убиец?И пак казвам, кога ще има справедливост? Някой да е чул, дете на политик или дипломат да е загинало? Умираме ние, а ония там се пазят с наще пари. Доволни ли сте от картинката? И питам отново ЛЕВСКИ, КЪДЕ СИ !!!

Станали сме себични и егоисти... На никой не му пука за непознатия... Поставиха ни на колене. От много много отдавна. Но аз все пак вярвам, че и на нашата улица един ден ще изгрее слънце! Може мен и теб да ни няма, но ще изгрее слънцето

magit@abv.bg

Аз вярвам в доброто. Виждам го всеки ден, въпреки, че ми идва да избия на някой зъбите през левия прозорец на автомобила :))))))

мисля че бащатА Е убил детето си,за да вземе застраховката

Гадното е това, че убийците на детето ще наемат някой адвокат като дебелосереца Марковски и след няколко години ще излезнат на свобода.

Или бащата на детето ще ги набара до десето коляно и ще ги затвори в буркани

Стига сме гледали черно и бяло. Важно е да се разбере каква е истината и да се справят родителите с психиката си. Всички носим един мозък, който в даден момент неможем да контролираме. Ако убиеш човека, който е убил детето ти, какво печелиш?

rumendelchev@

Ти може и нищо да не спечелиш, но ще спечели нацията! Знаеш ли как в онези тъмни времени Българите сме били единни? Заеби законите на Крум и глупостите на просветата ни. Чувал ли си за Българските закони? Да ти цитирам един-два, брато? :))

Няма значение, какъв е бащата, майката или който и да е! Човек убил дете, умишлено и целенасочено, трябва да бъде ПУБЛИЧНО РАЗЧЛЕНЕН и убит по най-брутален начин! Почивай в мир, малко детенце!

Така си е

Това е насаждане на омраза. Не съм съгласен. Винаги всичко е в главите ни и винаги правим неща в един момент, когато най-малко сме очаквали. Ако едноличното отмъщение при доказана вина от самите нас е най-доброто решение- съгласен съм. Но държавата да определи кой е виновен, след като държавата не се е погрижила за сигурността на момичето, е крайно несправедливо...

Почивай в мир, детенце. Ние ще продължаваме да говорим, че сме се освободили от страха и ще си зариваме главите в пясъка. На всички, дето скачат, че едно време е нямало подобни неща - глупости, имаше ги, но се мълчеше, забранено беше и не потърпевшите да коментират.

проклет да си, че спомена детето с политически цели пороклинам те , ако имаш деца, да пикаят на гроба ти

ЛЕВСКИ Е УМРЯЛ ЗА БЪЛГАРИЯ!!! МНОГО КАТО ЛЕВСКИ СА МЪРТИВИ ЗА МАЙКА БЪЛГАРИЯ!!! МНОГО ВАШИ РОДИТЕЛИ, БАБИ И ДЕДОВЦИ СА УМРЯЛИ ЗА БЪЛГАРИЯ!!! ОТВОРЕТЕ СИ СЪЗНАНИЕТО!!! ОБИЧАЙТЕ БЪЛГАРИЯ И БЪДЕТЕ ГОТОВИ НА ВСИЧКО ЗА НЕЯ!!! НЕ Я ДАВАЙТЕ НА ДНЕШНИТЕ ПОЛИТИЦИ!!! ВЯРВАЙТЕ В СЕБЕ СИ И СЕ БОРЕТЕ В ИМЕТО НА БЪЛГАРИЯ !!! МОЛЯ ВИ

Много точно казано... Злобни и прости хора много.Горкото детенце , незнам какъв изрод трябва е този за да посегне на дете.

Вале, разликата между нас (белите хора) и вас (отрепките) е, че ние човешкия живот го разглеждаме като благодат и нещо свещено, а вие като поредния инструмент за да точите Държавата с помощи и т.н.

я отиваи да спиш нещо савсем изтрещя

rumendelchev@

тези ги разправяй на кравата си

Вале, сигурен/на ли си, че както си правиш всичко за децата и никога и никак нищо не може да им се случи? А?

Този/тази под мен от Туркистан, нали няма да се обиди много силно, ако и разкажа накратко полуграмотната рязана история? С две изречения