Отвлечен и ограбен бизнесмен: Казаха, че обичат да виждат как куршумите разкъсват плътта

Питбула, Чука и техен съучастник са на свобода, въпреки самопризнанията и откритите улики

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

хах а защо т сайта ми триете коментара за Руското робство не съм ли прав всичките ни злини идват от там !

След като сега им се размине на тези престъпници следващия път ще убият някой! Време е да се организират хората и да се протестира против ниските наказания за криминални престъпления, убийства и корумпирания съд. Не може да пускат от затвора хора след 5-6 години осъдени за убийства и те отново да се връщат и убиват!

За историята с циганите се вдига по голям шум а случаи като този не се подемат от журналята. А ясно е на всички че парите от кражбите в крайна сметка отиват в съдиите. Как точно - знае го адвоката на тези тримата

Грозна държава.

моите деца отдавна съм ги изпратил в чужбина и дори за минута не съжалявам . В България ако си плащаш можеш да крадеш и убиваш колкото си искаш. Жалко..не беше лоша държава но след 45 години Руско робство хора закърняха и забравиха какво е гражданско общество. Спасявайте се ....

Трябва продължение - Око за око, зъб за зъб.

АКО МАХНЕМ ПРЕВРЪЗКАТА НА БЪЛГАРСКАТА ТЕМИДА ЩЕ ВИДИМ, ЧЕ ТЯ Е НАПЪЛНО СЛЯПА !!!

Не сляпа тя ..не е сляпа . Банкнотите от 100 Евро ги вижда много добре особено ако са в пачки.

Явно проблемът с тия трябва да се реши по Сталински!

Апелативния съд, какви трябва да са ДРУГИ доказателствата , за да НЕги освободите ?? Трябва вас да ви отвлекат, за да ви "дойде акъл"!!! НЕЩАСТНИ "ПРАВОРАЗДАВАТЕЛИ" СТЕ !!

Да ги разтрелят -за това заслужават тия изверги

Е какво да говорим! Тежко му на тоя дето си признал, а и на отвлечения че посмял да се оплаче! Абе как хората продължават да ги избират тия буклуци..

Тези да не са като чудовищния изрод Иванчева, че да ги държат в ареста! Пичовете са обикновени рекетьори-грабители и просто отвличат хора.

Българи обединявайте се и излезте от робство!

Predpolaga se che sa CIGANI....ot Bulgarski proizhod...

а ми нали си бизнесмен бе?? знаеш името на проблема, нали?! ми реши си го проблема бе!!

Ако е само до гледане, да си вземат SLI.

Корупцията в правосъдието води до анархия и беззаконие. Срамна работа...

Апелативният съд обаче не разполагал с всички тези доказателства, твърдят от институцията. Затова 7 дни след задържането Стоян Стоянов и Петър Михов са пуснати от ареста. Единият е под домашен арест, а другият - с мярка "подписка". - стабиУност стабиУност обаче

ГЕРБ! Друго няма ....

Даааа, Иванчева може да седи с пранги и на краката, а мними полицаи -рецидивисти си се прибират вкъщи без проблем. Проблема е в : 1. Калпаво законодателство; 2.Некадърна прокуратура; 3. Корумпирана полиция; 4. Всичко изброено Няма как да не сме мафиотска държава след като ни управляват рецидивист-милиционер-рецидивист - милиционер. Генерал-диктатора е бивш охранител и контрабандист и основната дейност, с която си е вадил хляба е изнудване, рекет и контрабанда на акцизни стоки. Единственото, коет оне мога да разбера и му признавам е, че още му вярват и още управлява. Не е ясно чия е заслугата на неговите способности или на лошия мат'рял по собствените му думи. Единствената страна в света, чийто диктатор е осъден от легитимен съд за лъжа. Найс, а?

И какви са мотивите на "уважаемия" съд? И тримцата са невинни, чиста вода ненапита.

И сега какво? Пак ще ги пуснат! Многократно и отново! Ей гнусна сган и справедливост никаква.

сладка е работата на апелативния съд:)

Лека и доходна...

В България Няма Справедливост. За това няма и развитие, а от горе са партиите, без изключение.

Според мен тия са събирачи на задължения..... От известно време така се събират пари вече типично по мутренски и цялата власт спи, че то така е по лесно...нали!?

С блага дума и пистолет в ръка се постига повече от независим съд и домашен арест.

За Капоне ли се мислиш бе, лимон!

Жалка държавица с още по-жалки политици !!!! За съдебната НЕсистема - думи няма!!

приятелите на Цветанов не остават дълго в затвора

напълно си прав, корнелия тоя никога нямаше да го пусне на свобода:)

Ква корнелия бе така пак ли искаш да си под Руско робство нека забравим комунизма да съшествува демокрацията тя е нашата надежда да се оправим!

Класически случай от епохата на ВИС и СИК.

Тя епохата не е минала. Сега е разцвета и.

Въоръжен обир,отвличане,опит за убийство.... в БГ не се преследва защото това са хора чиито идеали се споделят от властта,която е дошла точно от тези среди.

Апелативен ли е, какъвто и да е този съд, със сигурност не е НЕЗАВИСИМ. Това независимо от откровените бандити и тяхното бандитско деяние решение на" независимия" съд ли е? Крайно време е да се създаде орган, който да преразглежда такива дела, завършили с изумяващи решения, и да установява защо именно са направени такива. И "независимите" съдии, взели подобни решения да влизат в "независими" затворнически килии, където обитават все пак осъдени някак си от техни колеги подобни изверги. Може би това ще ги накара да вземат адекватни решения при съденето на бандитите и убийците.

Ако име едно нещо в тая държава , което не е наред, то аз веднага подавам оставка....

напълно си прав, все пак съда е подчинен на правителството, нали?

В една диктаторска държава като нашата, всичко е подчинено на един човек. Някой чувал ли е какво обединява ГЕРБ ? Някаква идея, нещо извън личното благополучие на диктатора? Аз поне не съм чул. Тук имат достатъчно почитатели и защитници, нека те да кажат 3 неща, които отличават управляващите - надграждане, саниране, ограждане.... каквото и да е магистрали, корупция, лично благополучие... министъра на финансите дошъл да живее в София безплатно заедно с цялата си фамилия при свои приятел, който безвъзмездно му е предоставил апартамент да работи на ползу роду; депутат събира дарени суджуци за управляващите от благодарни месо производители... какво ги свързва всички тези личности? Корупция, грабеж, наглост и липса на какъвто и да било морал.

Ето тоа е корупцията.При достатъчно доказателства и самопризнания да направиш така че потърпевшия да е длъжен да се извини на престъпниците.Господа съдии , не забравяйте че утре маже да сте вие.За такива тикви мястото е едно.

Тиня! Най-евтино е да се "ОТКУПИШ" при старшинките при залавянето! Ако не "ПОЕМАТ",дознателя може да събере така уликите,че да не се стигне до дело! Като се даде на него и на разследващият прокурор и дотук спира! Ако и така не стане...адвокатът се договаря с прокурора и съдията по делото и си готов! Малко по скъпичко е,но пък си тръгваш с присъда НЕВИНЕН и не могат да те съдят повторно за това деяние Найс а?!!

jingiby

Както каза Боко Т. преди 2 години - съдебната реформа приключи! Това е положението...

нагли - комуняги, по-нагли - цигани, най-нагли - съдебната система

са съдии, следователи и прокуратура. И това ни го казват винаги от ЕС. Но те са като циганите - имало и добри между тях /аз не вярвам/ и затова продължават да вършат беззакония. Е, как ще я караме по-нататък - като всички се изнесем по-младите и пращаме пари на родителите си.

Schilo

Закривай!

Е, че кой не обича! При това дали наистина не са били БОПаджии, е под въпрос! Ченгетата отдавна са доказали, че за тях рекетите и изнудването са ежедневна рутинна дейност! Което е много нелоялна конкуренция от тяхна страна спрямо честните бандити, които не са в униформи!

Съдебната система е заета със случая Иванчева. И за нея няма доказателства, но прекара 8 месеца в арест. Тези явно минават за дребни престъпници-кокошкари и никой не се занимава с тях. Цветаноооов, какво става бе, с управлението, справедливостта, държавността? Не политизирам, само питам?

Що така бе?! Защо ги плащаме тея данъци, след като на Държавата-мащеха ѝ е през оная работа?... И докога ще търпим безхаберието на правораздавателната ни система?... То пък, да беше само тя...

Плащате ги щото сте стадо, което трябва да бъде стригано. И ще търпите безхаберие и всичко останало докато продължавате да сте такова българско стадо и само да блеете "Що така бе?! Докога бе??". Иначе можете да се подигравате на французите, ама жълтите жилетки набързо свиха сармите на наглите им политици, пък вие дето само се биете в гърдите какви сте били велики и колко се гордеете, че сте българи, се вижда що за стока сте.

Пфуууу, оплескана в кал и тиня корумпирана държава!!!

Ако не са милиционерите, ще са следователите. Ако не са следователите, ще са прокурортите. Ако не са прокурорите, ще са съдиите. Само и само да защитят престъпниците и да прее..ат ограбените, изнасилени, пребити, убити и изтормозени български граждани. А после - защо 45-48 година с лопати са убивали съдии, депутати, банкери и полицейски началници?

Само да отбележа, че случеят е още по-ужасяващ от този във Войводино. Реакциите обаче липсват.

Този на снимката е похитен или похитител?

Похитеният, разбира се...

нищо чудно да видиш и похитителя да дава интервю, да го изкарат жертва :)

най-страшното е това, че няколко "човека" са отказали помощ в такава ситуация за да не се намесват и развалят собствения си рахат! Също като онзи влак дето горя преди години на гара Червен бряг, тогава само едно полицайче е помагало на хората от влака да се спасяват, всички други са гледали сеир. Не съм му фен на Бойко Борисов, не съм гласувал за него, но той е абсолютно прав - МАТЕРИАЛА НЕ СТРУВА!

В Булгаристан правосъдието е на много ниско равнище и е грешка да се сравнява с европейското. За база за сравнение трябва да се използват Афганистан, Пакистан и другите братски -странски държави.

родната милиция ни мрази .... не чакай скопен мозък да те пази ...

Прокурора и съдията по случая са заети да си сверяват часовниците и затова са пуснали момчетата да не им губят времето.

Дръжте Иванчева в белезници да не ухапе ваклия бизнесмен, а такива убавци - за тях няма доказателство. М,ма ви и гниди.