Отрова на детска площадка хвърли в паника родители

Ако извършителят бъде задържан, може да получи до три години затвор

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

това детско площадка лие или кучкарник? какво правят тези с кучетата там?

Моето куче носеше цяла година конус на врата доката се отучи да яде боклуците по улиците.

Не е изолиран случай. Можете да попитате всяка майка с малко дете която е имала неприятни преживявания с кучета как действа. 90 % от бездомните и не малко от домашните кучета биват избивани от .... майки които си пазят децата. И ги оправдавам дори бих им помогнал след като общината и екоравновесие не си вършат работата с бездомните кучета след като никой не спазва иначе толкова хубавия ни закон за кучетата . Мили майки за да се застраховате консултирайте се с ветеринар с каква отрова да ги трепете че ако не дай си боже дете хапне от отровата да не е фатално.

Пешо, ти наред ли си с акъла? Коя майка ще разхвърля отрова по детска площадка? Явно никога не си гледал дете. Ако беше гледал, щеше да знаеш, че децата пъхат в устата и далеч по-малко апетитно изглеждащи неща от парче салам.

Живял съм на запад. Там има ред, който хората спазват.. Кучетата не играят там, където играят деца. За тях има определени затворени пространства, където играят на воля. Извън тези пространства се водят на каишка, изкъсо. Ако кучето се изака, собсвеникът събира в найлонова торбичка акото и го изхвърля в специален контейнер. Бездомни кучета няма. Но много хора си имат куче за домашен любимец. Ако не спазват правилата, глобите са солени. Хората, обаче, спазват правилата не само защото ще им бръкнат задължително яко в джоба, но и защото имат нужната култура.

Псетата нямат място на детските площадки!!! А и със сигурност е хвърлено в тревата далече от площадката а кучкарите ЛЪЖАТ!!!

Една мърла от квартала като я сгащих с кучето на детската полощадка и я питам защо при толкова свободни терени го разхожда тук, отговори че наоколо не било облагородено и имало трънчета, на които можело да се набоцка. Направо да и извиеш врата на гадта. Навсичко отгоре се направи, че не говори български и трябваше да и обяснявам колко е тъпа на английски. Накрая разбра и каза, че съм бил много нелюбезен. Луди хора, луди!

Куче на детска площадка...

Тази какво е правила с кучето си на детската площадка? Аман от такива! И в София по детските площадки и градински е пълно с кучешки лайна.

Жалко за животинката, а възмутената кучкарка трябва тя да бъде осъдена....

На някой му е писнало от песпризорни кучета и е хвърлил храна Акоимаш куче трябва да е с наморник да се води вързано Тогава нама да пострада нито едно куче нито едно дете- Как лелка50килограма води куче 70кг

Неандерталци, защо в цивилизования свят няма проблеми с бездомни песове из градовете и по детските площадки???

Отщога децата са важни в Бюг?

stankow

Кучетата нямат място на детската площадка. Все пак децата ни са по-скъпи. На някой родител му е додеяло от изпражнения. Разбирам го.

всички са върху животното.от малките за родителите на които вече не е страшен звяр а бау бау.мило е и красиво .куче деца родители заедно.без страхове.с оглед на отговорността кучето е винаги обезпаразитено и в пълна медицинска кондиция за да е безопасно за здравето на лапетата.така че всичко което функционира с любов е щастливо.другото е страх който води до слабост тя пък до злоба.вие решавате но конфликт няма ако не си го създадем.приятна и щастлива вечер на всички воюващи.

Най-лощото е, че всички си разхождат кучетата по детските площадки, където кучетата им серат и пикаят на воля и най-често не са обезпаразитени и ваксинирани но това не ги притеснява за последствията за децата. Ако се отрови някое куче от някаква храна почват да се правят на загрижени за децата.

ще се опитам да помогна.децата са мили имам си едно и го обичам много.кучето е мило имам си едно и го обичам много.детенцето има нужда от куче за да обича нещо истинско не плюшена играчка или телефон.грижата за животното възпитава много отговорности към обичаното същество.кучето се чувствува обичано от детето и се радва неописуемо като е с него.аз разхождам кучето без намордник и каишка.то е мелез между немска овчарка и хъски.бяло със сини очи и тяло на нумска овчарка.намерих го на 3 седмици.видяло е само добро от хората затова им отвръща със същото.като минавам по време на разходка през две площадки чакам всички деца да се изредят да го галят.първоначално родителите се притесняваха.мислеха че играчките и телефоните са безопастни а кучето страшно.очите на децата бяха като на биороботи.като видят кучето сега вече всичко се захвърля и

Вулгаристан ражда изроди и изродщина. Талибаните на Стария континент. Ужас..

stankow

А вие ? От висшата раса ли сте ? Чистокръвен ариец ? И тях ги знаем ...

Да се гърчи в същите мъки и отровителят, това му пожелавам от все сърце!

в ада има специално място за отровителите... без значение дали умират хора или кучета! отровителите са най-презряните същества на Земята. за това ще се погрижат за тях на ония свят! АМИН!

Пробемите с кучетата по детските площадки са повсеместни. Защо общинските власти си затварят очите, че домашните кучета се разхождат без намордник и не винаги са под контрола на стоаните си? Посочете поне един кмет, който е въдворил ред по този въпрос. отделно са проблемите с безстопанствените бродяги - на глутници или самостоятелно притесняващи хората.

stankow

А как цапат ! Косми, кърлежи, изпражнения. И урина навсякъде ... Няма ли кой да приложи закона !?

За отрова на детска площадка. А оревахте орталъка за "нещо което някои англичани обявиха че може би е било новичок". Копаме си упорито надолу. Ада отдавна го подминахме. Явно има и по-зле!

а христина куртева отишла с кучето си на ....детската площадка! ми точно за това там е хвърлен отровния колбас, за да не ходи там с кучето си!

Ти идиот ли си или с друга диагноза? Отрова по детска площадка е опасна и за децата. Особено ако отровата е стрихнин или арсеник. Достатъчно е да опипат отровената храна и след това да си пипнат очите и проблемите са гарантирани.

"В петък Христина Кутрева дошла с кучето си Лиза на детската площадка в квартала". Да е чувала, че детските площадки са забранени за кучета, очевидно и свободно пуснати, без повод и намордник, щом са налапали салама. Просто на някой му е писнало. Градовете и градините са все пак направени за най-напред за хората, а не за кучета и кучкари, повечето от които имат определено психологически проблеми с пристрастяване и вманиачаване. Не мразя животни, напротив много харесвам котки и някои породи кучета.

А какво прави 'Христина Кутрева с кучето си Лиза' на детска площадка? Да го 'изака' там за пореден път, в пясъка, дето децата си играят?

Снаха ми излиза на разходка с бебето в количката и кученцето на каишката и не може да седне в парка,защото е забранено за кучета/обикаля улиците/

Баби, а ти защо не помагаш!!???

Защото още 10 год.трябва да работя/сега съм на 55,а трябва да се пенсионирам на 65/Пък снахата е по майчинство,сега това и е работата.

Грапавото дъно .На коментари и общество . А че скоро и някое дете ще се отрови , повече от ясно е . 3 годишните са с интелект на куче . Саламчето си е саламче . Помислете върху това , попрочетете малко . Излезте от фейса и инстаграма . Никой от нас не е центъра на Вселената .Децата ни също .

Твоето може и с интелект на куче да е. Моето, на тази възраст, говореше три езика и вече сричаше по буквара на английски. Към 4-тата вече мина и българския. Днешните деца не са като нас, дето се научихме да четем и смятаме чак на 5. То сега и интерактивни пособия има много повече, за целта, де.

И за да не се чудиш, куче също имаме - дратхаар. Само дето стои на вилата, а не го измъчваме в апартамента в града.

Искрено ме разсмя, генийче. Един съвет от мен - напиши роман, определено ще е гениален поне в едно нещо.

Детето може и 5 езика да говори . Бонбончето в тревата няма общо с това ,

Хахаха, детето ти най-вероятно е тъпо като теб!

Ако ще да решава диференциални уравнения по моделиране на процесите в атомното ядро - това няма да го спре да пъхне в устата, нещо което му се е видяло апетитно или по някакъв друг начин интересно.

Повече ме притеснява това, че на детската площадка спокойно се разхождат кучета. И то не просто кучета, ами такива, без намордник и повод, които спокойно замезват с каквото намерят по земята. Такова утре ще прилапа някое дете и докато родителите се усетят, ще го остави я труп, я инвалид. Не одобрявам методите с отровата, ама след като кучкарите не разбират от дума, а общината гледа през пръсти, това явно е останал единствен вариант.

Има жестоко нахапано дете от домашно куче,а стреса,уплахата травма за цял живот.ЗАЩО СЕ РАЗХОЖДАТ БЕЗДОМНИ КУЧЕТА,а и защо не се прилага закона за кучета с намодник. Който иска куче изцяло да отговаря за неговите действия.Не искам да застрашава живота на хората .А редно ли е ,,куче лае ,та панел трепери,,За побоя на военният ,,условна,,а за куче ефективна,явно те са по ценни от хората..

Категорично съм против всякакъв домашен добитък по детските площадки! Как биха се чувствали природолюбителите, ако децата им се омажат с фъшкии или пипнат кучешка тения?

до сега няма отровено дете, подозирам че скоро няма и да има - децата за разлика от псетата можеш да им кажеш да не ядат от земята

То и на кучто можеш да го кажеш, ама дали няма да те послуша колкото едно три годишно дете? Отровителството е престъпление.

ми лесно е - научете децата си да не ядат от земята като псета. Няма да си ръчкате телефоните, а ще гледате децата. Това е ролята на родителя. Ако не можете желаещи за осиновяване има много...

Не е нужно детето да изяде храната. Нужно е само да я пипне (от любопитство) и след това да си потърка очите, да си докосне устните и т.н. Не само сте боклуци, но и сте прекалено тъпи за да осъзнаете последствията от действията си.

Това да не е новичока на МИ6, че да се тровиш само от пипане. Представяш ли си поне приблизително каква отрова трябва да използваш, за да отровиш някого по подобен механизъм - пипнато парче и облизани пръсти?

Ми вземи малко арсен, поръси го по парче луканка и дай на невръстното ти дете да я опипа хубаво. След опелото се върни да ни кажеш колко време му е трябвало.

Детето или кучето е по ценно,какво търси кучето в детската площадка.На запад кучето се разхожда само на специалните места.А редно ли е да настъпваш кучешки изпражнения по третоарите

Пиша ти минус заради ТРЕТОАРИТЕ...бордюр!

Детето е по-ценно. Затова не трябва да има разхвърляна отрова там където играе.

Това си е откровен Тероризъм...срещу деца.

Защо няма наморник домашния любимец ? Един акт веднага на собственика

И един намордник под опашката, да не искра детската площадка.

Пуста правописна корекция. искра=осира

Изкривеншто ви мислене: Глоба за собственика на умрялото кученце, а за изрода хвърлил отровата, похвала, според вас!

Детската площадка място ли е за разхождане на кучета?

Тогава да приемем, че отровата е за децата щом е на детска площадка!!!

Значи не е престъпление да разхвърляш отрова, а е престъпление да разхождаш куче. Прости сте и няма нкаква надежда за вас.

Явно си някакъв/ва кучкар/ка. Дръжте си помиярите вкъщи, не им е мястото по детските площадки. Не е зле да им почиствате екскрементите след дефекация. Само това "кученцето" беше достатъчно да те определя какъв си.

затова Корнелия Нинова изпрати синът си да учи и работи в САЩ За да не хапне нещо, което е предназначено за майка му.

ГЕРБ-ав трол, тук центове няма да получиш.

Може, ама няма да получи нищо. Дори и да го задържат.