Коментари - Отпадат 6 от най-масовите хартиени удостоверения за гражданите и бизнеса | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И тези ми твърдят, че са от най-масовите???? Стига се гъбаркахте с хората, бе!!! Махнете: - НАП - удостоверение по чл.87 от ДОПК - ЧСИ и ДСИ - удостоверение за липса на изпълнителни дела Страшно губивреме за простотии, в ДСИ София още пишат на големи тефтери, трагедия са.

С 10 години закъснение и стотици милиони усвоени. Защо за да се пенсионираш трябва една година да обикаляш по държавни институции и да им вършиш тяхната работа,а като умреш на следващия месец държавата ти е спряла пенсията ? Това е същността на родната администрация.

Искат ли от хората нотариусите на хартиен носител?

Браво.

все още ходя като гламав от: тд на нап, търговския регистър, нои. Ако мислите да си откривате фирма - недейте. После ще ви разкатаят фамилията...

А ако ми трябва все пак удостоверение за семейно положение на хартия, за чужбина? Кво правим?

Не се казва НАП и НОИ, а Големият пърдалник и Малкият пърдалник. Там ходят едни каки, въртят гъзета, облечени не като за държавна институция, а като за плажа, разнасят папки под мишниците и се правят на много заети. Е, за да съм коректен, ще добавя и това, че има служители, които ги скъсват от работа. Също като някога.

все още искат чиновниците свидетелство за съдимост, това ми се случи преди около две седмици, а вицето Дончев по телевизията преди доста време каза че това време е отминало

Защото на Дончев жена му е по-мъж от него ...

Кво ми дрънкат за улеснения като всичко им блокира през ден и се налага да чакаш с часове за да ти обработи заявката. Само парата усвоиха за петорно завишените си нескопосани електеонни услуги. Всичкп е разруха , измама, битафория и безхаберие и удря дъното. Да ди заврете улеснненията там на тъмното отзад докато ненаправите всички данъчни, съдебни, имотни, нотариални и и удостоверения , справки и яноски да стават електронно.

Първо се научи да пишеш на български и после се прави на отворен , Селинджър нещастен !

Свидетелството за съдимост е най-масовото , но нещо не го виждам в този списък !