17-11-2017 20-11-2018

Коментари

СТАТИИ,КАТО ТАЗИ,ИМАТ-ЕДИНСТВЕНАТА ЦЕЛ,ДА ПОДЪРЖАТ ОГЪНЯ,ДО НЕИЗБЕЖНИТЕ:-СЕЗОННИ ВИРУСНИ ИНФЕКЦИИ,РЕСПИРАТОРНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ,ПРЗ:ЕСЕНТА,ЗИМАТА!!! ОСЪЗНАВАТЕ ЛИ,КАКВО СЕ СЛУЧВА? ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ИЗДАВАТ-ИЗВЪНРЕДНИ ДЕКРЕТИ(НАРЕДБИ,ЗАПОВЕДИ),ДА НИ ТЕРОРИЗИРАТ С-НЕИЗВЕСТНОСТ,КОГА ЩЕ РЕШАТ ДА НИ ЗАБРАНЯТ ДА:РАБОТИМ,УЧИМ,СПОРТУВАМЕ,ПЪТУВАМЕ,ЗАБАВЛЯВАМЕ,ПИЕМ КАФЕ…ЩОТО ИМАЛО:100-150 С ХРЕМА -ДНЕВНО!!! ДА ИЗМЕТЕМ-АДОВИТЕ ИЗЧАДИЯ НА ИЗБОРИТЕ!!! ТРИБУНАЛ! КОНФИСКАЦИИ! ПУБЛИЧНИ ЕКЗЕКУЦИИ,ЗА-ПРЕСТЪПЛЕНИЯ СРЕЩУ ЧОВЕЧЕСТВОТО!!!

не сме 1944

Ало, Любчо, троле наш, Ти нали сефукаше, че си ходил където си искаш, нещо за Доломитите беше споменавал... Май не си подложен на чак такива ограничения, на каквито искаш да се изкараш жертва? Може би просто някой безсимптомен ковид ти е смалил чурката, затова сега искаш другите да не останат по-назад и същевременно компенсираш размера с големи букви.

Най-добре да ги избием

Цитат: "Общият брой на хората със завършен ваксинационен цикъл у нас вече е 2 067 199." Въпрос: "Какво разбират лъжливите ни здравни власти под "завършен ваксинационен цикъл"? поставена 2-ра, 3-та, 4-та, 5-та или 6-та бустерна доза? (Не допускаме да има повече от 6 приложени бустера у нас, защото надали в България има още по-големи тъпанари от руския Жириновски, който, завалията, си отиде "от Ковид" след поставени 6 бустерни дози. Но пък кой знае, може да има и още по-тъпи зомбита, нали Айнщайн е казал: "Вселената и човешката глупост са безкрайни, но за първото не е много сигурно.")

Не можеш ли да си пресметнеш сам какво имат предвид властите? Нали уж си от мислещите?

ПРОДЪЛЖАВАТ С НАГЛИТЕ(ПЛАТЕНИ)-ЛЪЖИ!!! НЯМА:13-ПОЧИНАЛИ ОТ КОВИД!!! НЯМА:53-В ИНТЕНЗИВНИ ОТДЕЛЕНИЯ,БОЛНИ ОТ КОВИД!!! ИМА ТАКИВА С ДРУГИ ТЕЖКИ ЗАБОЛЯВАНИЯ,И-ПОЗИТИВНА КЛЕЧКА!!! АДОВИТЕ ИЗЧАДИЯ,НЯМА ДА СПРАТ САМИ!!! С-ДВЕ НАПРЕД,ЕДНО НАЗАД,ТРЕТА ГОДИНА НИ-ТЕРОРИЗИРАТ,РАЗКЕШВАТ МИЛИАРДИ И-НЕЗАКОННА ВЛАСТ!!! ДА ИЗМЕТЕМ-ТЕРОРИСТИТЕ НА ИЗБОРИТЕ,А СЛЕД ТОВА: ТРИБУНАЛ! КОНФИСКАЦИИ! ПУБЛИЧНИ ЕКЗЕКУЦИИ,ЗА-ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ПРОТИВ ЧОВЕЧЕСТВОТО!!!

не сме 1944

Първо, недопустимо е да се коментират и да им се слага етикет какви са били и пр. Колко били възрастни и болни. Това е гнусно да коментираш успокоително колко са били възрастни и в недобро здраве. Даже има и по- ясни термини, фашистки май беше единият от тях. Защо държавата е спокойна ли - ами защото като изчезнат някои хора, държавата няма да им плаща и дребните пенсии. Те не са подарък от държавата или обществото, хората далеч повече са си били заработили. И сега смъртните случаи от инфекция, за която нехаем много- много, връщат парите на държавата. Така че- шът с коментарите, защото става нещо чудовищно от това отношение на държавата и разни костадиновци и мънгъровци.

56

"Така че- шът с коментарите" Мога ли да си обеля един портокал? :)

Какъв етикет слагат? То си го пише в актуалните новини в сайта на здравното министерство всеки ден.

Здравословното състояние и възрастта на човек не са етикет. Това са данни. Които могат да се използват или не, за да се разбере картинката.

Ало, тролската гилдия, И днес ли няма да се намери никой да сметне колко процента от починалите са ваксинирани? Защо все трябва аз да ви подканям? Толкова ли е сложно?

56

Зевзек, % се променя всеки ден, да не говорим че всяка държава има различни критерии за кой умрял от ковид, кой с ковид. Много държави премахнаха (угодно) статистиката между набодени и чистокръвни :) Не ти ли прави впечатление че спряха да говорят за ваксини (освен БГ) Започнаха да трият тихо-мълком разни неща от саитовете за ваксини.

3евзек

Да, процентът се мени, но ако са тръгнали безпристрастно да коментират малък ли е, голям ли е, тогава хич няма да им отива в дните с голямото да плямпат до откат, а в дните с малко да се правят на по-ниски от тревата. Ако ги притесняват дневните колебания, тогава има натрупани за 7 дни, за 14, за месец или два... Обаче никой не ги цитира такива. Всички държави в ЕС публикуват седмична обща смъртност. По разликата с предни години ще ги познаеш приблизително колко с ковид и колко от. Ако извън БГ не говореха за ваксини, нямаше да има толкова бустери, може би нямаше да има актуализирани за Омикрон...

56

"нямаше да има актуализирани за Омикрон.." Още ги няма......ноември. Основани са на Омикрон А, Омикрон Б.А5(който е в момента) няма нищо с А.

3евзек

Има ги, ноември започват големните доставки и бустерите. Те да са пак с 80% ефективност в началото, пък нека омикрона няма нищо общо.

56

Зевзек, с тоя вид ваксини няма да избягаме от ковида (Оригинален антиген грях) Живот и здраве, ще видим какво ще стане до нова година. Аз лично залагам на лекарства и предпазни терапии. Спрей за нос с 0.6% съдържание на йод мори всичко! 3-4 пъти на ден......2 лева я има я няма.

Починалите са главно много възрастни с доста болести. Обявените почиват или от болестите си или от естествена смърт, после ги тестват с тестовете на гейтс и сорос, които купиха миналата година компанията Mologic Ltd., която прави ковид тестове. Ей така правят бройки и се преструват, че е реално, защото никой не тества тестовете, освен някой в youtube, където излизат положително със сок от портокал...

Статистиката за К-19 е като да се води статистика за преболедувалите от грип. Да си е публикуват в сайт и който го интересува да си я чете... Защо трябва непрекъснато по медиите да се раздува за К-19? Отдавна мина времето на "непознатия смъртоносен вирус".

В Германия 150 човека всеки ден запълват траповете от ковид. Почти всички от тях ваксинирани. Това посред лято. Зимата ще е зомби апокалипсис за ваксите. Неваксинираните си имат имунна система.

Ало, аадф, троле прост, Защо лъжеш бе? Средното за Германия на ден е 112. Германия е с 12 пъти по-голямо население, така че 112 там е като 9 тук. Може би си роден преди две седмици, обаче миналата зима зомби апокалипсисът беше точно в България. Няма друга държава в света с такъв процент измрели в последната зима. А ти пак си трол. Сега въпросът е дали още няколко седмици, когато случаите в Германия отново спаднат под българските, дали все още ще си жив да го отбележиш? Видя ли какво стана с колегите ти, които само до преди седмица твърдяха същото за Израел?

Във ваксинирана Испания умират по 3 на милион на ден. В неваксинирана България по 1 на милион на ден и дори по малко. Ваксината убива - безспорен факт, а колко увредени има от ваксата, вероятно милиони.

Ало Статистика, троле наш, Защо пак лъжеш бе? Във Ваксинирана Испания има 12 на милион за седмица, т.е. под 2 на ден. А в България - 8, т.е. над 1 на ден. А защо не споменеш как е в Израел или Катар, вместо всеки път да подбираш държава, в която от последните 12 месеца само текущият е по-зле? Да не вземат и теб да те евтаназират на момента, в който резултатът във ваксинирана Испания отново стане по-добър от тук?

На запад ваксърите мрат здраво като по есто падат на улицата. Това се вижда от другите дебили там, но в медиите им обвиняват глобалното затопляне. Затопляне няма, ковид 19 също няма. Ваксърите капят от тромби.

Ало, Асдф, троле прост, След като толкова здраво мрат, защо този феномен не може да бъде забелязан в статистиката за обща смъртност на никоя държава? Ето - например в България седмичната е рекордно ниска след ваксините. Да не би да е защото си трол?

В България смъртността е рекордно ниска, защото сме рекордно ниско ваксинирани. Реално има 10 процента ваксинирани лумпени, другото са фалшиви. На запад не е така.

3евзек

Ало, Мевзек, троле прост, Рекордно ниска е за лятото в България. А лятото преди 5 години повече ваксинирани ли имаше, че смъртността беше по-висока? Не усещаш ли, че се излагаш малко? Избяга от въпроса за липсата на завишена смъртност в други държави. И понеже си прост, т.е. трябва да ти се повтаря, предварително ще ти напомня, че не става дума за ковид, а за общата.

Мисля да се реимунизирам със "Спутник". Как мислите?

Мисля, че файзера вече те е прецакал.

Кунчев е за затвор да не пиша за *инч. Кога някой от боклуците управляващи под зоркия контрол на американското посолство ще има просветление и ще признае колко точно лаборатории си направиха от Козяк на наша територия , и от кога експериментират без наше разрешение върху нас. Проклета да е управляващата ни масонска измет а трижди по проклети да са Рим и Вашингтон и англосаксите за икономическата,физическата и психическата смърт която донесоха на България от 1989 до днес .

" ВъZраждане" ? Само при вас лъха на злоба и елементарщина.

ДБ или П? П - само от вас лъха на безгранична тъпотия и грантаджииство.

Ако това ,което сте написали е вярно,то е много тревожно и лошо. Но не е за чудене,като познаваме продажните български политици. Например преди време имаше информация че у нас с договор са дошли американски военни лекари в Института по за разни болести за да изследват вируси,които се срещат у нас и да пробват лекарства срещу тях върху български военно служещи. И всичко това е голяма тайна.

Ало, тролската гилдия, Какво стана с колегите ви, които всеки ден отбелязваха по колко души измират в Израел? Да не би да са минали евтанзията вече? Струва ми се един жив не е останал, за да разкаже отново.

56

38 за последните 7 дена.......

3евзек

Значи по 4 на милион. Двойно по-малко от тук. Уж имаше обратна тенденция, уж беше важно моментното състояние, не това от началото на годината... Теб вече те знам, оговор можеш да дадеш. Обаче от гилдията пак ли хой държат в устата, че така са се умълчали?

Те уж са "ваксинирани", а пък продължават да умират, що така? Нали са се наболи, за да "победят вируса и прегърнат живота", защо 38 за последните 7 дена са починали там? Не е, както тук средната възраст на починалите да прехвърля средната продължителност на живота...

3евзек

Ало, Чудя се, троле прост, Умират, защото ваксината не е гаранция. Освен това в Израел също има неваксинирани. Разни религиозни общности, почти като вашата секта. Без тях ковид смъртността им не надвишава особено грипната. Дали са прегърнали живота не знам, обаче тук през почти цялото време си прегръщахме смъртта. Колко пъти ти казвах, че средна възраст на починалите и средна продължителност на живота са две различни неща? Израел е държава с 25% население над 50 години, а не като България - с над 40%. За да умират хора на възраст под или над средната продължителност на живота, първо трябва да ги има живи в съответните количества. Толкова ли не можа за толкова време да прочетеш какво отразяват двете понятия и как се пресмятат? Да не би да е защото си трол?

ускоряване придобиването на стаден се мешам с тълпата положителен вече месеци.

Ако си положителен вече месеци не би трябвало да имаш пулс, мой човек :)

56

Има случаи на "хроничен ковид" (не ме питай какво значи) положителни от 8 месеца.

В момента действително има пик на всякакви летни вируси, вкл. и Ковид-19. Колко ги пишат "КОВИД" заради кинтите и колко действително са Ковид е нещо което само Господ може да каже. Новия вариант се кара леко и хората се тестват само когато действително се почувстват зле - затова е и високия процент положителни проби. Иначе масово хората го карат на крак, без карантина (това обяснява и пика). Това което забелязвам е че повече са заразените "ваксинирани", бустери и т.н. отколкото тези с естествен имунитет. Карането на крак ще доведе до това което истинските специалисти-вирусолози казваха още преди 2 години - без стаден имунитет няма да се мине. Около мен почти не останаха хора които не са го карали тоя бацил - вероятно 1-2%.

Кинтите вече ги спряха.

Чакай, бре. Нали до сега опявахте, че няма такъв вирус? От къде се появи изведнъж?

3евзек

Мангъров е казал, че Омикрон се кара относително леко. Затова вече има вирус.

56

Добро утро на всички! Преди да си помислите че има нов "трол" :) аз съм 56....оказа се че имам акаунт на дир-а от 12-13 години.

Поздравления! Защо не се прекръстиш на 56?

56

Оооооо Зевзек, пробвах но, вече има такъв акаунт :(

Авторът на статията, ако дойде нормална власт, трябва да те приберат на топло за разпространение на полуистини и дезинформация!!! Смъртните случаи от аварии и те ли са в сводката?!

56

Вчера излезе интересна статистика. От началото на кампанията за набиране бели мишки са похарчени 1 Трилион долара за реклама на "ваксините" (глобално) За всички тук които устояха на пропагандата, свалям шапка. Преди година клепарите от ОН казаха че ако някой и даде 400 милиарда долара няма да има повече гладни по светът. Приоритети.......

300 души по-малко от миналата седмица на този ден, но починалите са повече, с четирима.

В събота и неделя бяха по 1-2 починали, сега са ги надули цифрите. Още тогава си казах, че през седмицата ще има Операция "Шок и ужас", няма как.

Ти откъде падаш или пък изпълзя от някоя пещера? От две години е добре известно че събота и неделя не се отчитат всички бройки - те влизат в понеделнишките случаи, които се обявяват във вторник.

Най-големите радетели на Ковид пропагандата се възползват от това и обявяват,че това били жертвите за 1 ден. В разгара на пЛандемията редовно тръбяха навсякъде цифрите от вторник, че били за едно денонощие.

3евзек

То си пише, че това са рагистрираните за едно денонощие. Само баш-будалите не го разбраха още след първия месец, че между датата на събитието и датата на регистрацията може да има известна разлика.

Анджак! Баш будалите са най-големите ковидари, съгласен съм.

3евзек

Как така хем си съгласен, хем всеки вторник пискаш какъв ужас било? Не е ли парадокс?

по-добре да пукнеш днес от ковид, отколкото утре от борбата срещу маймунската шарка.

Ами пукай. Какво чакаш, умнико?

То беше по-добре да те сгази влак преди 3 години, отколкото да паднеш в борбата с ковида, ама ей го на... още се мъчиш.

Да се посмеем на мошениците с бели престилки. Хахахахахаха,хората не ви вярват алчни мафиоти. Да се спрат тези 1200 лв. За Ковид и всичко ще си дойде на място. Ще спрат и с лъжите.

Колко да не вярват.Ето например антиваксърът Копейкин си сложи ваксина.Западнс(!)И зелен сертификат си сложи.Че даже най-смирено си пази карантината! И един от заместниците му се бодна.Имал дядо ,човека.Иначе е твърдо против ваксините.

"Сложил" си е сертификат, като милионите българи "ваксинирани". Който иска да пътува свободно по света прави точно това! Сертифицира се...

56

Къде искат сертификат?

56

Да попитам пак.....коя страна иска "сертификат" за да влезеш в нея?

Ама много сте тъпи, това американските подлоги, бе!!!!!! Ама като излезли от холивудски анимационен филм сте. Значи, това дали "Копейкин" (2022 година е, ти си още в 80-те и ти дрънкат копейки в главицата, ама карай, това е друга тема) си е сложил или не и каква ваксина, си е негова лична работа. Това, което мен ме интерусва е, че "Копейкин" е единственият, който защитава моето лично решение аз да не си слагам конкретната ваксина. И стига с тия "антиваксъри", антиваксър е човек, който не желае да си поставя ваксини, счита ги за вредни. Аз ги считам за полезни, с изключене на "ваксината" за великия сопол. Ама как да го схванете това, като виждате света само в чернобяло, или е едното или е другото. Маде ин Холивуд. Ковид не е медицина, ковид е идеология.

ги спряха бе тъпак. И какво се промени? Май пак не познахте какво става.

Тъпанар, горд ли с с плоското си мозъче?

Да мрат изедниците.

Ви пик.м на глобалистите и говид истерията

Пандемята ще изчезне когато спре броенето и тестването. Древна китайска мъдрост

От днес ако болен човек с бустер срещне друг с бустер, в карантина ще бъде само здравия човек. Това е гениално, сигурно са го мислили с години!!!

Ами те си опростачиха народа и сега си се гаврят и подиграват с него допълнително...Общо взето, дявола се опитва да вземе надмощие, колкото и да звучи налудничаво, но ако погледнеш нещата как се развиват - пари и само пари в главите на хората, разврат, липса на ценности и човещина, абе всичко е целенасочено и случайности няма..

"Отново 13 души загубиха битката с Covid-19" ГЛУПОСТИ! 13 души за умрели като преди това са дали положителен тест, който хваща и сенна хрема като любимата ви болест! Стига манипулации! И другото 4/5 от тестваните са били отрицателни!!!! Гнусни журналисти!

Хващало сенна хрема....

Ало, Хахахахахаха, троле прост, Даваш ли си сметка, че обичайната годишна смъртност сред далите отрицатгелен тест за "сенна хрема" е колкото двуседмичната сред онези с положителен?

Много добре знам колко са починалите, но никой не казва колко наистна са починалите от усложенения на К19. Гледай статистиката с възрастта и хроничните заболявания! Простият тук си ти :) Още повче сте 2ма трола и пишите по цял ден идиотии. Ти и вероятно шизофреничното ти друго аз :) По цял ден ти обясняват хората, че си прост... ама то товето е бездънно :)

3евзек

Ало, Хахахаха, тролице проста, Какви хора бе? Нали ви гледам всеки ден как на комбинирано човешко-тролско пожелание вие... хм... "хората" все избирате да отогворите като за тролската му част? Да беше веднъж, дваж... как да е, ама то всеки ден. Ако бяхте хора, щяхте да дадете смислен отговор на въпроса ми, не да си чупите краката да бягате от него, както току що направи ти. Защо при отрицателните тестове смъртността е 20 пъти по-ниска? Знаеш ли защо?

Стига с тоя ковид . Закривайте фалшивия портал.

Колко са ваксинирани защото в нашата фирма ор 30 човека с ваксини 14 изгърмяха за 4 дни ... Но никой не си направи тест и неса в статистиката....

А пък в моята фирма 30 изгърмяха и всичките бяха без ваксини

И след като не си направиха тест, то как разбраха? Сигурен ли си, че не е бил опасният грип Б?