Българче отнето от майка му в Италия заради въшки и мръсно облекло

Италиански сенатор се застъпи за детето и поиска санкции за социални работници, които превишават правата си

Обратно в новината

Коментари - Българче отнето от майка му в Италия заради въшки и мръсно облекло | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Моето подозрение е, че социалните са я спасили от това да бъде изпратена да проституира от съпруга на майка й.

Така като чета описанието на случая, моята интерпретация е, че детето не е ходило на училище, защото родителите му са имали конфликт с директора на училището и са възнамерявали да се върнат в България, но службите в Италия са решили да им попречат в това начинание, отнемайки детето. И това е бъдещето на много мигранти от източна Европа, които решат да се махат. Ще ги дерат и ще им отнемат всичко, до което могат да се докопат и ще се опитват да им направят живота кошмар. Интеграция по европейски! Ако решите да се местите или връщате, правете го тихо и незабележимо!

стига лъгахте че е отнето за въшки. Цигането е отнето заради отсъствия, не ходи на училище, 27 дена са си 1/3 от семестъра, а въшките са трик, сами си пускат нарочно да не ходят на училище, а да го пращат вече да си заработва хляба в акции с крадене и проституция, в италия добре знаят тарикатлъците на циганите и не се церемонят с тях, ама нали хрантутим разни нпо-та да ги защитават и сега дигат врява да си заработят надницата.А простия българин се хваща на всички писаници.

Ако искате да разберете какви закони влизат в сила у нас от 01.01.2020 г. и какви права се дават на социалните служби да действат по анонимни сигнали, както и задължителната патронажна "грижа" за всяко дете до 3 годишна възраст, потърсете във фейсбук групата НАЦИОНАЛНА ГРУПА НЕ НА СТРАТЕГИЯТА ЗА ДЕТЕТО 2019-2030!

Далеч от такива родители. Браво на италианските власти.

"София" е чисто натурално българче от интелигентно семейство. Майката е родом от голям български град, много мила и страда за детето си. Хигиената й е като на всеки съвременен човек живеещ в условията на модерния свят - без забележки. В училището са с униформи и няма "неприлично облекло". Не ми се мисли, как преживява раздялата "София"

Циганче.

Добре, това ни го съобщавате, за да ни покажете какво може да се случи в България и да ни сплашите? Или да ни покажете, в западна европа каква простотия царува и да не позволяваме това да се случи тук? В тези случаи, единствено не разбрам къде е бг правителство и консулство в съответната държава??? Защо никога правителството незакриля и не защитава бг и децата им зад граница. За пореден път виждаме как в Бг и ес няма демокрация а скрит комунизъм. Целия парламент трябва да го тръшне африканска чума!

Не, съобщават ти го за да ти кажат, че някъде хората си вършат работата, както би трябвалло да е и в Бг! Детето на 12, не на 3-4, на 12! С въшки, не ходило 27 дена на училище... Ако това е нормално за Бг, в Европа не е нормално

Ние в България даже сме доста толерантни. Пътувала съм по света. Никъде ама никъде не се толерила наглост без покритие. Лека нощ.

Италия знае как да се бори с циганите. А ние тука само си ги развъждаме за гласоподаване

Да не би отнетите деца на български семейства в Норвегия ,Холандия и други западни страни да са циганчета?НЕ! Отнети са Б-Ъ-Л-Г-А-Р-Ч-Е-Т-А.Дори отнетото момченце настанено при африканска гей двойка в Холандия е дете на Български полицай. Децата ,отнети в Норвегия са деца на интелигентби Българи.Някои тук просто бълват куп глупости!

Ами от позицията критикувам че тоя наглия критикува германците че си гледат децата до късна възраст. Ами културния човек възпитава културни деца. Като не ти харесва ходи си в третия свят и се размножавай хаотично.

Аз плащам данъци на държавата, каква защита получава конкретният мой съгражданин срещу тези пари? Българи, разберете най-сетне, че ние плащаме за редица услуги и имаме правото, а и задължението да искаме отчет за извършеното срещу нашите пари!!!

Кой прав, кой крив не се знае. Важни са 2 неща : първото е, че детето го отнася здравата баш в началото на пубертета и втора, не българската държава, а италиански политик се занимава с това да се преодолее тази ситуация.

Никой не ви дескриминира. Дескриминира ви че сте необразовани и без умения. Тва и за тебе сигурно се отнася Емо. Чифте пиштови на гол тумбак не става.

Защото образованите хора не обиждат останалите с лека ръка. От позицията си на каква давате оценка на хора,които дори не познавате лично?

Слага се газ и мас и чао на въшките.А директора как така взима решения на своя глава без да провери дали в училището му не е имало други деца с въшки.Заради въшки да отнемат дете..И тая работа със задължителен румънски си е направо циганска работа Тази майки като не се е разбирала с директора защо не е сменила веднага училището ами пък и задължават детето й румънски да учи Родител види ли,че директор или учители злобеят и подливат вода,веднага сменяй училището,защото винаги ще намерят начин да направят мръсотия.И какво прави православно християнче в католически институт при развратните католици,които цял свят ги научи какви перверзии вършат по такива институции с непълнолетни.Дано този сенатор да им натрие носа и на директора и на всички предизвикали отнемането на детето. Каквато и да е причината,действали са неправомерно!

Теб пък кой ти каза, че е "православно християнче".

Няма да ти я чета аз

'София била принуждавана да помага при неделните католически служби, въпреки че е източноправославна, и ѝ било забранено да говори на български с майка си.'

Ами щом майката не се грижи, нека социалните се погрижат. Никой не може да ме убеди, че е нормално в 21 век дете да ходи с въшки, некъпано и с мръсни дрехи и да живее в кочина.

Не се знае откъде са дошли въшките-може децата в целия клас да са имали. Въшките се разпространяват бързо сред децата в училище .

Емо черта мойто момче нито си ми началник нито си супер звезда. АЙДЕ ходи се скрии

Избивай си другаде въшките, тъпо същество! Да не си веган?

...които си мислят че детето "София" е циганче. Може би, но не е ясно. Но прочетете за българското момченце Атила, настанено от социалните в приемно семейсто на двама негри хомосексуалисти!!! Няма интерес към деца от малцинствата!!! След 01.01.2020г. Същите права имат вече и социалните в България! Честита да ви е новата търговия!

Емо ти не си ми господ леко си нагъл. Черта.... Е тва е проблема в бг.

Аууу много страшно. Това е форум за коментари. Кой си ти да ми забраниш да имам мнение демократично.Ако не можеш да ми обориш мнението не се обаждай. Междодругото богохулство не се толерила. Да името на господ не споменавам без нужда. Нагъл си.

Щеревците , бегееца, майора и т.п. палач, и в Италия си завлякоха мизерията! Ама иначе Е.С. там НАТО, аве голема работа, немое да им стигнем въшките}:-)))

Този път повечето тук бъркат като мислят, че детето е на всяка цена от..."малцинствата". Разберете, че има лов на деца по цяла Европа и не само и...Деца от малцинствата не се ценят и не се вземат! Дебнат се и се отнемат грубо по всякакъв повод именно БЕЛИ деца, с които върви добра търговия. Т. нар. "социални служби" се превръщат все-повече в ловци и търговци на деца! И който още спи е време да почне да проглежда. Има търговия с деца, търсени от хомосексуалисти, педофили, богати араби на изток и всякакви извратеняци. Така, че когато чуете за протест срещу "стратегиите за децата" и всякакви перверзни конвенции, не гледайте с насмешка!

Вземи си лягай, психо

Абе Емо У вас е прието да ги пратите необразовани и диви по улиците да крадат и да изнасилват щото са гладни. И ние да четем по новините какви сме неандерталци българите.

Не споменавай ненужно името Ми!!! Кучко

И по добре социалните да ги взимат отколкото да просят и крадат по улиците както ги карат. Българина гледа първо да си уреди живота после да има деца затова сме на изчезване. Някои раждат деца и после ги пращат по улиците. Ми то много удобно така как не сме се сетили.

Имате ли деца та сте такава проповедница? И къде видяхте българчета да просят по улиците в чужбина,освен ако не са от малцинствата и най-често от румънските малцинства?

Ами правят ремонт защото в Европа е задължително по дговор. Фасадите на сградите се боядисват на всеки 5 години. Като си под наем също си длъжен да го освежиш след няколко години. Не е като при нас слободия да се срутват сгради и да убиват хора. Както ония момичета на Алабин загинаха под стара сграда. Никъде в Европа няма нашта слободия

Bokluk si ti

Вижте, не го вземайте навътре, но трудно се прави разлика между циганин и българин. Само вие си се различавате някак, аз 10 години работя тук и приятелите ми се майтапят с мен като ме карат на улицата да съветвам кой циганин кой българин е.

То и аз не правя разлика между шваба и нацист. Ще трябва да ми ги показваш!

У нас не е прието да си заключваш децата по 30г. в мазето, както е прието в германия и циганската им махала австрия...

Е па като са цигански махали що сё навирате там ве чираци прости?

От това което прочетох става пределно ясно че "София" е циг@нче.Много добре са направили социалните в Италия че са я взели от майка и,баба и, и прабаба и и са я дали при монахините.Има шанс да се спаси и да стане човек.Иначе родата и щяха да я продадат или пратят на магистралата.Циг@ните от всички европейски държави трябва да имат еднакви отделни паспорти защото са отделен народ,а не да се "пришиват" към мястото където са родени.

бил приключен ремонт и семейството се готвело да си замине за България. Заради това имало и много кашони, както се виждало от снимките. Егати културните хора - правят ремонт на жилището преди да го напуснат. Пък моите наематели - след тях малка Хирошима....

Няма проблем то сега в Българско се случва същото. Да ги взимат и да ги продават.

Оставете ги циганите бе хора, те са ни по малкия проблем. Големият проблем са връзкарите мутри играчи, които не си плащат данъците и корумпират държавната администрация.

Българче?? И майката сигурно е българка ...

И бабата и прабабата са българки. Прабабата сигурно е под 60 годишна....

Еми излагат ни затова защото нашата социална система не може да помогне на никой. Вземете за пример инвалидните пенсии в юБългария. Жълти стотинки. Ние нямаме социална система. затова защото сме корумпирана и криминална държава където мутрите смело укриваха данъци. Хванаха една две риби но още сме зле.

Автора Брантийски и той е с неизвестен баща и са му турили тази фамилия, защото го е изсрала най-дъртата брантия у селото

ЦЦЦЦ , .... А бре, Емо!

По-гнусна статия чел ли си скоро? Извинявай ако съм твърде рязък.

Напишете цигани бе дейба вашта мама в гъзъ немит!!!

!

Аааах, защо бе защо! Защо пред цял свят ни излагат това малцинство, да му се невиди, макар и полтически интереси и купени гласове и игра с хората! Как може 30 г. след преврата, едни махали да не сте оправили, бе, политици ! Кой от Европа ще ни се кара ако насила ги краме да ходят на учили, да ходят на работа, да ползват презервативи - ненасила разбира се последното. Неее, не е това добрата, морална, човешка политика, не е! Това е арогантно и обидно отношение с някои групи хора. Та вече мина близо една/пета от новия век, а толкова много роми живеят в жилища и отглеждат там деца, които са неподходящи по всички възможни закони и правила на страната. Всичко това според мен граничи с престъпление! И няма кой да се самосезира! А и Европа нехае.

Ако това дете беше от малцинството, всички с касателство по случая с отнемането щяха да са пребити от тълпи родственици...

Даа, паралел с филма "The Kid" на Чаплин.

Ми нека се погрижат за дечонката. Богата държава. За какво плащаме данъци в ЕС толкова години. После ако си поправи семейството условияха мисля че ги връщат.

Аре , почнахме с лъжливата помия :))) Не е Българче , циганче е . Не е " момиченце " , на тия години има поне едно чаве . Много ви е малоумна антиБългарската пропаганда . дирници . Ялова и жалка история .

Наскоро писаха, че си имали организирана престъпна група за крадене на деца от социално слаби и даването им на други за осиновяване срещу заплащане, като в тази престъпна група участвали местни социални работници. Така че не е ясен случаят тук и дали са цигани или службите са такива.

Какво се правят италианците на ущипани, не виждат ли на какво приличат циганетата в техните махали около Рим и другите големи градове? Неподходящо облекло за 12 г. дете? Ами че те на тази възраст раждат у нас, а може да я готвят за най-древния занаят. По тая логика могат да приберат всички деца от махалите им. И нашенци ще са доволни, че поне децата им са нахранени и облечени безплатно.

айде, и италианците се правят на улави! при все, че си имат дори собствени циганьори, даже наскоро разгониха цял техен мафиотско-циганьорски квартал, наричайки ги с точното име-zingaro...не е да не знаят какво са ромляни, но не от рим! а пък снимката на русичкото чистичко момиченце под заглавието направо умилява...мога да си представя за какво "русичко" чаве е цялата дандания.

Няма значение дали е българче или циганче, става въпрос, че в последните години си проправя път много извратено фашистко законодателство, което се бърка в семейните отношения между деца и родители по ужасен и недопустим начин. Ако не знаете привържениците на истанбулската конвенция вече са я прокарали подмолно в поне 4 закона, които влизат в сила от 2020г. Не отклонявайте темата с етноса на детето - какъвто и да е той по закона на природата и нормалните човешки закони детето е грижа на родителите си до 18г. възраст, всичко друго е от лукавия ! Присъединете се в групите за съпротива в лицекнигата и помогнете за разбиване ан конспирацията !

Таман се е гласяло да заминава на Сатурн цигането!

Сигани. С въшки и дрехи като на магистралка

Въшки, мръсно облекло, не ходи на училище почти месец, ремонт, пък ще заминават за България? Културните особености на предполагаемия етнос са достатъчно красноречиви...Доста прочувствен материал, но някак си не ми е жал...

Ятига глупости!!! Кореспондирал съм с доста италианци, ходил съм на търнета, правил съм блиц преводи от/на италиански - трябва всичко да бъде перфектно, когато желае човек да няма неприятности от подобен род! Колко са скъпи сапунът и прането! Тук става дума не знам за какво - на едни мои познати синът инм беше отстранен отр работа, от център за обществена подкрепоа, поради това, че беше изключително порядъчен и честен, не познаваше понятието "приемна грижа" или поне недостаъчно! В този смисъл, предполагам, че системата предполага играта на едни мръсни игри!

"... детето било подложено повторно на същите ваксинации, които майка ѝ вече била направила."?!? Резултат от разните конвенции... А социалните са ЗА ЗАТВОР.

Цоциалните са едни доста ограничени хорица, търсещи лесна и доходна заплата. Дет се вика - морни вода не са пили!

Българче отнето от майка му в Италия заради въшки и мръсно облекло - а как стои въпроса с децата на "бежанците " ?

Много обичат да наричат мизерните мангали- българи.