17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Маските са, за да предпазват околните. Всички маски предпазват околните, някои предпазват и носещите ги. Въпросът в случая е : ваксинираните могат ли да пренасят вируса и заразни ли са ? А това още не се знае. И ако се замислят властимащите първо на това трябва да се отговори.

Кой педал казва, че капутът не помага?? ....Носете си маските,ейй!

Това е то! Биоинструктор!!

се МОЛИШ на някого да си свали шибаната маска що за идиотия е това за бога

Абе тия Байдънчета да не са вземали акъл от Тулупа?

Прочетете книгите на Жак Атали ако ги намерите. Целта е да се редуцира възрастното население, слабите и особено глупаците, които доброволно отиват да ги ваксинират. Сега сме на първия етап.

мрем да четем глупости

расизъм, фашизъм, ТОВА ЛИ ОЗНАЧАВА ДОБРОВОЛНО ВАКСИНИРАНЕ -ВАКСИНИ БЕЗ ПАТЕНТ НЕ ПРОВЕРЕНИ И УТВЪРДЕНИ ....

'ВАКСИНИ БЕЗ ПАТЕНТ НЕ ПРОВЕРЕНИ И УТВЪРДЕНИ' Точно обратното!

Експеримент са, вече го признаха разни учени тук там.

КОЛКО ваксинирани са починали или са се разболели тежко от Ковид, хм?

Нещо като жълтите значки за евреи - така ще се познава кой не е ваксиниран .....

Тази нелепа тъпня колко пъти ще я повтаряш - друго няма ли в склада?

Честно откакто се ваксинирах не ме интересуват вече никакви мерки, кантари, теглилки и т.н. Не се боднах с тая глупост за да продължа да нося маска !

Продължавай така, чадо! Може и покрай мене да минеш. Амин!

Малко копан и радост за джоба. ...Пак ...Амин!

О, колко ,,здрави, прави, читави,, са отпратили...!?

Вие ще пукнете от злоба, преди всички нормални и здравомислещи хора.

С,я да се разберем! Ваксинираните също могат да погълнат доза вирус. Заразяват се. Изкуственият имунитет се активира и започва ,,да трепе,, популацията на вируса. НО! Може и за по- кратко време, и с намалена експозиция ваксинираният също отделя вируси. И ТЕ СА ВЕЧЕ МНОГО ПО-ГОЛЕМИ "ЗЛОБАРИ " ! Да не си им насреща!! И точно от такива та вирусчета възникват и мутации. .... Така че, ваксиниран, неваксиниран - всички с масчицата! Анадъмо?

Браво!

Абе носи си маската, и шлем и каска и противогаз ако искаш слагай. Не занимавай нормалните хора със фобиите си.

Ти ли си нормален?

А за тебе един шлем от голяма туба от минерална вода, да ти ,,топли главата,, и да не е на течение.

Анасанама !

"Указанията оставят на хората свободата как да постъпват" - О, УЖАС!!! Недопустимо!!! Как изведнъж хората ще спрат да следват камари от безумни заповеди след като повече от година това ги дресираха да правят?

"Указанията оставят до голяма степен на хората избора как да постъпват." О,УЖАС ! ОСТАВЯМЕ НА ХОРАТА СВОБОДЕН ИЗБОР !!!

"Свободен", друг път - со манипулация, фалшификация, промивки и малце кютек.

там още ли са БЕЗПЛАТНИ?

Със сигурност мерките са убили повече хора от ковид-19. За България със сигурност е доказуемо статистически, че при пиковете на смъртност над предната година, умрелите повече са пъти повече дори от броените констатирани с ковид-19 - не починали от него. Трябва разследване от какво е другата смъртност?

аз ще ти отговоря като засегнат, от липса на болнична помощ, от това, че хората като водеха хората в истинска нужда не ги приемахаили като ги приемаха ги загробваха бързо. И така много хора се уплашиха и даже не се обаждаха на бърза помощ от страх да не бъдат убти по бързата процедура, да не бъдат сложени под карантина или подлагани на тестове, особенмо когато болния е възрастен човек за който свидетелствата говреха че казват ааа той си е изживял живота за него няма легло оставете го ей там да умира.. И хората си стояха по домовете и си умираха там от заболяванията си които спряха да бъдат лекувани. Докато болниците бяха пълни с хипохондрици за преизпълнение на плана - ковид пандемия и психясвяне на скотонаселението. Видяхме и кадри с болни цигани от ковид които танцуваха в луксозна болнична стая! Та така, за истински нуждаещите се легла и болнична помощ нямаше. ПРОКЛЕТИ ДА СА НОЩ, РЗИ И ГЕРБ!

Това се командване от по-високо. Най малко Брюксел. При първата вълна там миналата пролет убиха доста. Но България не участва. От септември навсксват и тук. Иначе няма да ни дават да имаме и стотинка в джоба. За едни пари става дума, както винаги.

Простотията, ма ти явно по случайност си се разминал.

Ти явно, закономерно не си се разминал. Направо си в десятката - дебилите, дето се мислите за умни и ръсите снизходително и иронично, акъл. От този дето го нямате.

Имаше го роднина, така че като нищо съм го минал без да разбера. Хората са бъкани с вируси и това е природата. Сега налагат психичес9ко болестно състояние страх от природата. Тук броят общото между две области - починали и констатирани - правилно ли, кога, имало ли е значение, няма значение. Все едно да броиш починалите синеоки или ваксинирани. И англичаните изкарват 10 пъти по-ниска смъртност на заразени, докато ни обясняват колко страшен бил английският щам. А тук ни изкарват номер 1 по смъртност на заразени в Европа.

Нали ваксината предпазва само този който се е ваксинирал, но той може да е приносител и да заразява други?

Ми ваксинирай се кат те е шубе, кой те спира ?

Иванчо, внимавай че след това Петърчо ще пита къде е Иванчо.

От началото на пандемията обърквахте хората, затова и толкова много умряха. А за този дементен дядо, коментарите са излишни.

Абе, някои харесват намордници, чипове, каишки и някой да им казва какво да правят и кога, да се "хидратират", "ваксинират", кога да ходят в тоалетната... какво да ядат, да "мислят"...

Така си е. Някои харесват садо-мазо. Бил Гейтс, Тедрос и Бай Дън например си падат по садизма, да не говорим за бабичките дето командват в Европа. А промитите мозъци със CNN и подобни дезинфектанти използвани от садото си падат по мазохизма.

Направо, мазало.И садо не им трябва.