17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тия неща, тоя откраднал ли ги е ??? Или са си негови, но не е платил данъци за тях на Борисов и сега Б.Борисов иска да му ги открадне тия неща ??

Адвокатката Лулчева е много хитра. С такива ходове успяваше да протака делата срещу Марио и Марияна Николови и поради давност (13 години) ги прекратиха. Те са ортаци на "бизнесмена" Л. Стойков от Перник, който е дружка с Първанката. Тези наглеци бяха взели бракувани машини от Германия за преработка на меса, боядисали ги и представили за нови за да вземат евро-пари. В Германия виновните ги осъдиха и си излежаха присъдите, а нашите ... давност. Та, такава е адвокат Лулчева и (не)зависимата ни Съдебна система се прави на "ощипана мома".

въпреки че борисов е съборен неговите хора в прокуратурата си стоят и си действат по задачите, така че дори и в опозиция борисов ще продължава да удря, този изрод превзе цялата държава

Лулчева (въз)действа направо на Съда! Тук прокурорите са "непричом", както би казал нейният подзащитен - новоизлюпен бизнесмен с добра "червена подплата"!

Ехеееее много болна таз адвокатка бе, чааааак до юни ще е в болнични......СРАМ ЗА БЪЛГАРСКИЯ СЪД, ДЕЛОТО ТРЯБВА ДА СЕ ОТЛАГА С НЯКОЛКО ДНИ ИЛИ СЕДМИЦА.......КАКВО Е ТОВА 2 МЕСЕЦА....ТОГАВА ПЪК ШУРЕНАЙКА МУ НЯМА Д Е РАЗПОЛОЖЕНА И ОЩЕ ДВА МЕСЕЦА..... И ДОКАТО СЕ УСЕТИШ ТО МИНАЛО ДАВНОСТ.......СРАМ, СРАМ, СРАМ ЗА БЪЛГАРСКИЯ СЪД......

Започна се. Приятелите на пРезидента, убиеца на Милен Цветков, остава да по

остава да почакаме малко само да се върнат Божков и Цветанов. И тогава очаквам такъв живот...края на песента е по една друга на с. трифонов за лозата, сещате се.

А така,нещо почнаха да забавят темпото!Ха ха ха!

Причината е изчакване на смяна на политическия вятър.

На Рундьо кратна всички приятели ще бъдат оправдани. Нищо точно този е заровил в земята на децата ни радиоактивни отпадъци. На рундьо подлогите могат и да ни тровят и да ни крадат.За тях всичко е разрешено. Честито ма.оумници избрали Радев и площадните му подлоги.

БОБОКА е от шайката на УШАКА

Започва се