Премиерът: Без стабилност големите инвеститори не идват

Премиерът Борисов преряза лентата на изградената трета фабрика от завода за каучукови съединения в автомобилната индустрия край Кърджали.

Обратно в новината

Коментари - Премиерът: Без стабилност големите инвеститори не идват | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бих се гордял ,ако завода беше български , тъй като тези ,нито ще плащат пълни осигоровки , работещите ще са със фиктивни договори или народа и държавата няма да имат никаква полза ! Файдата ще е за тези които вземат подкопите икомисионните ! Познайте кои са?

О не ,стига толкова ,под ивеститори се разрбира нови грабежи и разбойници ; и сега имаме 16 милиарда дългове , заради такива инвеститори ,също нямаме нито държава ,нито икономика ,за приватизацията и концесиите да не говорим !

В ДЪРЖАВА, УПРАВЛЯВАНА ОТ МАФИОТ НЕ МОЖЕ ДА ИМА СТАБИЛНОСТ И СИГУРНОСТ !

Тоя кретен кога ще си извади главата от задника

ИНВЕСТИТОРИ,РАЗБИРАЙТЕ- ТУРСКИ !!! ЩОТО ДРУГИ НЕМА !!!

В момента има огромна стабилност - в ГЕРБерската корупция. А най-стабилно текат скритите парични потоци към задграничните банкови сметки на Б.Борисов.

КЪДЕ СА ИНВЕСТИТОРИТЕ,ЧЕ МАЙ САМО ГЕРБ ГИ ВИЖДАТ!!!????И АКО ГИ ИМА ПЛАЩАТ ЛИ НА РАБОТНИЦИТЕ РЕДОВНО ????????

Браво,предатели!Режете ленти с турците,скоро тази част ще се отцепи и ще стане второ Косово,само че без бой!Нямате грам мозък

тва може да стане косово, единствено ако народа е беден, гладен и не образован. така се промиват мозаци наъ-лесно. неможе да стане косово ако се развива и нещата варъват на добре. разбирасе, хора мислещо като тебе и атака може да опитат нещо драстично, и дадат на ердоган перфектния повод да мине границата без голяма сапротива.... а и тагава, путинчо точно това чака... в краъна сметка балгария назадне около още 50 годиние на барзо като украъна или косово.

Да, в момента има голяма голяма СТАБИЛНОСТ-трайно установена в областа на МИЗЕРИЯТА

пораснах в кардяли, знам доста добре района. и тоъ е един от наъ бедните в балгария. не говоря за турските автобуси които идват и развиват бизнеса, а местните хора които никога не са се преселили в турция. тези два завода отвори доста работни места и наката нокои от младежите да се варнат от чжбина и да работят. разбира се на вас които сте в софя ви е лесно да коментирате. факт е че тези инвестици са единственото препитание на хората в този район, кат се има в предвид че вече няма и тъутъунена промишленост.

Трябва да има поминък за хората по места, така че такива инвестиции са добре дошли. ... и да се спазват законите в България.

ТУРСКИ ЗАВОДИ,ТУРСКИ ИНВЕСТИЦИЙ ,ТУРЦИ ВЗИМАТ ЛЕТИЩАТА,ТУРЦИЯ КУПУВА ЗЕМЯТА НИ,ТУРЦИЯ НИ ПАЗИ ВЪЗДУШНОТО ПРОСТРАНСТВО И ТИКВАТА СЕ РАДВА

Защо да не се радва Тиквата? Нали му растат личните "спестявания", за които се грижат въпросните бизнеси . Борисов друго не го интересува. Затова е честен, като отрича, че се стреми към президентския пост. Там парична далавера няма и постът не е за него.

Големите инвеститори не идват без Съдебна система. Кажи си истината!

Браво на турците, те единствено смело инвестират тук. Очевидно окрилени вярата в светлото бъдеще на нацията. Което пък ни навежда на мисълта, че за сериозен бизнес интерес от страна на Запада, дума не може да става. За тях ние сме една корумпирана, непродуктивна и неблагонадежна нация. Така че, смело напред турци!

Това значи , че в България 25 години няма стабилност ,защото не съм видял голями инвеститори да се редят за паспортен контрол на Телминал 2,за влизане.Но в този дух примиера може кротко да загатне ,че освен стабилност се изисква и поне по-малка корупция.Нещо като , че ли изчезна или се изчерпа мантрата за евтината и високо квалифицирана работна ръка.Май остана само евтината работна ръка , а тя е такава просто защото нищо не може ,но пък е с претенции.

Работата е ясна, Турция си подготвя усилено инфраструктурата,земята е почти изкупени от турски фирми начело с продажни български управители за да не бие на очи. Държавата нищо не предприема, тази част на България е изтъргувана вече. В тези предприятия официалния език е Турския, българите са принудени да говорят турски или са уволнявани , те са унижавани постоянно, наричат ги гяури. Всичко под " Стара планина " е загубено. Българите от южна България се изселват на север. Не се страхувайте това е сюжет и сценарий на нов Турски сериал.

накърнява доброто име и прочее... Фактите са си факти.не може поне 51% от хората да му се подиграват и да викаме че е нормален човек!

" големите инвеститори не идват " То това "нещо" като "светлото бъдеще", все не идва! Само че тогава настоящето беше поносимо, за разлика от сега.

София придобива значимост през турско изпреварвайки старите столици Търново, Плиска, Преслав. В града е имало 35 джамии и повече от половината население са били мюсюлмани. Днес има само една джамия, а над 110 църкви православни, няколко католически, няколко синагоги до днес са в отлично състояние в Истанбул. Не е вярно че отоманците са разрушавали и унищожавали, и днес Света София си е цяла целеничка, защо Акропола и редица други сгради на Балканите не са разрушени и унищожени и пита се кой народ е див и варварски.

ибрика че е време!

Пита се от такива предатели и провокатори като теб, като въпросът цели да разпали национална вражда. Всъщност турците са разрушили цялата българска културна инфраструктура с цел унищожаване на българите. Няколко църкви по изключение са оставили. Но няма див и варварски народ, има диваци и варвари сред ръководителите му. А понеже питаш, явно за теб има такива народи - нивото ти е като на варварите, унищожили българската държава преди 650 г.

"Тоз, който ни освободи, той ще ни зароби" Именно затова съм споменал че е трябвало да се настрои народът към завоевателната Балканска война и по този повод решили да нарекат Османското владичество - Турско робство - елементарна манипулация за простолюдието. Дотогава българският народ е бил особено благодарен на владетелите затова че обединили и съхранили България през мрачното и зловещо Средновековие

Ей, ментарджия, това в кавичките е измишльотина, тиражирана от Иво Сиромахов в шоуто на Слави. А последно цитирана от псевдопрезидента плевнелиев. Престани с лъжите!

Всичко което не ви отърва са измислици и лъжи...то вие само това знаете и само с лъжи са ви пълни чугунените тикви но за истината нито имате очи нито време да я проумеете

Ако развием тази теза ще излезе , че ако бяхме победили турците 13 век а и след Освобождението 18 век - щяхме да сме по-зле от Турция/но не е така/ .Колкото до присъствието им тука ме виждам особен принос освен убийства,грабежи и разорения по българските земи близо 500 години. Ти си един прост турчин или циканин.

Не ги обичаш но благодарение на тях през 14 ти век разпокъсана българия е обединена в пределите на Османската империя и векове защитавана безплатно и съхранена чак до днес че да има къде да дишаш

Безплатно??? Ти кого лъжеше, БЕ? Българите са плащали с кръв и данъци за "защитата".

абе аланколуу населението на България е било със стремителен пад надолу .Ако този геноцид беше продължил още сто години и това щеше да ни е. Откровена турска пропаганда правиш тука свободно хем .

България крайно време да прогони руските кавали от земята на Ботев и Левски смучещи българска кръв като пиявици от нас Oт 1878 година насам и наи вече след 1944 година целенесочено и систематично избихте и изгонихте.....

Сега остава да съблюдава да няма дискриминация на населението самоопределящо се като българско. Да се говори на български! Ако ли не, това си е чисто национално предателство!

Евала за коментара. За съжаление българите само толкова си можем. Злобеене на дребно и БЛЕЕЕНЕ.

От такива червени тикви като вас, няма управия! Каква кола караш, червено мекере? Тъп долен комунист! Кажи ми какъв автомобил управляваш?! Японски или немски? Те капиталисти ли са?! Жалко мекере болшевишко!

Та то 1/3 от България вече е турска провинция. Само се чудя колко още години трябват, та цяла Б-я да стане турска. Май както върви, няма да са много!

Тоя демагог, умора няма! Първо, тезата му беше - дайте да правим магистрали и по тях ще нахлуят пълчища инвеститори! Отгладувахме магистралите, ама кьорав инвеститор няма! Сега - дайте стабилност и инвеститорите идат - демек, не ме закачайте, да крада спокойно! Следващата теза ще е направо - ако аз не съм на власт, никакви инвеститори! Нещастник...

Няма смисъл да се лъжем, инвеститорите са тук, заради ниските заплати, ако заплатите не са ниски и тях няма да ги има. без български инвестиции обществени, държавни, населението ще трябва да робува на чужди капиталисти, които ще избягат, когато заплатите станат високи....т.е.ще ни Използват дотогава докато имат изгода

Чужди капиталисти?! В коя година са ти -1973?! Разбери червена проста тикво, че капитала (и частния интерес) винаги ще го има! Тая история с комунизЪма и развития социализъм, почина, през 1989-а!

не крякай толкова, ами проумей, че историята с комунизма ще се върне и то много по-скоро, отколкото си представяш ти.

Няма лошо в това! Дали турска или патагонска, щом една компания развива бизнес в България, отваря ПРОИЗВОДСТВЕНИ мощности, и съответно работни места - е добре дошла. Това е по тази тема. По темата за дейността на турския посланник - да кажат службите, дали си вършат работата. Не е само Бойко в тая държава бе, има си служби, в които хиляди хора взимат заплати!!!! Те какво?! Невинни?!

Ако не е Турция, да помогне на България - щяхме да я закъсаме ... само мурзилките квичат.

В 21 век войната и завладяването се извършват стс редствата на икономическа инвазия, концеии и монополи. А да си изнесеш мръсното производство някъде е много добър военновременен ход. По комунистическо заводите в България бяха български, а не съвецки. Само че това няма как да го знае човек, на когото липсват първите 7.

пий хапчетата,закуси и тогаз давай акъл ахмак Щерев.

ХАХА ТУРКОФИЛА БОРИСОВ ДЕТ ГО НАТИСКАЛИ ДА ПОМАГА НА МЕСТАН АМА ТОЙ БИЛ ОТКАЗАЛ И Т.Н. 14 ДЕНА СЕ КРИЕШЕ БОРИСОВ ПРЕДИ НОВА ГОДИНА ИСТИНСКА ИЗЛАГАЦИЯ. КАКТО КАЗВА ВАЛЕНТИН ВАЦЕВ КРИСЕ ПОД МАСАТА.

Хохохо... Кърджали - Силиконовата долина на Балканите :-) Ш'умръ....

ИКОНОМИЧЕСКО ПРИСЪСТВИЕ, МАРКИРАНЕ НА ТЕРИТОРИИ ТОВА НЕ ВИ ЛИ ГОВОРИ НЕЩО ВСИЧКО Е ДОБРЕ АКО Е С ЧИСТА ПОМИСЪЛ НО НЕ ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

Стабилност, разбирай пожизнено управление на престъпната шайка ГЕРБ....Това ни казва банкянският нагъл цървул....

Доходите глупако,доходите. Жизненото ниво глупаци. Стабилност в мизерия,това имаме ГЛУПАЦИ. АЛО ЗАБРАТЕЛИ ЧЕ ТОВА ГО НЯМА И В АФРИКА КРЕТЕНИ.

Инвестицията е турска, затвърждава икономическото присъствие на Турция в района. Ако има назанчен българин = турците в предпрятието го тормозят. Б.Б, НА КАКВО СЕ РАДВАШ? КЪДЕ СА ЕВРОПЕЙСКИТЕ ИНВЕСТИТОРИ?

Лошият Бойко пак преряза лентичка и осигури 2к работни места. Оставка! :-)))

Ей, простако, това е частно предприятие, какво е направил Бойко, другарю българонагазиец!?

Тиквочев, в държава на мафията инвеститорите не идват!

Няма вечен покой без Гробарите, и няма кой да управлява "Тапите" по Магистралите, ако не сме ние, е казал кандидат за Трето манде? eдна от бабичките в Гладна кома*

Зависи от типа инвестиции. Тези със супермаркетите са абсолютно вредни за нас и изнасят май годишно по 7 милиарда лева от България. То ест ставаме по-бедни. Тези изграждащи ново производство вероятно са полезни. Тези купуващи съществуващо производство, може и да са вредни и полезни. Много от инвестициите са даване на пари за бъдещо обедняване на България, тип ЕРП-та, ТЕЦ Марица, златни мини и подобни.

Парашутка Карачанчева пита : А защо на фотото, не виждаме да ни се е озабила Голямата кърджалийска Герберастия, Карацвета Цветанчева

Турска инвазия!Ислям и работа за турската икономика!"Пътят към Европа минавал през Босфора!Гадост!

Портестър Структуров каза: Бес портест, Терминал 2 е пуст? И добави, ухилен: Има ли портести има заминали, а Герп остава за да управлява! При таз изява силна, една Кривоуста* полегна в краката Му?

Димитър Благоев: "Русофилството е грубо политическо суеверие, умишлено култивирано сред народните маси; политическо знаме, вървенето и воюването под което неизбежно води към предателство и национална катастрофа. Защото русофилите...неизбежно и фатално правят от България едно сляпо и послушно оръдие в ръцете на руската завоевателна политика на Балканите". (Принос към историята на социализма в България, С., 1976

След като избрали Корнелия Нинова за председател на БСП , тя обещала да свали Бойко Борисов. Имало само един малък проблем - той не си падал по нея!

Местят си заводите ("инвестициите") по на север, защото от юг напират кюрдите!

Абе на тоя имам чувството, че тиквата му расте с всеки изминат ден!! Отзад естествено се виждат и няколко резака.

Начи, Бойко Борисов е голям сладур:) Разбира ги нещата..... Дал Бог- още дълго да управлява!!

Стабилност между четири,пардон три тюрлю гювеч партии заради гювеча . О боже и това е политик с подкрепа . Пази боже.

Обяснете на кухоглавото че стабилност не значи тъп деспотизъм постигнат със страх. Омръзна ми но няма да се откажа.електората му е като нето. Първичен до безкрай.