Откриваме визови центрове в 16 града в Индия

Очаква се значително увеличение на броя на туристическите

Обратно в новината

Коментари - Откриваме визови центрове в 16 града в Индия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ми то излиза, че в индия ще имаме по един визов център за всеки желаеш виза индиец! щото горедоло толкова индийци посещават родината ни

Ми то на общия фон 16 нови визови центрове са една капка в морето. Индия е огромна страна, но индийци у нас няма как да дойдат след като си имаме местни около 1 милион.

На някои ''успели'' гербераси им осигуриха клатику,,ка работа отново на наш гръб, защото нито наплив от там има нито ще има щом и бежанците се чудят как по бързо да напуснат тази територия на която са стъпили..

А Индия кога ще иткрие десетина визови центъра в България? Ромовете чакат с нетърпение.

Няма нужда да открива. Вече дават електронна виза с 5 годишна давност с/у 80$, като ти я потвърждават за 24ч

Може да отбележите, чеподобно споразумение сключихме и с Китай.

Изтръпвам само като си представя

Те не били норвежци, ами индийци.

Ще внасяме високо квалифицирана работна ръка за автомобилната индустрия.

Едно от условията за виза да е : Идваш да посетиш България само при условие, че прибереш двама обратно. И без това са се наплашили, че ще им вземат децата тук.

Сигурно ще изнасяме от нашите индийци натам.

Ужаст!

Време е да въведен кастовата система на Индия ГЕРБ ще бъдат висшата каста а простолюдието нисша Държавните хрантутници някъде по средата Военнитеи ченгетата ще са друга каста по висша от лекарите и учителите А Боко ще го обявим за махараджа

на нашит еиндийци да им се издаде еднократна виза към индия,ей така да идат малко на екскурзия,да видят си научат историята на майката държава

аа така, сега като тръгнат и братчедите насам и направо не ми се мисли, тея от БХК да нямат нещо пръст в тая работа, мм?

Защо Боже всеки ден се праеят подобни простотий? След като изгониха българите и не можаха да завъдят филипинци и араби в страната ни сега ще пробат да заселят индийци Нямам думи Потресен съм Гласувайте за ГЕРБ за да ви изгонят от България И в Бащиния ви дом да заселят индийци !

ама още ли индийци ще идват,ние нали си нямаме та...........