Откриха втори загинал на руския самолетоносач

Пожарът на кораба е потушен. Освен двамата загинали, 12 души са тежко ранени

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това не може да е истина това е монтаж Таз велика нация не може да е толкова проста или може не знам Путин е 67г колко години още 5 после преврат или ще го на гласят някак си

Кузя, Кузя

снимките са показателни за състоянието на раша! много метал, и наоколо още по много мизерия!

абе вежливия, теб май те радват само лошите новини в България. ти откъде си бре безроднико? от Масква ли си?

Като гледам само "Добри" новини от БГто, ама несколько чиракопитека сё пръснаа да дращат тъпнящини.хахаха Джип пoмете две деца в София, едното почина на път за болницата (снимки) 19:07 | 13.12.19 11446 Ректорът на Художествената академия подаде оставка, няма пари за заплати Ректорът на Художествената академия подаде оставка, няма пари за заплати 21:08 | 13.12.19 347 Съдия от Пазарджик е открита мъртва в дома й Съдия от Пазарджик е открита мъртва в дома й 20:24 | 13.12.19 4774 ВАС потвърди конфликт на интереси при кмета на Ботевград ВАС потвърди конфликт на интереси при кмета на Ботевград 20:53 | 13.12.19 579 Спецпрокуратурата се зае с водната криза в Перник Спецпрокуратурата се зае с водната криза в Перник 19:29 | 13.12.19 1360 Шофьорът на НСО, блъснал дете, бил късан на изпити в службата Шофьорът на НСО, блъснал дете, бил късан на изпити в службата

BajMihal

Ми бегай в Рашата бе, нали тук е лошо? Кво правиш още тук? Аа, забравих - заработваш копейки като вофумен трол... ми няма да ти пожелавам успех, защото сам си се закопал.

Пошол наХуЙ козляра! Кому в пизду твой успех усрался? Аз и така съем си в Русия у дома, те евем у мизерния кюмюрджия чалгади пртурлия.! мбууухахаха

падна руски хеликоптер -двама военни станали герой..ха.ха.ха

Уредил си се в Рашка, браво, радваме се за тебе. Да те питам обаче - ти като киснеш по ватните форуми и обсъждате разни там ваши изтънчени теми: отлежала битова химия, саамагон, танкове, братска любоф, най-новите фуражки и ушанки, случааайно там да ви се месят българи и др. нищи раси? Да ви дрищят словесна диария и да ви нарушават ватното спокойстве? Не нали! Затуй айде проява малко от прословутото ви широкодушие и вземи та си обери понамирисващите партакеши! Понял?

Русия е проклето място на земята, руснаците са неуспешен селекционен експеримент на татар-монголите, ... Русия е най-голямата психиатрия в света. 140млн луди алкохолици и в кремъл хазяин- крадец. Да се родиш в Русия, разбира се, е Божие наказание.

Всичко в Путинският концлагер - ГУЛАГ се краде, гори, потъва, разпада , руши , зарязява с радиоактивност или умира ... Явно да се родиш в руската кочина си е Божие наказание. Красива страна е Русия, но жалко, че е населена от лишнехромозомни аборигени. Гласувахте за некадърният фашист Путин - сега на колене роби..... руското блато е най доброто блато на света Тецове, вецове, реки, язовири, подводници, надводници, самолети, жилища, молове, училища, театри... навсякъде гинат руснаци. Накрая ще останат само Путин и олигарсите им и Китай ще им вземе Сибир бе даже руснаците да разберат.

Милиарди рубли откраднаха от ремонта на това корито и по стар руски обичай-накрая всичко се запалва за да се прикрият следите. Ето това е в путинската руска кочина от 20 години насам.

И накрая казаха истината: Честите инциденти в руския флот, по-специално, катастрофата на единствения руски самолетоносач Адмирал Кузнецов, се дължат на деградацията на руския флот. Според изданията този кораб е известен със своите произшествия, станали обект на шеги в медиите и във военните среди по света. „Русия е свикнала с пожарите във военноморските си войски. През последните години имаше много инциденти, които не отразяват военноморските му способности в най-ярка светлина ”, пише The Drive. Сред инцидентите, свързани с адмирал Кузнецов, изданието се отнася до пожара през 2009 г., загубата през 2016 г. на изтребителите МиГ-29К и Су-33 край бреговете на Сирия, както и инцидента с плаващия док PD-50 миналата година. Той също така отбелязва, че в момента в Русия ВЕЧЕ няма съоръжения за ремонт на кораби и самолетоносач, като Кузнецов, който е на близо 30 години.

Алкохолиците с ватенки дори не могат да направят не само стандартен самолетоносач , но дори и парнен КАТАПУЛТ за него ... а в Америка вече използват електромагнитни. За какъв кузнецов говорим - бедна, тъпа, пияна нация? Мозъци, мозъци, руските мозъци са единствените неща, които отличават населението на 1 | 8 земя от по-голямата част от останалия свят. За съжаление този орган е много слабо развит в местното коренно население и напълно отсъства от някои индивиди, в резултат на което тази местна дива популация страда от множество комплекси за малоценност, ватенките са много зли и неадекватни по отношение на останалите, в които всичко е наред.

Кузнецов не е убил НИТО ЕДИН ПРОТИВНИК. Той избива само руската паплач. Корабът е построен в Украйна. И сега той е проклятие за руските агресори. Дори когато едва го завлякаха край Сирия - неговите самолети не можеха да излитат с въоръжение от палубата му, поради проблеми. Те излитаха празни, после казаха на летището в Хмеймин и се товариха с бомби. Ако имаха останали неизползвани бомби - ги хвърляха в морето, за да могат да кацнат

Защо да уважаваме една нация, която от векове успява да живее в бедност в страна, богата на природни ресурси? Не е само боклука, кузя.... -изгоря атмна подводница край Норвегия -изгоряха живи всички в Курск, -изгоряха една дузина висши офицери в лошарик... -изгоряха в атомна авария край Северодвинск на баржа , когато наскоро гръмна "атомната" им боклук ракета... -и още , и още Тъпо русофилско измикярче...

Някои напразно се притесняват за живота и битието на хората в Русия.Срещу Русия в момента се води необявена война от САЩ,НАТО и свързаните в тях.Русия е принудена да оцелява при доста трудни условия-климат,санкции,създаване на препятствия за икономика и от всякакъв характер.Трябва да добавим неадекватността и безотговорността на част от населението . В такава среда се работи трудно и един Путин не е достатъчен.Но съвсем очевидно е Русия не стои на едно място.Такива аварии,нещастни случаи ще продължават още време ,може би доста ,оправянето на тия неща не става лесно и бързо!Може би руснаците трябва да прекръстят тоя самолетоносач от Кузнецов на Многострадална Геновева,може би тогава някои русофоби ще се успокоят!?Но специално за русофобите не мога да кажа нищо утешително,защото времето работи за Русия!?

Бива ги алкашките да лъготят. Или трябва да са турбо идиоти да правят заварки фо цистерните пълни с гориво или лъжат, че това е причината. Второто е по вероятно, щото идиотия в алкашия колко щеш, ама чак такава идиотия не ми се вярва!

Поклон пред героите! Замислете се, дребни душици, които се присмивате тук, кой от вас ще жертва живота си и бъдещето на семейството си за да спаси 400 човека и милиарди на държавата си. Ще си вземете телефончетата и портфейлите и ще отидете да гледате как кораба изгаря от брега. Надявам се никога да не се запали наш кораб, че тогава ще видите кой е алкаш и кой не е.

Ти приятелю дописваш информацията в стил работническо дело! От къде знаеш че тези са гасили наистина, а просто не са се задушили в някой корабен отсек? Бог да ги прости наистина, но да обявяваш за герой някой само защото е загинал, ....преуморил си се през будням...което на български значи делничните дни, почини си през виходние, което значи уикенда или събота и неделя, както ти хареса повече!

Къв поклон към тая деградирала сволоч бе русофилско изчадие , изчезвай там и им се кланяй колкото искаш.

Руският самолетоностач е най-добрият. Като и най-голямата руска подводница - КУРск. Тея цъветски машини са най-голените и на0-хубавите в света. Могат да плават и над водата и да стоят под вода - вечно. Вервайте другари. Да живеят всички путинчета по земните кулбета.

Кочината е във водна криза, праслаците немат вода да пият и да си изплакнат изпосраните и опраскани пърдюшници ама седнали да квичат за нас. Тъпо , изостанало в кюмюрния век чирашко племе.!.мбууухахаха

СССР пукна, айде и ти след него, курво съветска :)

Путин ще заповяда на еРдоганя, и па ше има яко пукане ща още едни 500 години ве мизерник кюмюрджасал.!. мбууухахаха

Гледам алкашка телевизия повече от нашата, руски знам до толкова, че забравям че е на чужд език...учихме този език на времето за съжаление, губиха ни времето богато. Та крайно време е да почнеш и ти да гледаш алкашка телевизия. Смях пада, например по нтв и ртр преди малко покязаха Путьо как посещава завода на камаз и казва че това са едни от най добрите камиони в света. А всички руски дальнобойшици карат западни камиони....смях от преди 15м. Изобщо твоите алкаши живеят в измислена реалност, а ти не живееш, ти смърдиш на азия и по точно алкашко-северно корейска смрад!

Иди и купи на баща си един качествен презерватив, за да не създава повече олигофрени и недоразумения като теб. Що е русофил- получовешко същество в наведена поза с задни части на изток и очи на запад.

Високотехнологичната и единствена по рода си руска самоделка, на въглища и с парен двигател взе че изгоря. Браво, това чудо опуши цяла Европа докато стигна до Сирия преди години, там се разбра че на него самолети излитат, но не могат да кацат и така. Напред с Русия!

Бог да прости загиналите...За кочината, човешкият живот никога не е струвал повече от живота на добитъка там. Малоумна, злобна и вредна (най-вече за собственото си население) държава, която винаги е застрашавала цивилизацията в света.

Ганьо с губрясалия цървуляк, и посрания потурнак се смята за цивилизация.хахаха Центра на европейската ти хахаха София е пълен с высокотехнологични и цивилизовани каруци. А също така цялата Ти еврородина е пълна с высокотехнологични и цивилизовани кюмбета работещи на високотехнологични и екологически чист кюмюр.!.мбууухахаха

Балкански

Руско копеле, еби си майката хазарска и скачай от Лъвов мост.

Глупаво, неморално и нелогично е да се коментира политика и гибел на моряци. Моряците са земни, семейни, нормални, свестни, хора както всички моряци по цялото земно кълбо. Отдайте почит към загиналите и техните семейства. Мир на прахте им !

Брачед, ама иначе нещо се скъсахте да обеснявате как краварите напълнили памперсите и подавали рапорти за напускане Тогава биваше кат си ги измисляхте от гъзо Ся обаче искате почит и уважение

Грешка и лоша интерпретация. За мен няма "кравари" и никога не е имало. Има уважение към всички обективни новини и най-вече към партньорите на България. Дано не ти е трудно да разбереш, какво съм написал.

В този сайт пишат само някакви нечовеци - винаги за нови относно Русия и САЩ и никога за проблемите в България, които ще доведат до изчезването на страната. Когато България произведе самолетоносач (самостоятелни разработки, технологии и всичко от А до Я) през 1982 г или през 2020 г, тогава имате право да се присмивате на Русия. Защото иначе, знам че е типично по български, ама не е добре да се присмивате на съседа, докато къщата ви гори.

Че за какво и е на България да строи самолетоносач,като няма самолети?

Ти глупав ли си или да? Добре, ще го кажа по друг начин. Когато България започне да си сглобява собствени изтребители (разработки от А до Я), тогава да си направи и самолетоносач, без значение дали ще се случи 1982 г или 2030. Капиш?

Господ е Българин!

Да режат за скраб,и да купят американски втора ръка.Сделката да се извърши под мениджмънта на Бойко!.…...

Как Путин гаври уникалните руски разработки: https://www.youtube.com/watch?v=OXeCmmTKjxU

не знам някога истината да са казали

Каква интересна новинка научих: Сейчас середина 2019 года. Танки на платформе "Армата" до сих пор не только не введены в эксплуатацию, но даже не прошли полевые испытания.

алах вилик слет 5 года сви4ки 6те говори на6а изикалах акбар

"Кузя" бил най-известния самолетоносач в света. Като стигнел в Сирия освен война там, щяло да има и екологична катастрофа. Не било важно, че пуши, а че въобще се движи! https://www.youtube.com/watch?v=EOBaDtQVijU

Ако не беше грустно, щеше да е смешно! Избягаха плъховете от потъващия кораб - първи!

Русия ще се оправи, когато мюсюлманите от 30% станат 90%, което ще се случи в не толкова далечно бъдеще, като се има предвид негативния православен прираст и високата мюсюлманска раждаемост. Русия е осъдена да приключи с водкаджийството веднъж за винаги!

Абе Путка, бракувайте го това корито, само за резил ставате пред света, то аслъ дето не сте и без това за резил де...

Да бе? И как ще крадат адмиралите?

Бог да прости загиналите.

Как е името на руския Бог? Ленин, Сталин или Путин?

Бат Бойко го покани да инспектира как заваряваме тръбите на газопровода Мога да си представя групата руски инспектори заварчици придружаващи Императора как ще се налочат кат ингилизи на Съни биич Тва Корито ако го бяха домъкнали в завод Делфин да им го напрай български завалчик щеше да стане 100 пъти по-здраво

Жалко за жертвите - Бог да ги прости. Иначе - руска работа. Учудващо ще да е, ако всичко му е наред на този т.нар. самолетоносач. Руснаците по-принцип не са морска нация, но стрмежът им към господство и нови завоевания им налага да се научат да управляват кораб. Още Петър 1 е ходил на запад да се учи на корабостроене.

Ами... Изобщо не е жалко за руският био-боклук… За кучета - кучешка смърт. Вечен срам на онези офицери, които свалиха пагоните като вагнеровци и отидоха да убиват деца и жени за пари в Сирия.

руската кочина това е ежедневна традиция..ха.ха.ха но хубавото е че ще има руски вдовици които да утешаваме..ха.ха.ха групово

Кремъл не се интересува от ватните алкохолици? Мамашите им блядки ще народят нов био-боклук-пушечно месо... Съветското и руско гофно на руските роби никой не икономисва. Просто никой не се нуждае от руските алкаши. Да ги хранят, да им плащат пенсии …По евтино е когато са заровени…

Техногенни катастрофи се случват всяка седмица в руското блато. Всичко, което е било останало от СССР, вече е изчерпало ресурса си и започва да отказва и руши. Всичко това вече е непригодно за употреба, но поради липса на нови съвременни съоръжения продължават да се използва създаденото от ссср. Ето защо Техногенни катастрофи, се случват всяка седмица. И такива бедствия ще стават все повече и повече.

За алкашите – изостанала държава война не е необходима. Просто Путин трябва да ги затвори отново с желязна завеса, като в социализма - в руския ГУЛАГ - и те ще се избият сами със старите си ръждясъли ракети и безаналог- гавно. Самите орки от Московия ще превърнат своята територия в пустиня. Всяка ден в кочината има фойерверки и салюти. Бедните изостанали русороби са като маймуна с граната. Но за това пък всички веднага ще попаднат в рая на Путин ...

Кузята изби повече руснаци отколкото врагове. Аварията и жертвите са станалаи по най-простата причина, не забеляли пожара защото Кузя при запалване на двигателите пуши повече отколкото при пожар. Най-вероятно пиян моряк е заспал с цигара и е запалил донбаските въглища с които се движи.

Там е работата, че Кузнецов не е убил НИТО ЕДИН ПРОТИВНИК. Той избива само руската паплач. Корабът е построен в Украйна. И сега той е проклятие за руските агресори. Дори когато едва го завлякаха край Сирия - неговите самолети не можеха да излитат с въоръжение от палубата му, поради проблеми. Те излитаха празни, после казаха на летището в Хмеймин и се товариха с бомби. Ако имаха останали неизползвани бомби - ги хвърляха в морето, за да могат да кацнат

Когато Императора ми връчи ордена за предателството, после имаше банкат със запой. Пиене, пиене, такова пиене даже не сте и сънували. Напихме се кат казаци или по-точно казано кат заварчици от флота по време на работа в руска атомна подводница. На другия ден отзад страшно ме болеше- в пияно състояние съм седнал на една празна бутилка от водка. Едвам я изкараха в лазарета на Кремъл

Защо да уважаваме една нация, която от векове успява да живее в бедност в страна, богата на природни ресурси?

Алкохолиците с ватенки дори не могат да направят не само стандартен самолетоносач , но дори и парнен КАТАПУЛТ за него ... а в Америка вече използват електромагнитни. За какъв кузнецов говорим - бедна, тъпа, пияна нация? Мозъци, мозъци, руските мозъци са единствените неща, които отличават населението на 1 | 8 земя от по-голямата част от останалия свят. За съжаление този орган е много слабо развит в местното коренно население и напълно отсъства от някои индивиди, в резултат на което тази местна дива популация страда от множество комплекси за малоценност, ватенките са много зли и неадекватни по отношение на останалите, в които всичко е наред.

Чудесно си описал пияните ушанки, браво.

Щом е за Русия - манипулации !!! Един пожар при заваръчни работи по време на ремонт се анонсира едва ли не като корабокрушение, супер авария и какво ли не !!! По другите корабостроителници , заводи и предприятия по света никога не се случват аварии, особено в обетования Запад !!!

Що е русофил- получовешко същество в наведена поза с задни части на изток и очи на запад. Иди и купи на баща си един качествен презерватив, за да не създава повече олигофрени и недоразумения като теб

Никът ти пасва идеално !!

русофилски Защо да уважаваме една нация, която от векове успява да живее в бедност в страна, богата на природни ресурси? Не е само боклука, кузя.... -изгоря атмна подводница край Норвегия -изгоряха живи всички в Курск, -изгоряха една дузина висши офицери в лошарик... -изгоряха в атомна авария край Северодвинск на баржа , когато наскоро гръмна "атомната" им боклук ракета... -и още , и още Тъпо русофилско измикярче...

Рубашките яко са се изпокрили, няма никой по амбразурите.

И накрая казаха истината: Честите инциденти в руския флот, по-специално, катастрофата на единствения руски самолетоносач Адмирал Кузнецов, се дължат на деградацията на руския флот. Според изданията този кораб е известен със своите произшествия, станали обект на шеги в медиите и във военните среди по света. „Русия е свикнала с пожарите във военноморските си войски. През последните години имаше много инциденти, които не отразяват военноморските му способности в най-ярка светлина ”, пише The Drive. Сред инцидентите, свързани с адмирал Кузнецов, изданието се отнася до пожара през 2009 г., загубата през 2016 г. на изтребителите МиГ-29К и Су-33 край бреговете на Сирия, както и инцидента с плаващия док PD-50 миналата година. Той също така отбелязва, че в момента в Русия ВЕЧЕ няма съоръжения за ремонт на кораби и самолетоносач, като Кузнецов, който е на близо 30 години.

Напомням на очевдино некомпетентния викторчо стефанов, че корабът не е самолетоносач, а авионосещ крайцер.

Тежък Авионосен КРайцер, ако будем съвсем точни.

Бракуваният кузя, до сега потопяваше самолети и явно му е харесало, защото започна да избива и екипажа си.

Уважаеми алкаши, ако искате да имате качествен кораб, поръчайте си да ви го направят в Южна Корея, САЩ, Великобритания, Франция, Холандия, Германия, Белгия, Япония, Италия, Испания, Швеция, Дания, Норвегия, Финландия, Полша,...Богат избор на качествени производители на плавателни съдове има! Вие не сте дорасли още за такива сложни неща. Пробвайте за начало с ютия...и после постепенно нагоре...след 100-120 години може и да стигнете до шлеп.

В Албания ще им направят по-качествен кораб. В КОРАНА пише да не се пие алкохол и албанският заварчик за разлика от руският не пие

В Делфин също!

Този боклук е единственият "самолетоносач", който винаги вози две пожарни коли на палубата си. ватенките знаят че моряците им са алкаши с атрофирал мозък. Но дори и тези две пожарни с нищо не помогнаха на ръждясалата консерва...

Ем се кръстя, ем се моля на Аллаха, като знам какви пияници работят във военнопромишленият комплекс на Русия Мога да си представя какво гюбре ме нахендриха за С400

То като гледам даже крайцера Аврора, дето е строен през 1900г. е по здрав и качествен от съветската бракма Кузя:)