Откриха тялото на внучката на Робърт Кенеди, още издирват сина ѝ

Младата жена и 8-годишното ѝ дете изчезнаха преди дни при разходка с кану

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Съжалявам много за трагедията. Дано почиват в мир.

" Водолази са намерили тялото на Таунсенд на около 8 метра дълбочина ..." Нещо не е наред цялата работа. Дори рибата като умре " обръща " корема и изплува на повърхността на водата.

Проклятието ще свърши, когато изхарчат наследените пари и започнат да се трудят здраво. Пак не е гаранция, но няма да измират от глупост и слаба воля.

Е, добре... Изтри коментара. Обаче Saorise продължава да бъде Сърша, а не Саоарс. Иначе Мейв трябваше да е Маеве, а Джон - Йохн. А ДИР продължава да не се учи от глупостите си, дори и след като му бъдат учтиво посочени. Има си дума и за това.

Не знам но мисля че е нормално някой да умре при положение че се е родил а при фамилията Кенеди ами те са като всички други само че доста по многобройни само Робърт е имал 7 деца така че направете си сметка за фамилното дърво и ги следят под лупа ( всеки да помисли за свойта фамилия и ще види че и него не го подминава нещастието освен ако не е бог )

Голям смях. С жилетка потънала. Пък я намерили на 8 м. Те цял самолет и подводница не намериха. Явно не е искала да яде гъби.

ген. Мутафчийски обяснява кое е по-лошо от КОРОНАВИРУС https://www.youtube.com/watch?v=-Xt2Z0cf_4A

По лошо от корона вируса е само злобата, завистта и простащината на Безделника и жена му. ДОЛУ РАДЕФФФ - МУТАФЧИЙСКИ ПРЕЗИДЕНТ.

Две Кенедита по-малко. Да се готви следващото Кенеди. Тези трябва да се унищожат от корен.

Що бе, дядка. Ти да не си на щат при сатаната?

Ееей - истински комунист. Не човек а желязо , шъ знайш. Ей така комуноидите пожелават от злоба и завист смъртта на хората. Че какво ти е направил човека - бре комунопитек? Сигурно са 100 пъти по интелигентни от тъпаци като теб. Бах ти злобните гадове сте това червеногъзите чутури.

Така е Патрик Кенеди е изгонен от ИРЛАНДИЯ.Това е родоначалникът на рода.След това е ясно е чак до наши дни.КОЙТО ИСКА ДА НЕ ВЯРВА.

КАКТО ЗНАЕМ НЯМА СЛУЧАЙНИ СЛУЧАЙНОСТИ! НЯКОЙ ИМА ИНТЕРЕС ФАМИЛИЯТА КЕНЕДИ ДА БЪДЕ ЗАТРИТА ОКОНЧАТЕЛНО! МИСЛЕТЕ!!!!

Да. И ТРЯБВА да бъде затрита! Има защо.

Както знаем от конспиративни източници, Джон Кенеди беше убит от екип убийци от ЦРУ, които преди това е трябвало да убийят Фидел Кастро... но не са могли да убият Фидел Кастро, въпреки повече от 150 опита... Защо внучката на Кенеди не е отишла в Куба, където би било доста по-безопасно за нея? Както знаем, при политически убийства се затриват всички евентуални лица с информация за убийците...

и мерилин уж почина от свръхдоза

С техните хобита, единствената учудваща смърт е на президента. Другите са си го търсели. За това са виновни многото пари.

Тая патка се качила със сина си в лошо време на супер нестабилна лодка и затова, че са се удавили е виновна световната конспирация а не безмерната и тъпота.

Тия всичките "работят" политици.

Всички от рода, които са умрели при нелепи обстоятелства и не навреме, са практикували и/или наследили небогуугодни практики и дейности.С други думи, изпитвали са Бог. Политика, наркозависимости, опасни хобита и несправедливо обогатяване. Някои ще възразят, че други правят същото, но не споделят тази съдба. Да прочетат Изход 34:6-7,Числа 14:18, Матей 4:6-7, Второзаконие 6:14-16

Е нали са ги очистиши тайните служби, няма какво да питат, да ходят да питат Си Ай Ей, къде са ги захвърлили.

Някъде прочетох, че главата на клана Кенеди, бащата на президента е бил много лош човек, явно някой го е клел и всичко започва с най-големият му син, загинал, като летец през войната, след това убиват брат му, като президента, след това другият, като министър на правосъдието и след това почват внуците, а сега и правнуците.

Чел си грешна информация. Точно обратното, искал е да разкрие истина, която касае не само Американците, но цялото човечество, затова се наложи да ги елиминират набързо. Освен това всеки, който посмее да се обърне срещу тези, които владеят света, (не говоря за политиците, защото те са марионетки) бива убиван.

Кенеди бе ЕДИНСТВЕНИЯТ реален християнин(католик) в американската голяма политика. Всички други са евреи или крипто-евреи. Съсипаха го клана Кенеди със "случайни" убийства. Карма е да се родиш в САЩ като наследник на Велик и неудобен политик. Не пожелавам на никого такава смърт - да плаща с живота си за Голямото име на дядо си. Думите на Кенеди днес надхвърлят границите на САЩ: "Не питай, какво може родината ти да направи за теб, а питай, какво можеш да направиш ти за родината си".

А защо убиха Мерилин Монро? Щото и той и брат му са били гоооолеми християни

Интересно как се "самоизтребва" може би единствената американска полическа династия, поддържаща идеология за мир и не започване на войни, особено пък такива, целящи монопол върху най-големите залежи от нефт, нищо че се намира в чужда държава. Пп. Съгласно последните новини сега искат да посегнат и на ресурсите на луната, по-голяма наглост, алчност и безпардонност не знам дали изобщо е възможно да прояви друга нация.

Тия голяма карма обаче изплащат

Ако са толкова умни наследниците на Кенеди, защо ще са толкова прости да умират като мухи и толкова нелепо, от свръх доза, застреляни и т.н. Явно на американския сенат не им е удобно да живеят Семейство Кенеди .... ? Защо ли ?

ЗАЩОТО ИМА БАЛАМУРНИЦИ КАТО ТЕБЕ! КОИТО ДА ВЕРВАТ, ЧЕ ИМА НЕЩО СЛУЧАЙНО В ТОЗИ МАСОВ МОР ТОЧНО В ТАЗИ ФАМИЛИЯ!!! УМНИТЕ ХОРА ОТДАВНА СА ПРОЗРЕЛИ,ЧЕ ТОВА НЕ Е СЛУЧАЙНО И ВИЖДТА КАК ПРОЗИРАТ ДЪЛГИТЕ РЪЦЕ НА СЛУЖБИТЕ!

Семейство наркомани явно..

Нещо не разбрах, бе, Криси-то, починалата Кейтлин ли се казва или Мейв?!

Съдба ли е ,провидение ли е ,или плащат за греховете на другите ,никой не знае.

Семейство паразити, което паразитира от толкова дълго време, че е решило, че е нещо повече от гостоприемника си. А понеже не е, ети ти го и естествения отбор...

ЗАЩО СЕ СЧИТА, ЧЕ ТОЙ Е "ГОСТОПРИЕМНИК", А НЕ ПАРАЗИТ ? М? ЗАМИСЛЯЛ ЛИ СИ СЕ НАД ТОЗИ ВЪПРОС, ЧЕ КОМАЙ "ГОСТОПРИЕМНИКА" Е ДОСТА ПО-МАЛЪК ОТ ТЯЛОТО ... А ЗНАЧИ Е ПАРАЗИТ!

Randall_Zwinge

Гостоприемниците са 350 МИЛИОНА. Паразитите - няколко десетки семейства като това.

Като им гледаш политическия елит, ти става ясно за какво иде реч...

Жестока демонстрация за непослушните, продължаваща поколения.

АМИ АКО ВСИЧКИ СТАНАТ "НЕПОСЛУШНИ" , КВО ШЕ ПРАВЯТ ОТ ПОЛИТБЮРО ? И ЗАЩО СА РЕШИЛИ, ЧЕ ТЯХ ТРЯБВА ДА ГИ СЛУШАТ , ОТ КЪДЕ НА КЪДЕ ?

marketor

много ясно, че са ги завлекли на дъното. 100%

РЪКА НА ОКУЛТНОТО ПОЛИТБЮРО НА ЦК НА "НОВИЯТ РЕД" - ГОНКА ДО 9-О КОЛЯНО ЗАРАДИ ЖЕЛАНИЕТО МУ ДОЛАРА ДА НЕ Е ЧАСТЕН ...