Откриха тялото на обявен за издирване 19-годишен младеж

Трупът е намерен в падналия от мост автомобил на ловчанлията

Обратно в новината

Коментари - Откриха тялото на обявен за издирване 19-годишен младеж | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Жалко за момчето. Бог да го прости. Загубихме във възпитанието младежите си. Горко на България.

Жалко. Още една рали кариера приключила в самото си начало.

марихуана + бира глупакът катострофира и издаде фира

не обсъждайте законите на механиката, просто ги спазвайте

Ех, деца... защо толкова бързате да порастнете... Мило момче, дано намериш спокойствие, там, където си сега... Мир на праха ти!

Като че гумите са го подвели, язък за момчето. Може и технически проблем, експертизата ще покаже (като гледам как е изхвръкнал амортисьорът... може да не е от удара). Не винаги скоростта е проблемът.

проблемът е ускорението, което възниква при рязкото намаляване на скоростта

ЖАЛКО ЗА МЛАДИЯ ЧОВЕК! СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ ЗА БЛИЗКИТЕ!

Бог да го прости момчето, а дали по това трасе има НОРМАЛНА хоризонтална маркировка????

Ако не можеш да караш без маркировка значи не можеш да караш.

Как се пада от мост в града между два квартала? Със сигурност тук е намесена гравитацията, но и още нещо? - превишена скорост може би, черен лед? Внимание, животът е сложен!

На черния лед в България му викат поледица. И да, секунда невнимание дори и на прав път се случват подобни неща, особено ако е през нощта, особено ако си.уморен Добре е в поседствие причините да се съобщават, белким някой си вземе поука.

Нали следите хората с телефони? Не можахте ли пи рано да го намерите?

поредния слабоумник взел книжка съвсем скоро и решил , че е безсмъртен. Качва се в колата и кара като че ли е на Формула 1. Резултатът е логичен, едиинственото положително нещо е, че не е затрил и още някой покрай себе си

хора на земята, отделният живот е почти 0

Може би е грешка, че разните плейстейшъни и други електронни игри имат игри с автомобили и там се блъскат на воля, и катастрофи, и всякакви удари...възпитават чувство за безнаказаност и неуязвимост. Но в живота не е така, всички ние имаме само по един живот и нямаме опцията "рестарт" .

се случват непрекъснато, нарича се естествен подбор

Не колега,нарича се малоумие!Със сигурност ако е карал по правилата с разрешената скорост,бил е с редвовно изкарана книжка и е бил с трезвен и с ума си е можел да предотврати случилото се!

Родителите не разбраха ли,че на децата си поне до 30 годишна възраст не трябва да купуват автомобил,защото ще ги загубят?!? Българските деца дали от филми или от някаква глупост,след като родителите им им закупят автомобил и то в повечето случай такъв на старо,те започват да се мислят за безсмъртни и да карат,като обезумели и намират за съжаление така смъртта си в катастрофи...

е, добре де, аз отказах на дъщеря ми да й купя след като стана на 18, но тя се хвана на работа, изкара си пари и си купи сама...какво да направя в този случай?

Цвета на нацията мрат, като мухи, то е ясно накъде отиват неща, младите се сдухват психически, или ги избиват.

Доста сме закъсала, ако Обявен за издирване е цвета на нацията.

За издирване се обявяват изченали, а не само престъпници. Възрастни, които са се изгубили, избягали тийнейджъри, а не само Митьо Очите и компания.

А ,пък и ти си прочел статия доста внимателно ,виждам!,

в нашата държава както си вървиш ...... и хоп....... тяло. Би било интересно, ако не е зловещо. То вярно, останахме само тела.

Абе не е баш така. В Нова Зеландия както си вървял един 43 годишен нашенец по тротоара и хоп една кола минала през него и пак труп в другия край на света....Това беше по новините преди месец....

че е бил сам ? Господ или Ванга са ги осветили ?

Как ще падне бе?Избутан е някоя батка.

не се издържа. съболезнования за близките и преятелите, горкото момче.

Бойко е бил в колата и е настъпвал газта!!!!

които под всяка реплика на съпричастност търсят теле.