17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ПОДКРЕПА ЗА АСОЦИАЛНАТА ВИ ПОЛИТИКА, ЦЕНЗУРАТА, ДОНОСНИЧЕСТВОТ??? ЗА 32 ГОДИНИ ЕДИН СПАСИТЕЛЕН МЕДИЦИНСКИ ХЕЛИКОПТЕР НЕ Е ЗАКУПЕН!! ПАРТИЙНОФИРМЕНАТА ИНФАНТИЛНА МУТРООЛИГАРХИЧНА ДС-МАФИЯ КОЯТО РАЗПРОДАВА ИСТОРИЯТА НИ НА ЗАПАД, ПРИВАТИЗИРАХА ЗАВОДИ, ФАБРИКИ, ПРЕДПРИЯТИЯ, ЗАВОДИ, НАРОДА ОСТАВИХА БЕЗ РАБОТА, РЕЖИМ НА ТОК, ВОДА, КУПОННА СИСТЕМА, ИНФЛАЦИЯ, ДЕФИЦИТ.... МИЗЕРИЯ-СМЪРТ... ДОКАТО ТЕ СИ ЖИВЕЕХА ОХОЛНО И ЧАВЕТАТА ИМ УЧЕХА В ПРЕСТИЖНИ ЗАПАДНИ УНИВЕРСИТЕТИ.. ПИР ПО ВРЕМЕ НА ЧУМА!!!??? .... ИЛИ МОЖЕ БИ ПОДКРЕПА ЗА ДС-МУТРИТЕ КОИТО ТОРМОЗЕХА И УБИВАХА НАРОДА... ПРОДАВАТ ДРОГА НА ДЕЦАТА.... И ТЪРГУВАТ С ЖЕНИ-СЕКС РОБИНИ...... ПОДКРЕПА ЗА ТОНОВЕТЕ БОКЛУЦИ.... И УБИЙСТВОТО НА РУСЕНСКАТА ЖУРНАЛИСТКА, ПОДКРЕПА ЗА БОЖКОВ, АЛЕКСЕЙ, МАРГИНИ, МИТЬОВЦИ, БОББКОВЦИ....СПИСЪКА Е ДЪЛЪГ..... 32 ГОДИНИ УМИШЛЕНО ДЪРЖИТЕ ДОХОДИТЕ НА БЪЛГАРИТЕ ПОД СОЦИАЛНИЯТ МИНИМУМ..... СОДОМИЯ-МИЗЕРИЯ И БЕЗНАКАЗАННОСТ В ГЕТАТА И МАХАЛИТЕ, СОДОМИЯТА В ДОМОВЕТЕ ЗА СИРАЦИ, ПСИХИАТРИИ, ИНВАЛИДИТЕ У НАС СА КАТО ЗАТВОРНИЦИ ЗАЩОТО ИНФРАСТРУКТУРАТА НЕ ИМ ПОЗВОЛЯВА ДА СЕ ПРИДВИЖВАТ СВОБОДНО, СЪДЕБНАТА СИСТЕМА ОБСЛУЖВА САМО ИНТЕРЕСИТЕ НА ВАШИТЕ МУТРИ И МАРИОНЕТКИ ПОДЛОГИ...... ЕБАТИ И "държавата" БЕЗ НИТО ЕДНА МОДЕРНА ПОДВОДНИЦА!!!

"ПРИВАТИЗИРАХА ЗАВОДИ, ФАБРИКИ, ПРЕДПРИЯТИЯ, ЗАВОДИ, НАРОДА ОСТАВИХА БЕЗ РАБОТА, "32 ГОДИНИ УМИШЛЕНО ДЪРЖИТЕ ДОХОДИТЕ НА БЪЛГАРИТЕ ПОД СОЦИАЛНИЯТ МИНИМУМ..... " БЕКАПЕ КАЗВАШ. НЕЩО САМ СИ ПРОТИВОРЕЧИШ! ПРИВАТИЗИРАХА ЗАВОДИ??? Тоест сам признаваш, че е имало заводи. които да бъдат приватизирани. Щото ако няма заводи, как се приватизира нещо несъщрствуващо? Някъв отговор? 32 ГОДИНИ ДОХОДИ ПОД СОЦИАЛНИЯ МИНИМУМ??? ЗНАЧИ преди 32 години доходите не са били под социалния минимум, а над него? ТАКА ЛИ Е? И НАКРАЯ БКП+ДС БИЛО БСП??? МОООЛЯ? РАЗЛИКАТА ОТ БЕКАПЕТО НА ЖИВКОВ ДО БЕСЕПЕТО НА ВИДЕНОВ И НИНОВА, А И ПЪРВАНОВ Е ОТ ЗЕМЯТА ДО НЕБЕТО. ЗА МЕН БСП няма абсолютно нищо общо с някогашната БКП. БСП си е една дребнобуржоазна реформистка партия и аз никога не съм гласувал за нея от 1989 г. досега. Ако Живков възкръснеше с неговата БКП, бих гласувал за него, но за БСП никога. А това, че някогашни членове се занимавали с някъв бизнес. БКП беше по едно време 900 000 и всякакви хора влизаха в нея за келепира. Уж ги чистеха, ама отде да знаеш на човек какво му е в главата? Някви партийци още не значи че са били комунисти. Никога не са били такива по убеждения, а влезли за далаверата.

За съжаление 80% от "шредърчетата" които са фррайдъре и каратв "паудъра" само за да се снимат с гопро или за селфи в инстаграма са жертва на модните тенденции. Видяла жабата че подковават вола и давай . За умения и правила да не говорим. А такива , радиостанции, лавинен комплект няма кой да ги носи. Жалко за момчето и още по жалко че "приятелите" не са го чакали или пуснали отпред ако е бил по слаб.

жалко за човека. лека му пръст. и все пак... хора, мислете преди да рискувате! поставяте на карта не само своя живот, а и този на спасителите... съболезнования на близките му

Ами то е ясно, че е отишъл да пикае ама аверите му да го изоставят от поглед си е еб@си безхаберието. А ПСС дето се кълняха, че са го локализирали ей на тука ама е на дълбоко. Направо кърти. Обаче мечтаят за хеликоптери. Дето се обслужват 4 човека със 4 сменни.

Казах ви че напролет нема начин да не го намерят, пък вие като се бяхте закахърили. Сега е точният момент - горе е още хладно и още не се е вмирисал.

Няма как да знаете къде ще пострадате - аз си счупих тежко мишницата на ръката падайки в банята, но преди операцията всички мислеха, че съм преживял тежка авто катастрофа. Така му било писано на човека - да остане в планината - светла му памет !

на които е много по-вероятно това да се случи, отколкото на други. Има и допълнителни начини тези вероятности да бъдат сведени до минимум. Например - при подходяща грапавост на плочките в банята, или на дъното на ваната, или ако сложиш едно силиконово чердже отгоре, вероятността да си прецакаш рамото/ главата рязко спада!

Вечна му памет на човека. Начеса си крастата.

Чета коментарите и не вярвам, че има такива хора - зли, мразещи, изтъкани от комплекси... Какъвто и да човекът, каквато и грешка да е сторил, трябва ли да бъде мразен толкова, какво ви е направил, бе хора?! Вие хора ли сте? Утре може вашето дете да е на неговото място, давате ли си сметка?! Вместо да злобеете, помолете се за душата на човека и се преклонете пред мъката на близките му! И дано на никого не се случва!

Точно това няма как да се случи на техните деца, защото няма кой да им възпита желанието да станат от дивана и сетивата да се зарадват на природата Мир на душата и Съболезнования на близките

Казват - кефа няма цена. Ето доказателство, че това не е вярно.

Що бе? Вярно е! Животът е безценен! Той е платил за кефа с живота си, следователно кефът няма цена...

сега ми стана ясно защо като исках кредит от банката ме питаха карам ли извън пистите.

За кредита на банката и е по важно дали имате близки които да върнат кредита. Вие не сте толкова важен но питат профилактично

следващия тъпанар дето ще се затрие, ся чете...

Трябваше и каролев така...

Ама жив ли е ?

Еми живя кратко, но славно. Начеса си крастата и там където го сърби за планинарството. Ако някога се роди отново и има втори живот, пак така да се спуска по снежните склонове. Мераците трябва да се удовлетворяват, нъл тъй? Яде ми се, трябва да ям, сере ми се, трябва да сера, е-- ми се и трябва да е--. Първосигнално, ама такъв е мат'ряла, кво да се прави? Сега е времето на безделниците, авантюристите и търсачите на силни усещания. Прочее още утре червеите ще се занимаят с него.

Ама си по тъп и от слонски гъз! Дейбаибоклукатисополив!

Толкова ти е акъла на тебе. Щом седиш да псуваш в обществени медии. виж първо себе си, сетне хули другите трезвомислещи хора. Боклук! Измет!

Безделниците и хайлазите се обадиха, докато ние по цял ден се трудим за тях и нещо нормално и свястно правим. Вие си развявате байрака по планинските чукари. С парите на тати и мама, крадени от нас във фирмите ви. Боклуци долни, мръсни! Гадове!

Не ви прощавам! Търтеи и паразити! Чудите се по цял ден как да лентяйствате на наш гръб! И с какви още глупости да се занимавате, да убивате скуката си в празния си живот.

Тяло на 2 месеца? Не са ли само кокали? И не са ли разпилени от мечките и вълците?

Ами месото във фризера колко време се запазва?

А какво стана с ОНИЯ сноубордист, дето всички мисирки го коментирана наскоро? Нещо спряха да пишат на "другаря"!

На някой трябва ли му това тяло, че газят сняг до ушите да го търсят?

Сигурно на близките му?!

Не, бе, ще го оставят там за атракция на туристите през лятото.

Честно казано и малоумният ти коментар не ни трябваше, ама ей го на ...

Снимката не е от сега. Това не е майски сняг

Майския сняг точно сега е цъфнал.

Гледам тези мъже на снимката и някак си неволно ги съпоставям с импотентите в политиката в държавата ни.А уж и едните и другите влизат в категория "мъже". Благодарност към смелите.

Ани, поздравления!Такива като теб се срещат все по-рядко!

Някакво утешение за близките да приберат тялото и да си го погребат.

И да забият по една ска и една щека върху гроба му. Вместо дървен кръст.