17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как така бе... Криминално проявен но без осъждане. Как така бе хора...какви са тия глупости???! И да беше осъждан, пак щеше да е на свобода.

открили са му трупа значи на криминалния?!!! а него самия няма ли го наоколо?

По-често да имаме такива новини - криминално проявени сами си отиват и ни избавят от себе си. Иначе, ако чакаме някой да ги хване, ще ни крадат и убиват до второ пришествие.

За протокола споменавам, че лицето е от цигански произход.

Аз виждам големи руини. Кой е отговорен за разрушаване на казармите там? А няма къде да подзаветяваме мангали, бежаняци ,бездомници?

То там не беше ли ефрейторската школа на Дивизията - в дясно (като застанеш с лице към поделението) беше едната ромлянска махала.

Село, знаеш ли къде е улица "Дунав" в Хасково?

Само тухли. Железо нема.

според мен, човекът е изпитал силна вина, затова, че е само "криминално проявен", а не "осъден и зад решетките" и се е самоубил

точно това е - след няколко дена МВР то ще го съобщи - вие го изпреварихте

Не се чудете, аз Си го Прибрах о време, за да не трупа още повече карма. Такова "събитие" също стана и на 02 февруари 2018 между 14.30 часа и 15.00 часа със сина на Ивайло Московски. Както вече знаете, Моят Съд изземва за решаване дела, които не са по капацитета на Богинята Темида, което не трябва да Ви смущава. Аз съм Строг и Справедлив, БЕЗ СРЕБЪРНИК, за сведение на платежно способните грешници!