Откриха типични за Алцхаймер увреждания при починали от Covid-19

Изследвани са хиляди гени от всяка от 65 309 индивидуални клетки, взети от пробите от мозъчните тъкани

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Демек ако не умре човек от ковида, то поне ще оглупее?

В хода на изследването...и т.н. Абе аз ли не съм в ред, или в тоя абзац смисълът сериозно отсъства?Четох го няколко пъти, и ми се струва, че превелият го е бил със серозен махмурлук, температура или ....е прекарал тежък ковид, който му е прецакал мозъка!

Нищо му няма на абзаца. Явно трябва пак да го четеш.

"Сбъркахме" Канадските учени бият тревога по повод коронавирусните и РНК ваксини - в поглед инфо.

Са най-големите лъжци.

Каква е средната възраст на изследваните случай? Да не е около 80г?

Скоро ще ни обясняват, как и самоубийствата са от ковид-19. Вместо дори да дават примери като с 15 годишното момиче починало, дето било 115кг. И как един под карантина във Вухан няколко месеца по-късно бил над 100кг по-дебел. И с колко килограма по-дебели са станали хората в Европа, от карантините. И как това води до най-голямата сърдечна смъртност, с броени в България починали от болести на кръвообращението 69632 за 2019г. и 70546 починали 2018г. Ама от това не се умирало, нищо че над половината констатирани починали са такива!

В България за 2020г. умира 1 на 55.45 човека. Да не се окаже, че тези с ковида умират на по-голяма възраст от тези без. ;)

Лично се боря с такава гадост 3-ти месец. За да бъда концентриран трябва да се напрегна . Отпуснеш ли се, забравяш.Губиш концентрация.Все едно 1/3 от вниманието ти липсва. Много разходки,четене, решаване на задачи, орехи, лецитин ,невротрансмитери, рибено масло, гинко билоба и още кво се сетите. за да се докарам за момент до пред ковид състоянието. Това е гадост, дано не се сблъсквате с него.

Паниката и ежедневното плашене на хората са довели до изтощението на невроните!

Съгласна съм, имам близка, която след боледуване получи тремор, по-късно диагностициран като паркинсон.

Приони инфекции това е ковид кои има ум и Знае какво са приони вече плаче.Няма лечение няма дезинфекция жинаги води до 10000% .Много съвпада със симптомите на прионни инфекции

Разбира се, друго си е авторитетни издания като dir.bg.

Сега разбирам, защо тук някои ковидаджии не знаят на кой свят се намират и обясняват, че всичко било като хремичка.

Аз мисля че мозъците на тези учени са увредени от ковид и от кинтите на еврейската свиня Бил Гейтс

Докторите са те излъгали че имаш ковид.Имаш си обикновен алцхаймер.Но понеже обаче защото мозъкът ти е увреден и промит ти им вярваш.Пий си хапчетата и не се изявявай тук.

Нищо повече от прост зъл дух!!!

Знаех си аз че "ковида" засяга мозъчната дейност!! Почваш да вярваш на тъпотии, медийте ти се виждат единственият начин за информация, смяташ че парцала който носиш по цял ден ще те пази и от марсианско нашествие!!! Криеш се в къщи и чакаш ред ти забият игла с неясно съдържание!!!

Не е от ковид. На голяма част от отричащите се от ваксини по принцип са им увредени мозъците, затова честотата сред преболедувалите е по-голяма, съответно и сред починалите.

COVID-19 обхваща огромно количество болести, което е резултат от самата дефиниция в точка 2 (ОПРЕДЕЛЕНИЕ ЗА СМЪРТ ДЪЛЖАЩА СЕ НА COVID-19) на Световната Здравна Организация: "Смъртта, дължаща се на COVID-19, за целите на проследяване се дефинира като смърт, настъпила в резултат на заболяване с такава клинична проява при вероятен или потвърден случай на COVID-19, освен в случаите, когато има ясна алтернативна причина за смърт, която не може да се свърже с COVID заболяване (напр. Травма) ... Смърт от COVID-19 не може да се дължи на друго заболяване (напр. Рак) и се брои независимо от съществуващи условия, за които се подозира, че са предизвикали тежък ход на COVID-19." Това е само част от инструкциите, всеки може да намери този документ който меко казано е скандален. И се пита сега какво са изследвали? Преди това по някаква случайност са имали изследвания че този човек е бил напълно здрав, и хоп след COVID-19 се получават всички тези увреждания?

Лека-полека, бавно и внимателно, на малки хапки, истината ви се поднася. Същата тази истина, за която аз писах дори тук. А тя е, че Китай започна Първата Световна Биологична война, за да осъществи и "претвори в живота" великите Решения на 19 конгрес на ККП от есента ня 2017 година, а именно: До 2035 година КНР да се превърне в единоличен световен лидер и да докаже в целият свят предимствата на социализма с китайски характер. Написиха го и го обявиха официална, без да го крият! Скриха само начина, по който смятаха да го постигнат. До края на 2020 трябваше да завърши предварителният етап! Той приключи. Целта на тази китайска биоатака не е да умори населението, а да го пригоди към новите китайски реалности на бъдещето, което ни готвят китайските "другари"! На тях са им необходими роби - същества с интелекта на добре обучена маймуна, в каквито тяхното биооръжие ни превръща бавно и неусетно - ефекта на сварената жаба. Разберете, че засегнатите не могат да установят, че са поразени! Огледайте се, които все още са в състояние и ще видите нелогичните действия и постъпки на тези около вас. Дори тук, където се "коментират" таса наречените новини(уж)! Също така вече са ясно забележими и някои напълно неадекватни действия и решения на държавни лидери! Като че ли всички по света забравиха, че Китай се управлява от комунисти, в съответствие с комунистическата идеология, благодарение на която бяха избити стотици милиони човешки същества! Вижте колко са засегнатите от почти двумилиардният Китай? Да, те със сигурност са около два милиарда, защото е нормално комунистите да крият истината за всичко! За тях е важно да увеличават населението си и да го разселват в останалите страни. Знае ли някой от вас, колко китайски колонисти са се питаили извън Китай? Знае ли някой от вас, колко от тях бяха заразени и починаха? Отговорът е - николко! Те са предпазени, защото това китайско оръжие е управляемо и атакува точно определена генна конфигурация, която не е китайската.

Засега от ковид се самоубиват тези, които не вярват, но когато сами попаднат в болница в средно тежко състояние и виждат как около тях умират хора. Тогава веднага щом тръгнат да оздравяват и вече имат сили, отправят взор към прозореца. И изкупуват вината си с чест.

На практика честотата на смърт в групата с ковид е 20-30 пъти по-голяма от честотата на смърт в групата на хора без ковид. Това е напълно достатъчно. Вероятно един на 20-30 случая е сбъркан, но ако не можеш да преживееш 3-5% грешка... проблемът е изцяло твой. А даваш ли си сметка в същото време колко народ измира след като вече е без ковид, но не успява да се възстанови? 14 дни след тест или след преценка на лекар, болните вече се водят здрави. Да не би да смяташ, че всички оцеляват? За тях какви са инструкциите, пише ли нещо? Не? Това май не ти пречи?

Мангърчета шизофренни, стискайте дупенцата здраво, че иглите много боцкат!

То е видно, че вече си го изкарал ти. Отивай направо към ТЕЛК за пенсия и стикер за паркиране.

Не, че нещо изненадващо, ама неочаквано много защитници на комунистически Китай!? Що така?

Зевзек, скрий се и стига си ръсил апокалиптични картини. Грешки, статистика, пр., нямат общо с факта че починал от COVID-19 се приема човек с положителен тест (каквото и да означава това) и починал в рамките на определен период след теста. Не става въпрос за никакво клинично състояние, което ако се появи е неоспорим медицински факт за причината за смъртта. Имало болни хора които след 14-ят ден се водили здрави, а били така увредени от COVID-19 и се затривали, ей колко народ се затрил така? Това е абсолютно манипулативно внушение, което цели единствено да всее допълнителен страх, и да, естествено "ваксинация", щото други бронебойни патрони срещу COVID-19 няма открити, няма открити! И ти сега като спин доктор на "ваксините" заставаш на амбразурата на тази нова "реалност". Който иска ще се ваксинира, ще се предпази и след 14-ят ден, негов избор. Ти искаш насила друга част от обществото да се ваксинира? И как си го представяш в демократичните ти схващания? За да защити някой твоя г@з, трябва да си сложи някаква експериментална течност против волята си? И ако не е това, защо всяко нещо в прагматичните ти коментари опира до всяване на страх. Няма нищо друго от което хората се разболяват, няма никакви проблеми със здравеопазването, ядем най-чистата храна, дишаме най-чистия въздух, а бе в рая сме, и единствения проблем е този COVID-19. Спри малко, щото си вече като счупен грамофон, запелтечил си се само на тази "напаст" COVID-19.

Г-н Скрий се!, Напротив, статистиката и грешките имат много общо. Понякога не са достатъчни за заключение, но в този случай са. Това че в университета имаш двойка по съответния предмет, няма да промени нищо. Нямаш никакво обяснение защо в определен период след отрицателния тест не умират толкова хора, колкото в същия период след положителния. Ако щеш стихове пиши за ковид, отричай променената реалност, това също няма да промени нищо.