Откриха случаи на миокардит и при деца след ваксинация

Омикрон взима превес и си проправя път доста активно, обяви проф. Александрова

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Г-жо (за което не съм сигурен), Омикрон си проправя път доста активно заради фалшивата сигурност, която дават ваксините. Вижте къде се разпространява супер бързо - там където има голям процент ваксинирани. Имат си сертификати хората, разнасят си спокойно вируса и после защо така бързо се разпространявал вируса. АМИ защото има кой да го прави!! Неусетно при това. Вируса има нужда от гостоприемник (т.е. човек). Ако бяхме затворили (ама наистина) Европа за 7 до 10 дни - щеше да се знае кой е здрав и кой трябва да се лекува и отдавна да сме приключили.

колко да е отдавна, българинът не признава ни ваксина, ни локдаун.

голяма молба към дира, моля не показвайте това същтество! плаши децата три дена сега кошмари ще сънуват и ми развалияте апетита преди вечерия

Чуйте думите на имунолог с 30 г стаж , проф. Долорес Кахил: наVаксаните над 65 г ще умрат до 3 г , а децата и тези под 50- 60 г възраст ще получат усложнения стерилитет , рак и автоимунни болести.

Тази която твърди, че само три заболявания се предават по въздушно капков път...?

Изумителна е първичността на почти всички коментиращи. За 8 милиона дози има 11 случая, което е изключително рядко. Ако вземете произволна листовка на лекарство ще видите по-страшни странични ефекти с подобна или по-голяма честота. Като цяло се притеснявам повече за нивото на образованието у нас, което бълва толкова много нефункционални членове на обществото, отколкото от ваксините.

Въпросът не е в честотата на страничните ефекти при децата , а в доказания факт , че в сравнение с възрастните много рядко болудуват и масово в лека форма. Ако заради печалбите на фармамафията сме съгласни да създадем възможност дори и 1 дете да развие миокардит , заради няколко дни сополи , то що за общество - родители , лекари и политици сме. Това е геноцид !

Тоест по-добре 5-те хиляди умрели деца на под 10 годишна възраст (по данни на Уницеф), отколкото шанс 1/800000 шанс за развитие на нефатален миокардит? Интересна логика.

А колко са починалите деца от КОВИД в цял, свят - най-вероятно 0-ла.? Защо трябва да се бодат и децата?

sssss, по данни на Уницеф засега са починали около 12 000 деца и подрастващи от Ковид 19. Около 5000 са под 10 годишни.

Много хубаво, браво. Нека след всичко това да продължат да дупчат децата. Тази госпожа и такива като нея, които препоръчват ваксините за деца и изобщо, много агитират всички да се набодем, трябва персонална отговорност да понесат за това!!!!! Защото ваксините не предпазват, а е доказано, че вредят!

Рискът от ковид за децата е дефакто нулев докато ваксините водят до миокардитис обратно пропорционално от възрастта на ваксинирания. Миокардитиса винаги води до трайни увреждания на сърдечния мускул.

Миокардитите са отчетливо завишени при хора под 30, защото до преди Ковид (ковид също ги причинява) и ваксината срещу Ковид, не са били така наблюдавани. На практика хората над 30 и особено тези над 40, дори и да получат миокардит след ваксинация, няма да влязат в статистиката. И никой не ги брои, тъй като се приемат като нормални за над 30 годишна възраст. Никога няма да разберем, каква е истината. И тези статистики са доста съмнителни. Кампанията за ваксинация е провалена в България. Нека се съсредоточим върху проблема, че България изнася ток, а тока в България е 4 пъти по-висок. Ковида както се вижда в Европа, няма да ни остави и при 80% ваксинация. Колкото и да го отричаме, проблема е липсата на здравна система. Нея и преди Ковид я нямаше. Оставете хората на мира. Не може да им осигурите ваксина, която да не се слага на всеки 3 месеца. Така че няма начин да ги спечелите за ваксинация вече. Болниците и преди Ковид бяха в ужасно състояние. И още нещо,как така същите хора и Кирчо, цяло лято мълчаха за Ковид ваксината? А сега са всеки ден по 3 пъти на интервюта. Хмм, странно. Оставихте народа да измре лятото, че избори трябваше да се печелят. А сега трябва да сепечелите на ваша страна западните си приятели, че да сте на власт. Провалилихте се още преди да започнете. На сила хубост няма да стане.

Току що си бих бустера (в друга страна). Съвета ми е да не го правите. Мислех че ще е като ваксината Астра Зенека, която си бих в България - с ясно възпалителна реакция (втрисане, температура и подобни) и след това имунитет. Знам че имам имунитет защото съм експонирани не веднъж и никога не съм се разболявал. Тази РНК ваксина не е така. Това, което направи е да ми отслаби сърцето 15%. Може и да има нещо, което да ускорява пулса във ваксината, но то не е дълготрайно. Това което остава е отслабено сърце. Може да има съвсем слабо възпаление, което да се компенсира с ускорен пулс, но това компенсиране е всъщност по-малко години живот. Спортувам и знам как се наблюдава и контролира сърдечна дейност и физическо натоварване. Може да се каже че основните физиологчни показатели ми са под непрекъснат контрол. Сърцето ми е отслабено даже и като спя, не зависи от физическо усилие. И имам наблюдения върху млади спортисти. И те са така. Без ваксина може да живеете, със слабо сърце, надали. Знам че не е законно да се правят физиологически изследвания след тези ваксини. Затова пиша само за мен си.

Благодаря, че го написа и сподели с нас! Трябва да се знаят и страничните ефекти, за да може всеки да вземе своето решение. Бъди здрав!

На лудите, дори муха да бръмне в стаята им ускорява сърцето. Сърцебиенето е почти винаги на "нервна почва" и доказва, че човекът е с лабилна нервна система. Тоест кандидат за психиатрията.

Има хиляди случаи на повишено сърцебиене след ковид"васкината". Много подло изкарваш човека луд. Той е знае какво говори и го споделя, а ти си вреден.

вреден...и вероятно - платен

Е ти хем си току-що сложил бустер, хем вече наблюдения имаш. Как разбра, че ти се е възпалило сърцето.

Заради печалния опит , който сте натрупал, моля , разпространявайте случая си . Така ще помогнете на много хора да се спасят

Колко още болка има по този свят???

Ъм сиа ко прайм

На запад където са набоцкани до ушите има хиляди случаи на деца развили миокардит и перикардит и е трябвало да влезнат в болница. Това вече не могат да го скрият. А за какво тровят децат и им докарват болести до живот, това не е ясно.

Не им пука нито за децата нито за възрастните. Интересува ги само бизнеса да върви. И за да върви ако ваксинираният е здрав или дори просто не го проверяват доколко е здрав, дори и 6 месеца, за тях всичко е наред. Дори и ако след това ваксинираните умрат не ги интересува. Затова не трябва да се работи за тях. Държавата ваксинира в техен интерес.

Вземи се образовай. Елитите искат да намалят населението на Земята до под 1 милиард. Потърси "Златен милиард" в Интернет.

Е , как да не е ясно - масов мор и трилиони печалби.

Ясно е - "ваксината" е белега на антихриста. Води до зомбиране и смърт.

8 МИЛИОНА поставени ваксини и само 11 случая на миокардит. А дали тези 11 случая НЕ СА ИМАЛИ ТОЗИ МИОКАРДИТ ОЩЕ ПРЕДИ ВАКСИНАТА?

За какво дупчат децата с отрови срещу настинка - това е въпроса.

Защото някой им е дал властта да го правят.

всичко ще си кажете един ден, долни и мръсни ковид-плашила на конци!!!!

Ама лъжете за бройките колкото си искате от медиите...

Българи и румънци спасeтe всички поробени европейски народи от Covid нацистите!!!!!!!!

Призоваваш двата най-тъпи народа, които сами не могат да си вържат гащите да направят нещо добро за Европа??? След като нямат акъл да оправят собствените си държави и бягат като несретници по света, бягат от собствените си държави и от простотиите, които сънародниците им вършат.

а ти знаеш ли що летището в Букурещ носи името Анри Коанда като не си тъпак

Ааа не така! За ваксините или добро или нищо! Да не съм чул!

Няколко дни след ваксиниране е починало 7 годишно дете в САЩ. Факт.

Много повече са.

Миокардитът не се лекува.! Остава до края на живота ти! Спомнете си колко спортисти както тичаха,изведнъж падат като круши ! Някой умряха !!

Тва е от пруска ето с самолети и 5G

Трябва да си ебас и тъпата пута за да ваксинираш дете. Дъщеря ми изкара ковид като настинка. 1 ден с 37.1гр. температура и лека кашлица. Що за олигофрени ваксинират деца СЪС ЕКСПЕРИМЕНТАЛНА ВАКСИНА при положение, че Ковид е напълно безопасен за деца !!!!!!!!!!!!!

Братле тоя експеримент е вече 2 години с 5 000 000 000 души! Повечето по два пъти! На дали има толкова тестван нещо в света. Чети 5 000 000 деца в Америка 11 са дали този страничен ефект. Сигурно от дъвки има повече смъртни случай. Не се ваксинираи като искаш не сме Русия нито Китай не е задължително. Ама не всявай паника има доктори лекари има даже и врагове на Америка и западния свят и те са ваксинирани и Куба и Северна Корея.

А защо смяташ, че дъщеря ти е карала точно ковид? А не обикновена настинка? И аз карах през септември с 37,2-37,4 градуса и доста леко. Тестът показа, че това не е било ковид. Обикновена, банална настинка.

Баси вампира

Джаба е възкръснал! И са го пуснали по телевизиите да вдига антителата на хората. Добра стратегия, поздравления

Що за идиот може да ваксинира подрастващото си дете , особенно с рнк бомлуците с приятеля сме ваксинирсни.той даже бустер.Но синът ни никога.

жена, деца-това е. Приятел е нещо друго.

официалните случеи в саита на СЗО са 2,5млн, познайте колко са другите.. http://www.vigiaccess.org/ чукате на търси базата и пишете ковид19 ваксина

11 случая от 8 000 000 ! А дали има нещо общо с ваксините? Дали пък не е от кока колата или от мак доналдските вкусотийки? Или от безброините сладки изкушения? Не бързайте да цвъркате!

Не Ви е срам! :)) Как може такива прекрасни храни като колата, вафлите и чипса да навредят някому!? ;)

Тази защо се обажда толкова рано, тъкмо започнахме да бодем малките гойчета Да се вземат мерки!

Драги хейтъри, блъгодаря ви за доказателството че не обичате да четете, а като папагали повтаряте казано подкрепящо страховете ви. Да бяхте се потрудили да прочетете в гугъла МИОКАРДИТ и там основно е обяснено как и защо. Минусите са си за вашето нимо на умствена изостаналост. Да, аз имах двама съученика с поражения от детски паралич, също и близки деца с пост ваксинална реакция на заушка. Минусите ви не премахват фактите

и вирусните заболявания удрят сърцето. Самото заболяване. Аз съм такъв случай. И друго, уникално ниската лична хигиена на тялото е причина за разнасянето на болести специално в България. Зная за същества, които се "мият" веднъж годишно. Такива са били назад във времето цели фамилии. Второ, съществата тук НЕ знаят как да се къпят. Не знаят технологията на къпането. Трето, краката им са болни с гъбички. Защото не си перат обувките и не си мият поне краката.

Ти не знам в коя социална страта си, аз лично не познавам такива хора. Имам роднина в инвалидна количка на село, който живее сам, е , той се подмива също всеки ден . Ти къде живееш ????

Поздравявам роднината Ви. Разбира се, има и такива хора. Желая им дълъг живот и щастие.

Второ трето поколение обувки да не ти прави впечетленее.

Обувки не се перат...

Напротив, перат/чистят се в зависимост какви са обувките като тип, но не си информиран цялостно.

Заврете си фалшивите данни за задниците! Всеки средно интелигентен човек знае, че всичко се прикрива и данните ви са далеч от реалните. Що народ почина пт ваксини салл в бг. Но разбира се причината е друга! И регистрите са други..

Малее в най ниско ваксинира на страна в света и страната с най много смъртни случай от глава от населението се оказа че ваксината ги убива!!!!!!!!!!! Представи си какво е в Китай с 100% ваксинация или пък в Европа с 80%. Ужас. Путин като се ваксинира процентно сигурно пратката му е умряла! В Русия Путин въведе задължителна ваксинация. Затри се и тая държава. Братле запрятаи ръкави като единствената неваксинира на нация ни чакат доста погребения да направим милярд и половина само в Китай :) :) :) Верно програмата за разчистване на плебейте върви с пълна сила и работи!!!!!

Бай Шиле, ти си тъп и нагъл лъжец !!!!

Според мен иска да каже, че са открити и в България, но ги е страх да съобщят, а журналистите нямат топки да попитат

11 случая? А един мармот завива шоколада в станиол. Последният доклад който беше изнесен че при очаквани около 560 случая за определен период в сашово са регистрирани над 11 000. Може би е странно съвпадение че цифричката която смело обявяваш е същата ама без рея маловажни нулички. На тоя свят няма да отговаряте за нищо, видяло се е ама на другия трябва да ви чака нещо.

Дай линк към тоя доклад да го видим. Иначе написаното е чиста проба спекулация. Само линка да не е към фейсбук.

Проблема не са 11 деца с тежък миокардит. Проблема са хилядите деца с безсимптомно прекарване на миокардита. И с ускорен пулс заради сърдечно увреждане без това да е довело до миокардит. Вторичните ефекти от тези ваксини са еднакви за всички възрасти. И увреждането на сърцето ще се прояви само при физическо натоварване. Колко години загубен живот могат да се припишат на тези "доктори", които ни увреждат здравето? И защо трябва да им вярваме че лекуват а не точно обратното в ковид отделенията? Те изпълняват само политическа поръчка. Платена политическа поръчка.

Вече дума не вярвам нито на медии нито на който и да е друг.

Правилно е сляпо да не вярваш на авторитети и "науката", а да проверяваш всичко и да изискваш, доказателства!

Правилно! И аз така! На никого не вярвам! Затова сега ще ти разкажа един виц по този повод: Един мъж си перял гащите и отишъл на балкона да си ги простира изпрани. Простира и си мърмори: "Ей, в днешно време човек да не вярва на никого, даже на себе си вече не вярвам! А уж исках само да пр*дна!"

По Дарик жената каза че тези 11 случая са от 8 000 000 ваксини !!!!!!!!! Тук тази информация е спестена

Не е. Това е целта на тази манипулативна статия, защото са изследвани само тези със сериозни проблеми, а скритете последствия, тромби и други ще се появяват в бъдеще, като ще се крият.

Въпросът сега който трябва да решат родителите е дали да рискуват децата им да се заразят и евентуално разболеят от не толкова опасния Омикрон вариант на щама SARS-CoV-2 леко като настинка, или да се набодат с игли с не толкова опасните, но все пак недостатъчно изследвани ваксини и да рискуват да им причинят миокардит? Вярно, от 8 милиона ваксинирани деца само няколко може да получат миокардит и впоследствие да се излекуват, но трябва ли умишлено да си го причиняват? Това е същото все едно умишлено да се заразиш с вируса за да добиеш имунитет. Както казваше доцент Мангъров - не е нужно умишлено да се опитвате да се разболеете от вируса. Вирусът сам ще ви намери. Каквито и мерки да спазвате, ако ще да се скриете в килера, в мазето, под кревата, със 10 маски и ръкавици, вирусът пак ще ви намери! Тъй че мисълта ми е - трябва ли да правим нещо с цел умишлено да си навлечем болести? Било вирус или ваксини, няма значение!

Откритите няколко са имали някакви симптоми. Аз бих предположил, че при други е бил по-слабо проявен и не е открит. Може да се открие при натоварване и т.н. За възрастните имаше препоръка да не спортуват няколко дни поне след ваксинация. Човекът с изкуствено сърце, който скоро умря е прекарал миокардит като малък. При него причината е била усложнения от пневмония, но все пак...

Хора, пазете си децата, не ги ваксинирайте ! Може след 10 години като тези ваксини са стабилизирани. Съставът на отделните партиди не е еднакъв , постоянно излизат новини за нови и разнообразни странични ефекти. Не рискувайте здравето на децата си !

в България трябва да се внимава с ваксините. Не се знае какви са. Моят племенник разви тежък рак след ваксинация. Задължително-насилствена през 2000 -та г. Ваксините според мен са били развалени. Почина, разбира се. Страшно. Трябва абсолютна гаранция, че ваксините в РБ са годни. Държавата да охранява от входа, до поставяне на ваксината.

Децата трябва да се ваксинират, защото често са носители на вируса без симптоми И тъй като в БГ няма ваксинационни програма и хората са тотално объркани за ролята на ваксините не имунизирани. За това има толкова заразени, които се нуждаят от болнично лечение и постъпване в реанимация. Вярно е, че може да се заразиш и имунизиран , но симптомите ще са леки и много малък е шанса до достигнеш до реанимация. Просто някой трябва да го каже на народа.

Ваксинирай си твоето дете. След две ваксини с Бионтех, след втората имах сърцебиене, такова че да се притесня и да отида на лекар, и загуба на памет. Никой не знае дългосрочните ефекти. Така че ще пропусна за детето ми, и ще го пазя. Ти като си толкова ербап, ваксинирайте се всички наред, после и с трета, и с четвърта, и с н- та ваксина.

Щом помниш, че имаш загуба на памет значи нищо ти няма.

Този е някакъв платен, трол, не му се връзвай!

Аз щях да пукна на 37 години, без никакви заболявания от тоя вирус. Не сърцебиене пич, припадах 2 пъти, нямах въздух, изгубих над 10кила и бях тежкоболен 14 дни с нонстоп температура. Имах страшна депресия и мисли за самоубийство, света ми се преобърна. Все още имам поражения по белите дробове И това от едно "грипче". Половин година след това се ваксинирах и имах 1 ден температура, сърцебиене и главоболие, които бяха като детска шега в сравнение с истинското боледуване. Стига сте се лигавили и вярвали на скапани конспирации, загрижили сте се много за дългосрочни ефекти от ваксината. Ами аз вече имам доживотни петна на белите дробове от вируса и на 37 години се задъхвам от редовните ми разхосдки с кучетата ми, които преди бяха над 10км дневно, сега правя по 2-3...

Ти си имал естествено придобит имунитет и тая "ваксинация" е за алфа вариантът на вируса, тоест този, който си хванал е много след него и защитата ти е осигурена само от естественото пребуледуване.

Загубата на памет е конкретно на краткосрочна памет. Примерно на момента забравям името на новото ми куче. Или търся дума на английски или немски- двата езика са ми на ниво “ местен”. Обаче явно някои неща които не са в дълбоката памет , по- лесно се забравят. Състоянието траеше около 6 месеца , проверих се на ЯМР, и на други тестове, трима различни специалисти ми казаха че е от ваксината. Сърцебиенето траеше един месец след втората. Вчера излезе новина че се удължавал/ променял месечният цикъл на жените след тази ваксина. Така че нямаш смислени аргументи за ваксинация на здраво дете ! Твой Зелкс

И пета излезе

Глупости, ваксините в момента, включително детския вариант, са мускулни. Влизат в тъканите и създават някакъв имунитет във вътрешните органи. Не създават бариера в лигавицата на носоглътката, откъдето вируса влиза, каквато се създава при преболедуване. Затова ваксинираните се заразяват и на свой ред заразяват, макар и уж да го карат по-леко. Ваксинирането на деца е безмислено, тъй като не спира разпространението, а по отношение на протичането те и без друго го карат леко и бързо... Ваксината само излага децата на риск от странични ефекти без добавена стойност нито за детето, нито за обществото.

По-лошо е. Не са мускулни а неспецифични. Попадат случайно във всички видове клетки. Само векторите ваксини са спцифично мускулни. Останалото което казваш си е така.

Не пишете простотии! Т. нар. ваксини не работят. Имам личен пример със семейството ми. Единственият, стигнал до болница е ваксиниран. Разболяха се почти по едно и също време възрастните и болни. Половината ваксинирани, другата половина - не. Преболедуваха напълно еднакво.

Нали вече направихя милиони тестове на деца. Откритите случаи са единици, по-малко от допустимата грешка . Кой ви спуска такива тъпотии , да се чуди човек!

Или си подъл масон, или си невероятно промито зомби.

Децата трябва да се ваксинират, защото често са носители на вируса безхсимптоми. И тъй като в БГ няма ваксинационни програма и хората са тотално объркани за ролята на ваксините не имунизирани. За това има толкова заразени, които се нуждаят от болнично лечение и постъпване в реанимация. Вярно е, че може да се заразиш , но симптомите ще са леки и много малък е шанса до достигнеш до реанимация. Просто някой трябва да го каже на народа.

Вземи да живееш здравословно, да се храниш здравословно и да спортуваш и тогава ще видиш как с години не те хваща дори хрема! Дори 10 ваксини да сложиш повярвай ми, ако плюскаш боклуци ползата от тях ще е 0. Така, че остави на хората дечицата. Няма те да получават миокардити и Бог знае още какво, защото теб те мързи да дишаш!

абе смешник не разбра ли че ваксинираните ПРЕНАСЯТ ВИРУСА И ЗАРАЗЯВАТ колко пъти това да ви се повтаря

Не разбра ли, че дори и да се случва, това е в много по-малка степен от останалите.

Така изглеждат всички ваксинирани. Убавци.

Снимката е на вируса!

Лъжкиня шибаняк....вижте само умрелите деца и снимките на сайта а No more silence..., А колко още клипове има като напишете в търсачката Odysee.com...."covid vaccines injuries and deaths"

Какви родители са това, 30 000. Няма да ни бъде!

Сигурен съм, че това на снимката е Григор Здравков от незнам каква си фондация. Но защо пишат че е някаква професорка ?

Съд за всички които инжектират децата с експериментални препарати

Абе, пичове, къде е професор Айнщайн от третия етаж, днес не съм го виждал по тв ?? Тоя професор да не би да започва да прави и хороскопи, щото прогнозите ми звучат точно така. Сега остава да се появи в пълния си блясък и Алена , да каже , че това е кармичен урок , и ще пусна тв от прозореца....

БОЖЕ БОЖЕ ,КАКВА Е ТАЗИ ВЕЩИЦА ,С ТОЗИ СИ ВИД НЯМА НИКАКАВ АВТОРИТЕТ ...

науката жена.

Това нещо на снимката като какво се определя, че ме е страх да проверя?

Знаете ли защо професорката не я лови Ковид? Просто е, много е грозна.

ваксили ...

Давайте! Ваксинирайте се! Ваксинирайте децата си! Все пак тази масова простотия трябва някак да бъде ограничена поне числово.

Кирчо и компания съсвсем честно могат да бъдат осъдени на площада по бързата процедура. Вчера в НС беше ясно, че осъзнава какво върши и се опитва да разтяга локуми за зелената звезда, защото когато защитаваш незащитимото ставаш смешен.

Тази плаши повече от вируса!

Това са кеаткосрочните т.нар акутни заболявания.В дългосрочен план не са правени изследвания за токсичност и ланцерогенност, а вашите деца са опитни мишки.Вие си знаете и отговорността си е изцяло ваша.

Скоро ще играе въжето или ще стане като оня баща дето се е развихрил в една австрийска болница след като му умира детето.

От коментарите разбирам, че нито едно дете не е умряло от Ковид и нито едно дете няма последствия, ако е прекарало Ковид... Радвам се за вашата вселена. В моята и деца умират от Ковид. Много по-често отколкото имат проблем от ваксината... А, да, а това, че Ковид не прави миокардит, го кажете на тия с уринотерапията. Те може и да ви повярват.