Откриха шофьора, откарал беглеца с COVID -19 в Паничерево

Таксиджията живее в ромския квартал "Лозенец" в Стара Загора

Обратно в новината

Коментари - Откриха шофьора, откарал беглеца с COVID -19 в Паничерево | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо хабите тестовете за тези мангусти,използувайте ги за рисковите групи.С това племе оправия няма.

има ли още такива лавандули , които си мислят , че има българи заразени с тоя вирус - максимум 5% да са. ВСИЧКО ОСТАНАЛО Е ОТ МРЪСНИЯ ЕТНОС - немит, неизкъпан, миризлив, недисциплиниран и винаги на гърба на редовния данъкоплатец, а сега не стига че нямат здравни осигуровки, ами са заели и местата в болниците. И нас кой ще ни лекува, скоро България няма да я има, ще има само чалга, манго и ориенталски маанета

Предстои масово прочистване на Света от "отровната му плесен". Божествената Любов не толерира не спазването на писаните и неписаните-вечните закони.

Станалото - станало. Но всяко нещо си има причина. Нека си припомним изцепките на Мая Манолова и Курнела преди 2 години във връзка с карантината при животните, в стил "баба Дора и рожбичките". Нека си припомним изцепките на същите тия във връзка с чумата по свинете от миналата година. И никакви наказания. Тези изпълнения са в резултат на синдрома за безнаказаност насаждан от екземпляри като Мая Манолова, Курнела и всякаква подобна пасмина. Да, за разбирам революционния им порив, разбирам омразата им към ББ, но не мога да разбера пълната безотговормност на подобни екземполяри включително и на един фатмак с генералски лампази дето се прави на президент. Крайно време е тази пасмина да бъде наказана. И прокуратурата да си влезе в ролята.

Ако така действаха и срещу истинските престъпници, крадци, убийци и прочие...може би нямаше да си заключваме домовете.?!

Да не мислиш, че този не е крадец?

Човека е действал според призивите на Волен

Пак задавам въпрос, ще има ли наказание за министър Захариева за съзнателно вкарване на 120 х. цигани от силно заразени райони у нас? Защото е видно кои носят и разнасят заразата, а страдаме всички останали. Още първите двама починали, съпрузите, ходили на рожден ден в Лом, заразени от дъщеря си, която се прибрала от еди къде си, трябваше да ви светне червената лампа и да ги спрете. Оказа се, че освен сина, който зарази колежката си на гара Илиянци и тя почина, те имат още 5 деца. Някой дали си направи труда да види те къде са ходили и колко души са заразили, защото до тук са 3 мъртви заради дъщерята?

Абе оставете мангалите да измрат, за къв уй ги карате насила да живеят, харчите народни пари да охранявате и лекувате тези паразити.

Никой няма против, ама се бутат между нас и разнасят заразата. Виж, ако може да ги затворят в гетата и никой да не излиза, докато изпукат - добре ще е.

Схемата накратко. 1. Прибраха "инвеститорите" от гурбет, състоящи се от проститутки, джебчии, сводници и масони, ама не ония, а зидаро-мазачи. 2. Лицата по т. 1 натоварват НОИ и здравната система. 3. Лицата по т. 1 сеят с умисъл зарази. 4. Властта осигурява на лицата по т. 1 СОБТ, жандармерия и персонално обгрижване. Във връзка с това, питам, мангустата здравно осигурена ли е и ако да, как е платила, в брой, по банков път или с кредитна линия. 5. Заради всичко това мен ме грози глоба, че тичам в парка. Хайде сега, тези извън представителната извадка на 80-те % да си направят извода дали тиквата проста, неграмотна, тлъста и нагла има капацитет да управлява нещо повече от копчето на моноблока в Банкя и как така си играе на управление вече 3-ти мандат. Пак да гласувате за Боко Тъпото, има още за грабене от и онождане на оскотелия материал. Приятен ден.

НА ПРЕЦИДЕНТА , СИДЕРОВ И КУРНИ , КОИТО ГИ ПОДСТРЕКАВАТ ДА НЕ СПАЗВАТ ОГРАНИЧЕНИЯТА , НО МАЙ ОТ ТЯХ ТРЯБВА ДА ЗАПОЧНЕ ОСЪЖДАНЕТО НА ПРОВУКАТОРИ !

Алпоо , полиция , джандари и други служби - вкарайте ред и дисциплина в махалите римски ! Масови сбирки , ходят си из града на тумби и си ровят по кофите все едно нищо няма !

нали има КПП как саги пуснали тези орки.аз като минавам пиша данни къде какво а тези?

Не мога да разбера, как така ще се теглят милиарди заем, а не се раздават безплатно маски и ръкавици. Ако са без пари, може би има шанс и ромите да ги носят

БЕЗПЛАТНИ маски и ръкавици се РАЗДАВАТ в циганските махали РЕДОВНО! Просто на една маймуна колкото и да и говориш да слезе от дървото и да носи ръкавици и маски, няма да те разбере. Дари и на майчиния и маймунски език да говориш!

На тях им дават и маски без пари, храна и лечение без пари, че и социални помощи. Кой е идиотът в случая, те или ние, които ги носим на гърба си, докато етноса краде, изнасилва и убива през това време? Така ще е, докато държавата ги котка, а не ги вкара в пътя, за може съвестните данъкоплатци да живеем спокойно. Те безчинстват и получават всичко на готово, а нашите родители мизерстват и умират, докато държавата се грижи само за ромския етнос.

Сакън, не пипайте мангустите, ще им трябват за изборите!!! Иначе тестове не достигат за, но сега ще ги хабят заради този престъпник по закон!!! Не карантина, затвор, или по добре под земята!!!

Не разбрах какво наказанието на избягалия? Българи , разхождащи кучета се глобяват по 600 лв. Тук абсолятно съзнателно разнасяне на зараза, което е тероризъм - колко глоба за него? АААААА! той е от елита на обществото - тъмнозелените и не подлежи на общ закон. Браво!

Ром бягя , ром го кара , при роми отива и ги ...ваксинира ! Мангъров , имаш възможност да провериш теорията сина практика - за стадото ! Вот тебя златна възможност за наука а ла Менгеле !

И как така в отделение под карантина станал и излязал ? Такива отделения се заключват. Ама ключът бил на вратата. И защо е там? Те в болниците не могат да осигурят карантина,а другите призовават. То само с призиви и лозунги не става.

Да не сте овце, че да ви заключват ?

Някои не само под ключ, ами и с белезници за кревата трябва да са, цигани са това, неможеш ги озапти с думи.

Беглецът е мангасар

Първа серия -Циганин с коронавирус избяга от старозагорската болница, което доведе до пълна блокада на селото му с полиция, жандармерия и СОБТ.Втора серия-заловиха таксиметровия шофьор, имал валшанса да вози избягалия.С нетърпение се очакват следващите епизоди.

Добитъка избяга. Пастири няма.

Проблемът има едно-единствено решение "Затворете депутатите и правителството и пуснете хората на свобода!" Всичко останало фабрика на нови и нови проблеми и то все по-неразрешими, защото нашите евро-управници са проблеми а не решения на нашите проблеми!

Ехааа, ама да ги затворят в някое по-голямо гето с любимия им етнос. Нека да се включат в купона...

Тъпаците пуснаха електората да се прибере заразен от гурбет , сега ние ще страдаме

Кога ще открият вирусите на демокрацията, глобализма и европата които са на път да закопаят цялото човечество? В Китай има нова "вносна" епидемия от нов вносен Вирус? Колко време ще изкараме в бетонните зарешетени затвори на демокрацията, глобализма и европата? След още един месец ще има инфаркти, инсулти, стомашно-чревни, психически, разводи, нежелани деца, аборти и т.н.! Нормално е човек да бяга от болниците, след като там всички са изненадани от всичко и по цял ден пляскат с ръце и се прегръщат като болните от "западна цивилизация", Цялата ни фалшива държавица с фалшивата столица и фалшиви политици се грижи някой депутат или министър да не заболее, докато стотици хиляди ядат боклуци с ГМО-та на пазарите и на борсите гният хиляди тонове храни!

Пак избирател на ГЕРБ-авия фюрер Бойко Методиев Борисов!!!

Крайно време е да се възстанови!

Селото е 99% ромско,те щъкат навсякъде и може да станат развъдник на зарази С такова население просто не знам как можем да се оправим. Едно е Дания или Австрия,съвсем друго е тук.

Има как, ама не им стиска. Навремето как се оправяха с тях- караха ги да работят, ама без да подбират, ако накой не шска, бой и затвор. И нямаше толкова кражби, убийства и изнасилвания - ако убият, куршум и толкова. Сега ги галят с перце, затова са толкова нагли. А Хелзинския комитет, като не им изнася да си ги вземат в къщи, а не само да дрънкат, че да усвоят едни пари. Манг.ал от добро не разбира, него само бой го оправя.

По силно от вируса е простотията,от вируса ще оцелеем но простотията ни убива ....

Цветелин Кънчев ясно го каза и при циганите има такива, които или не разбират или просто не им пука какво става защото се мислят за помазани от господ, а при българите ги нарече ганьовци същите като онея не спазват разпорежданията на властта правят се на интересни... Ако бяхме жесток диктаторски режим решението щеше да е лесно за такива....

При тази система ще се използват данните от мобилните телефони и дебитните и кредитни карти на тези лица, които са с положителен резултат за коронавирус с цел откриване на хора, които може да са се заразили при контакт с носителя на коронавируса. Използването на данните ще зависи от съгласието на лицето.

Сега обаче ще бъде малко по трудно да открият пътниците, които са се возили в това такси след заразения...

Значи ако знаеш колко си тъп .....дано да си някой 7....8 ...годишен ....там някъде си .

То името ти показва произхода ... никой освен твоите джагали няма да ти обърне внимание!

В циганските махали ще действа теорията за "стадния имунитет" на д-р Мангъров. Там властите са безсилни. Циганите постоянно си ходят на гости, ядат и пият на огромни софри и никой не се съобразява с нищо. Който се зарази и преболедува ще има имунитет. Който хвърли топа, иншалах. Лошото е, че ще натоварят неимоверно здравната система. Ще поживеем, ще видим. Доста цигани се прибраха от Германия, Англия и Испания по махалите. Кой болен, кой здрав един Господ знае. Подписали са декларации за 14 дневна карантина, но колко се спазва тази карантина един Господ знае.

А НЕ ВА .....АЗ ДА НЕ СЪМ ...ОВЦА ...КАТ ТЕБ ....ЩЕ ЯМ ЩЕ ПИЯ АКО ПАДНЕ НЕЩО И ЩЕ БОЦКАМ ....А ПЪК ТИ НАЛИ СИ ОВЦА ....ЖИВЕЙ ....АЗ КАТО УМРА ...ДА МИ ХВЪРЛЯТ 2 ТОНА ПРЪСТ И БИТИЯ БИТ ...ЕБ....ИЯ ....ЕБ ..Н....КЕРВАНА СИ ВЪРВИ ,КУЧЕТО СИ ЛАЕ...НАС ЦИГАНИТЕ С ЕДИН ПРОСТ ГРИП НЕ МОЖЕТЕ ДА НИ ОПЛАШЕТЕ ......ТОЙ СИ Е ТАМ ЗА ВАС .....ЗА ОВЦЕТЕ.....МАСКА НОСИШ ЛИ????....ХАХАХАХАХАХА .

Куче с кокал ще плашат.....некакъв ковид ...Аз да не ям Свинско месо ,като вас ве ...Всичките ви проблеми идват от това че ядете Свинско месо....Африка защо няма Ковид....Ние ядем телешко ,агнешко,пилешко.риба.....и квот си откраднем...

Решението е просто и трудно - NAPALM DEATH.

Един болен циганин повече или по-млако е се тая. Е, в София току що кацна самлета от Испания, и кара още, Чакат се и редовните самолети от Лондон. Бе не жалете за този , идват нови постоянно.

Цигра магра тактика!

Мангусти бяха и първите заразени....

Тука дето са пените срещу циганите .....ВЕТКО АРАБАДЖИЕВ ,ИВО БАНЕВ,ЧЕРЕПА ....и те МАНГАЛИ ЛИ СА БЕ ЧОДЖУМ ....ами те много крадат амаааанн... ами оная банка дето фалира и София и там кредити на Мангалите ли давахте бе ЧОДЖУМ.....И ВИЕ СТЕ КАТО НАС ...АПАШИ ....АМА ВИЕ СТЕ ПО ОКУМУШ....НИЕ СМЕ ПО ТИЛЕФОНИТЕ ....КОКОШЧИЦА ....ДРЕБНА РАБОТА ...

Според тебе се разболяват само крадци, интересна логика+++

НЕ ВЕ ЧОДЖУМ ...НАС НА БОЛИ ШНУРА....УМРЕМ ...УМРЕМ.......АМА НЯМА ДА ЖИВЕЕМ КАТО ...ОВЦЕ...

В Стара Загора, само мангал. От край време е така!

Аве ....СТАРА ЗАГОРА ...стара загора ли е ....кажи му мангал и въобще не го заговаряи ....стара загора къде ма търсиш ти ве .

Стари загорели

Много жалко за тасиметровия шофьор ....Те циганите сме готини хора бе господа ....само сме малко по-големи тарикати от вас ....Ние ходим в чужбина да крадем.А пък вие ходите да гледате Бабички ...а и Слона мой приятел (Пакистанеца)в Лондон като са изсере ,нали ГАНКА трябва да му почисти....Ей това е разликата ....ние сме по-гяволи от вас ....Инъче там на запад няма Българин Румънец ...все ни викат Цигани ....което лично мене ме обижда ....КАК ЩЕ МЕ РАВНЯВАТ С ГАНЬО ...

Ами като си шизофреник, в България си РОМ, а в чужбина си КОНЯК, къФ УИСКАш?

Сега Рачков би казал...."ИМА ЛОГИКА"

pompai

Циганина си е циганин. Трябва да се затворят всички цигански квартали.

Не циганските квартали да затварят, а да отворят завод "КАМБАНА" в Бургас. Има вече достатъчно количество лош мат'риял, за се да подсигури едно нормално производство.

MANGALA TAKSIDGIA I TOI TRIABVA DA BUDEN GLOBEN, TOI SLED TOVA E ZARAZIL HORA ! PREDLAGAM DA BUDAT POKANENI INSTRUKTORI POLICAI OT INDIA, DA OBUCHAT NASHITE POLICAI, ZA RABOTA I VUZDEISTVIE NAD ROMITE PO VREME NA PANDEMIATA!

А индийските полицаи ще носят възпитателни средства, за оборудване с тях българските си колеги? По скоро обаче ще дойде COVID 20 и ще отнесе табора на Небето. Там ще му бъдат "стегнати" обръчите на съзнанието, за да спазва писаните и неписаните закони.

"За близо час е бил контактен със заразения с COVID -19 мъж"! Добре че е бил контактен, все пак кола е карал! :)))

А жипа на мутрата кога?

A София с толкова заразени не е под карантина, каква е логиката?

Ами логиката София да не е под карантина е, че такива като теб ще квичат от глад много по-скоро, отколкото си представят.

София е Българския Китай ....пък и какво тук значи някакъв си ШОП ...

И сега мангала ще плати ли 5000 лв за нарушаване на карантината? Или тези пари се взимат само от работещи хора?

Ще плати и пет години затвор, ако остане жив разбира се.... при заболяванията, които има може и да да влезне в другата статистика.

И КАКВО Е ВИНОВЕН ШОФЬОРА НА ТАКСИТО .....ЧЕ НЕЩО НЕ МОГА ДА СА УГАДЯ....

Говорел е майчин ромски език.

Е КАКЪВ ДА ГОВОРИ ...ТВОЯ МАЙЧИН....МОНГОЛСКИ ...

Само левски и тесни пи4ки!

много интересно защо по африканските държави няма заразени c covid19 против всякаква логика в африка трябва да е с най много заразени поради нищетата и мизерията а обратно на това e с най малко умрели и заразени

Заради жегите

За нас това ни е надеждата - през летните месеци вирусът да затихне. Слънчевата (UV) светлина и сухо време ще допринесат в някaква степен за това, но пък ако е много дъждовно - лошо. И наесен с песен пак пламваме - който не го е изкарал ще го изкара. Апропо, това дето забраняват разходките в паркове и планини е голяма дивотия - точно тия разходки на слънчева светлина ще допринесат за добър имунитет и намаляване на психическия стрес от изолацията, който стрес води до срив на имунитета. Защо да не караме по германския модел - разходки, че и без маски, но хората да се научат да пазят дистанция.... А африканците още от малки, предвид мизерията са се сблъскали с какви ли не опасни вируси и са изградили колективен имунитет. За разлика от нежните разглезени богати европейци, които са отраснали в стерилна среда сега гризат дървото. Също да добавим и злоупотребата с антибиотици, което води до инфкции с бактерии, които са резистентни към антиобиотиците - ето такава пневмония, която е резултат от вирусната инфекция води до много трупове. И един интересен факт да Ви кажа: В Италия на година умират 11000 души от резитентни бактерии - някъде четох достоверен източник, сега не мога да го намеря... В източна Европа има по-стриктен имунизационен календар, кой знае може и БЦЖ ваксината наистина да помага. За разлика, в западна Европа и Щатите - разни антиваксър движения, джендъри и т.н. - ама сега костана...

Откровенни глупости си написал.

Щото мутрите не издържат на жега.

@Стършел, това за БЦЖ ваксината не е доказано, да, хипотеза е. Но се проучва въпросът и трябва време: https://www.24chasa.bg/mnenia/article/8392211

ето там става ясно какво би се случило и как би протекла тази вирусна вълна без истерията... защото каквото и да говорят страха, който насаждат белите нации е много пагубен. Също и нашите цигански махали, там също са на принципа естествен подбор. Накрая да изкарат статистиката колко от махалата са били болни, колко починали и ще е ясна картината...

Има, има, бъди рахат.

Като българския кенеф няма и в Сомалия.

Хай Св да видим корона вирус лази ли по роми! Ами какво ако този ром шофьор не се разболее? Това би било повод за национален протест!

Въпросът е как е излезнал от Стара Загора. Има КПП-та проверки, основание да пътува и т.н. Явно и там никой не си върши работата на тези КПП-та.

Заобикалят се КПП-тата. Всички знаят черните пътища. В България сме, ако не минеш оттук, ще минеш от там. Това не е Англия всичко оградено и Private Property. Ако си от СЗ да ти обясня как да стигнеш Паничерево ?

И Wizzair възобновява полетите от Лондон до Варна.Всичкото манго ще се върне с вируса тука.

А що му е на манго да се връща? Кралицата кви помощи раздава знаеш ли?

Wizz air не спирали полетите Лутън-София. Който е искал, вече се е прибрал.

Манго не знам ама що ГАНА ще се върне ....ама може и не ...щот те онея сега само ядат и серат ....а пък той индиеца като сере ,кой го чисти....ГАНА...така чи ни са знай...

100% Бойко лично го е сгащил с жипката

В град Твърдица който е на 13км от Паничерево всяка събота циганите правят нелегален пазар на животни предимно коне тая събота имаше доста хора и от съседните села и градове неги интересува никакво извънредно положение полицията невзема никакви мерки само идват и ги молу да се разпръснат но никои неги респектира и те след като си тръгнат всичко отново се събира и продължава каде мога да се обърна да се спре този нелегален пазар защото подаването на сигнали на 112 нямат никакъв ефект