17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Айде вече ги ваксинирайте, че луднаха хептен и не се търпи! Ако пък и ги накарате да идат някъде на работа, еша си няма да имате! Мерси за разбирането!

Народа изтрещя! Ама яко! Вчера карам зад един из тесните улички на квартала. Пътя свършва с разклонение наляво и надясно. Тоя тръгва надясно, аз се готвя да завия наляво. В един момент нашия набива спирачки, сеща се нещо и тръгва назад. Все едно не съм зад него. Гледам го, вече ме удря! Сядам на клаксона, казах си, толкова е заспал, че не ме вижда. Не, виждал ме бил. Какво съм се бил разсвирил, не съм ли виждал, че ме удря, какво съм стоял, че не бягам и аз назад. Бреееее! Яко се възпалих. Отварям вратата с ясното съзнание, че влизам в новините, ако тоя не започне да се държи малко по-човешки. Нещеш ли жена му го изпревари. Изкочи тя, тръгна с една бодра крачка към мен и врещи нечленоразделно. Даже не смогнах да чуя всичките обиди и каруцарски псувни. Тоя само излезе, каза й "ти пък де сЪ вреш, ма" и я подкара с шамарите. Рекох си тези никак, ама никак не са добре и двамата, изчезвай и през тротоара, покрай него и си хванах пътя. Последно видях на огледалото за задно виждане как засили камък по колата ми, но не я уцели. Луда работа!

Както го описваш, тези са за психиатрията.

Ето това е българския стандарт на живот-ебеш, пребиваш я и хайде на улицата/боклука.

Жената е пребита от друга жена само да ви светна. Ама не че има значение за вас, на вас дори за цикъла са ви виновни мъжете.

Пак добре че не е извадил пистолета да те разтреля на място

Кой не е? Намери си някое оживено място, където има голям поток от коли и пешеходци. Слушай и наблюдавай! Ще се удивиш колко агресия избухва за един час. И което е по-удивителното - заражда се буквално за секунда! Наглед спокоен човек след миг изпада в някакво необяснимо агресивно състояние. В повечето случай заради нещо съвсем незначително. Забележи и околните, които го гледат как прихващат. Така никога не е било.

ама то друга жена я е пребила

А сега как ще го пишем това като домашно насилие, като няма мъж, няма враг.

Виж колко малко коментари. Но ако побойникът беше мъж щяха вече да са над 200!