Откриха паметник на американския президент Удроу Уилсън в центъра на София

Осуетява реализирането на плана за ликвидирането на българската държава и разделянето й на три района, подчинени на Гърция, Сърбия и Румъния

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Освен паметници на поробители и завоеватели, да направим и един на освободители.

Не може да се каже,че е спасител на България-изказал се в падкрепа на България,но другите велики сили не са взели думите му впредвид. След втората световно война на парижката конференция ако не беше Сталин грците от родопите щяха да гледат тепетата на пловдив. ИСКАМ ДА НАПРАВИМ ПАМЕТНИК НА СТАЛИН В ПЛОВДИВ!

Сталин да не е бил луд, че да отстъпи завладяна територия. Само за Беломорието не са преценили добре бъдещето.

Ами аз доколкото знам, точно Сталин е дал решаващия глас, че България е губеща страна във ВСВ.

Целото ДС ли сте събрали?

Поне един американски президент е помислил за България! Поне за този президент си струва.

навремето се чудех защо нашия народ е стоял 500 години под турско робство ... повече този въпрос го нямам.

Очевидно си много глупав. Цяло чудо е, че българският народ е оцелял, особено първите векове под робство.

Оцелял е,защото са му позволили да оцелее.

целувайте американските задници

Благодарение на точно този американски "задник", не си прави сърбин или чисти грък, което не знам дали нямаше да е по-добре, за да не пишеш такива глупости поне на български!

глупак невеж !

на президента, който е съхранил България. А на братя Диневи-бизнесмените, паметник кога?

и на Хитлер за Южна Добруджа ... нали всичко е история все пак .. На Сталин можеше а на Хитлер не .

Ако има такъв антипаметник, той трябва да е на Антунеско, че праща войска на Източния фронт, срещу Сталин и никой не може да спаси Румъния след това.

С този паметник съм съгласен. Но искам да попитам - на какво основание в Южния парк има паметник на един друг президент, а пак там в близост има паметник и на едни летци, "допринесли" за развитието на България.

Ако не беше Рейгън, нито дир.бг щеше да го има, нито ти щеше да пишеш така смело в чата, а сигурно щеше да доносничиш кой е казал виц за партийния и кой не излязъл на ленински съботник да чисти пред блока. И това е най-малкото, което цяла Източна Европа дължи на него.

Трябва и на Горби, че ни пусна от лагера без бой.

Така е. Ти сигурно от личен опит знаеш как и какво точно е донасяно и на кого. Що не се скриеш в някоя дупка и да си ровичкаш там. Написал съм и за летците. Нещо не видях да изкажеш за тях мнение.

Schilo

Този човек заслужава паметника си. Нека ни напомня за това, до къде сме се докарали и какво ни е очаквало. Да, съгласен съм, че е смислен паметник, и че правилно е той да остане в българската история, като един от хората, направили много за България. Повече от всичките ни политици. Може би, с малки изключения.

Абсолютно съм съгласен с теб. Но МОЧА и АЛЬОША трябва да бъдат сринати до основи - те са окупаторски паметници

I te spasqvat or razparchetosvane ot Garciq i Sarbiq sled WW2.

Гешев колко и да се мъчи да се докарва пред американците, няма как да избяга от сянката на Пеевски... и той ще бъде ударен като шефа му.

те гони и тебе бе празноглавец ? След глупавия ти пост и смисъла който влагаш в него , може да се каже , и паметник на Гешев след като вкара Мунчо в затвора .

Поне един смислен паметник.