Откриха оковано куче на Околовръстното на София

В момента за животното се полагат специални грижи във ветеринарна клиника "Връбница"

Обратно в новината

Коментари - Откриха оковано куче на Околовръстното на София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тръпки ме побиват от такива изроди..в стеда да вържеш животно...проклети да сте

Не закони за защита на кучетата, а закон за защита на хората от кучетата е необходим

Дали сме кучкари или коткари ,не сме изроди ..А Изрода гнусен е бил окачил кучето на дьрво и му е пробил краката за да сложи карабинери ,оковано и озлобено ..Това човешка постьпка ли е .. Изрода ще га намерят и да гние в затвор или вьрзан в гората ..Боклуци

Дай да те вьржа аз там или бия да видим как ще се чувстваш. И такива като теб простаци. Гледат само да ядьт пият и да се ебьт. Ама това не е живота. Господ има

Антоанетка-тролка! Хайде да те наапат кученяка и тогава ще видиш! Помиярите на кюфтета и на мангалите за следващите изборите

Абе боклуци мартин е най готин. Заради вас селяните дай да избиване кучетата. И аз. Е искам селя и. И роми по улицата ама ги тьрпиме

тия кучкарите да се сетят, че нарастващата популация на бездомни помияри се дължи именно на простотията на гледащите кучета. А за Мартинчо, плачещия и бивш на Воля и НФСБ, ами малко си направи реклама и му се вързахте. Първосигнални тъпаци.

Нищо ново под слънцето - те кучелюбците, повече са от боклук нагоре, та нормално да се вържат. Гледането на четирикраки бълхарници яко промива мозъка.

аман от изрди освирепели и прости в тази умираща страна! Бог да ги накаже

Какъв бог бе баце?! Тъпи ли сте толко, че не разбрахте, че бог е измислица?!

Нещо не ми се връзва! Кучето е било завързано там на 20-ти декември. "Добра" жена му е дала храна, но не е видяла, че животното е оковано и не е поддала сигнал. Защо?! Само една жена ли е видяла въпросното куче и защо никой не е обърнал внимание до сега?! Пълно е с кучкари и "добри" хора те къде са бляли толкова време?

Това с кучето е извършено от човек, та собствениците на кучета са също престъпници спрямо животните държат огромни кучета в малки апартаменти, други пък ги връзват на терасите, трети ги изхвърлят и четвърти са като този който го е сторил. Идват от село и като първа задача или си водят кучето от двора или се сдобива с такова и смята че изглежда много велик Софиянец сменя номера на колата със Софийски за да е по забележителен като си тръгва петък за село и после прави ето така кучето му е виновно за всичко, такива са много.

И в 2022 година, някой си мисли, че родното му място определя интелекта, културата и навиците му. Ами в София са родени и живеят средно-статистически точно толкоз идиоти, колкото във всеки един друга град или село по земята. И ако един живеещ на село не е виждал трамвай, това в никакъв случай не го прави по-ниско интелигентен или образован от човек на същото ниво на образование, дето знае на какво прилича трамвая. Не занм колко години още ще чета по форумите как София се напълнила със "селяни" и от там идвали всички проблеми. Какво да кажем за огромните метрополи като Берлин, Париж, Ню-Юорк, Лондон??? Но там не е кочина като у нас, защото има някаква градска управа, която освен да краде, знае че трябва и да се грижи за обществения ред и градската инфраструктура, и да контролира ремонтите, чистенето, бездомните животни из улиците и т.н.. У нас "селяните" били виновни, не мафиотите, които сриват всичко до което се докоснат, а те са в управлението на София вече 30 години.

99% от "собствениците" на кучета трябва да бъдат обесени надолу с главата, заради немърливост и/или жестоко отношение към животните. Да смяташ, че това е "просто едно куче" и да го третираш все едно няма чувства и душа, все едно може да търпи физическа болка до безкрай, просто показва колко адски глупави и надменни са хората. А за чувството за собственост даже не ми се коментира. Можеш единствено да се грижиш за едно животно, няма обаче как да си му собственик. Собственик си само на себе си, нищо друго.

Според Закон за защита на животните това е престапление. Всеки,който извърши престапление трява да си понесе последствията.

Закон за защита на животните има,но на хората не. А какво да кажем за убитите и осакатени хора от глутници бездомни помияри?

Ако ги храните, а не ги подминавате и подритвате няма да бъдете нахапани и изядени от глутници бездомни кучета.

Ама пишете още за някоя убита котка или някой набит ученик, някоя блъсната баба в автобус, някой напсуван съсед. Много е важно цяла България да ги слуша тиези новини, защото иначе са ни малко редовните :Апокалипсис, Яко ще мрете, До края на годината кой умрял - умрял, На прага на война сме и т.н Много сте продуктивни, браво!

Да не си ти този, който е вързал кучето.....на такъв типаж звучиш...

Страхотни новини.

Държава, населена от изроди.

Бедни и мега прости ганьовци

Нещо не разбрах, завързали кучето с каишка. И това влиза по новините ли вече?

ами научи се да четеш, "прободни рани в задните крайници причинени от карабинерите" там са му сложили карабинерите, директно през кожата са ги промушили изродите, като трупно месо как се закача на куки да виси като се обработва, сега схвана ли, за нормално ли го намираш?

Искам да съм куче в България.

Ми ти си ! Даже и порода си имаш бацилус булгарикос - помиярикос ! Ай пий една рикия на гладно за дезинфекция !

Ти си прост ганьовец, кучетата са по-хора от теб.

А, как живеят кравите, прасетата и пилета... които ядем на кайма, шунка и луканка!? Хората сме толкова двулични същества... муслим само и единствено за собственото си спокойствие, его и удоволствие!

Тук става въпрос за жестокост и насилие над живо същество! И престани да пишеш едно и също! Животните, които са за прехоана трябва да се умъртвяват безболезнено, а не с вериги и на прозвола!

Трябва да живеят и да се умъртвяват хуманно, а дали е така... и някой прави ли новина от това!?

Абе, шматко, къде си видял крава, пиле или прасе вързано с вериги? Кой и по какъв начин измъчва животните, така да бъде наказан!

А ти интесувал ли си се, как живеят кравите, прасетата, овцете и пилетата за храна и мляко и как се убиват... изгледай видеа... може да се окаже по-гадно и жестоко от това да си вързан на верига!

център на Екоравновесие. До скоро оттам излизаха съществата с доста ореряна професия-ловци на кучета- и се мятаха нда ловят, кастрират, да ловят същите кучета и да ги убиват като агресивни. Сред населението пък, им партнираха особено живодерско настроени граждани, които се обаждаха като зърнат бездомно куче и лъжеха нагло, че е агресивно. В България работи програмата Кастрирай и върни. Екоравновесие перверзно я прилагаха, като всяка година си оставяха кучета за "бизнес", а "гражданите" искаха да си убиват както през вековете. Резултата- геноцид на бездомните кучета в България. Позор.

Ако не са били те, сега всичко щеше да е в глутници, малко хора ли бяха ранени и убити от кучета.

едни любими герои, а напишете едни глупости. Виж сега, програмата беше бездомните кучета преди 12 години да бъдат кастрирани и оставени на улицата. И повече нови кучета да няма, както в цивилизования свят. Изродите нито спряха развъждащите престъпници, нито разбраха какво да правят. Всяка година си правеха бюджет и на бройка. Ама точно както във времената, когато са плащали за чифт уши. Сега по-гадно- първо кастрираха. "Бичеха" като ненормални кървави пари, бееее. Така, че, ПОЗОР! ВЕЧЕН позор за геноцида над най-добрия приятел на човека.

А кой е създал глутниците кучета по улиците? Май ние същите загрижени хора Кучетата са лоялни и мили същества, докато не бъдат докарани до момент, в който да оцеляват Чели ли сте за случаи, в които хора също ядат хора и нападат каквото могат, само и само да оцелеят? Това е инстинкт за самосъхранение. Задължение на хората е да не създават условия за появата му Иначе всички познаваме долни същества, които вземат и изхвърлят животинки, когато не им се занимава с тях. Собственици, които размножават животните си, без да се замислят какво чака " поколението им". Колко от собствениците регистрират, паспортират и кастрират животните си? Много малко. А колко ги захвърлят, тях самите катп остареят или като се размножат? Много пповеИ кмкъе

сложи цвете на гроба на проф. Ботьо Тачков, наведи глава и се замисли. Може да ти дойде акъла какво е позор. А иначе конкретната постъпка е грозна, но никой няма да ходи да лови бездомни кучета и да ги връзва на Околовръстното. Някой кучкар си е завързал собствения пес. Защо - е това само той си знае.

на бездомни мъстии да прочетат как е загинал професора /а и не само той/ преди да слагат минуси.

глава, а 24/7 в продължение на много години. Не само е мислено, но е и спасяване и наблюдение на кучетата на улицата, без почивен ден, без друг живот. За да спре насилието и от двете страни. И беше лесно, но едни уроди се намърдаха да крадат бюджета за кучета, а пострадаха най-вече тези СПЕЦИАЛНИ животни. И професора, и друг, който и да е, не трябва да умира от кучета. Но, за кучетата са виновни и отговорни само хората! Позор, повтарям ти, вечен позор за отношението на това население към най-добрия приятел на човека- кучето!

защо слагате минуси - радвате се,че човек е изяден жив и смятате това за правилно, но не искате да го напишете? Истински хуманисти. Достойни хора. Браво.

Искаш ли аз да ти разкажа за хиляди кучета, убивани срещу законите без да са направили никому зло? Искаш ли да ти разкажа още, че 2/3 ти от тези кучета са спасявали хора? Ама ще ти разказвам като очевидец, така се надявам и ти да ми разкажеш. Да видим дали всичко е точно така.

До къде стигнахме, геноцид на бездомните кучета? Идиота, който го вързал е ясен що за стока е, но другата крайност неистовата любов към бездомните кучета също е крайност. И двете намирасват на някаква патология

поне биология. Виж и значението на думата. Виж и, че човекът е само един от множеството животински видове на Земята. И пак си помисли какво направиха и правят Екоравновесие, "гражданите" и разните търговци, дето се навъдиха около кучетата с етикет "спасители". Екоравновесие няма ли да си смени името? В памет на избитите през годините невинни кучета? Или не, нека да остане. Като концлагерите, със същите имена.

Страшна новина

Хахахаха, да . Днес един гълъб хванал бронхо плевмония, звъняхме на еко министерството и подадохме молба, ще изпратят хеликоптер който да го откара спешно в София

Жалки сте. Жалки, изродени и вредни. Но за съжаление вече сте мнозинство.