Откриха огнище на Covid-19 сред български роми в Италия

Властите в град Мандрагоне са решили да въведат пълна изолация на блоковете, където живеят имигранти от България

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А каква е тяхната окупация? С какво се занимават тези чеда божии?

е че експортирахме това национално бедствие

Български роми ?!!!! Какво е това , бе серсеми неграмотни ?!!! Изнасяме ром за Италия , що ли :)))) Цигани с незаконно придобити Български документи . Аре , интегрирайте ги , и още ще ви пратим . Успех !

Е те това е втората вълна, тия я вдигнаха и ще залее цяла Европа.

Хайде Боко ! Бегай да прибираш електората !!!

Да Ебна мръсната циганска сган.

в град мандрагоне е пълно с ромляни

Абе... Май не е толкова лош тоя вирус... Има и положителни ефекти, които тепърва ще излизат наяве... Всяка жаба, да си знае гьола ')

Моля БХК да се самосезира за нарушаване на човешките права на техите подотчетни.Тук организираха протести, заплахи към полицията, побой над медиците. Я да видим как ще се приемат тези действия в Италия. Затова щом почнат да кихат, циганите веднага се качват на първия самолет за София, а които изостанат им пращаме лични самолети да ги докарат. Защото в чужбина без здравна осигуровка не лекуват. Дори и в САЩ.

няма спасение от тия, може като нищо да съсипят цял свят. И някои искат да ни убедят, че всички човеци сме генно еднакви.

В една друга статия в заглавието още четем за "циганския крал на бокса". Ама тия са роми ???

Пречисване чрез огън Да им ударят кибрита от четерите ъгъла

туристическият бранш . Пали свещ .

Откриха огнище на Covid-19 сред български роми в Италия Петима български граждани са показали положителни тестове на Covid-19 в предградие на град Мондрагоне, който е близо до Неапол. Очаква се обаче броят на българите, положителни за вируса, да се повиши, след като станат известни резултатите от всички тестове сред българската общност Да наречем нещата с истинките имена - Живота на българите има значение

Рома, Рома, е аде рома. Чай с ром. Онези римляни ибаха майката на тези римляни. А наще компрадори и гъзъси ще дадат на всеки за пари, ааааааа....... вайииии.....

Римляни, бате, няма лабаво. хе-хе

Заобикалят се всякакви мерки по трудовите закони чрез онези британските Маргарет Тетжър конструкции - дотогава забранени по законодателства на европейските държави . После почнаха с Leiharbeiter както и ето проблем има ли ? Не . Няма . Щото те са чужди и така не тежат върху социалните и здравните отчети : сиреч - несъществуват .

Schilo

направо да ги товарят в шлеповете и по средата на Средиземно море да дърпат чепа. Стихията си знае работата после.

явно Toennies-Land няма само в северна-райнлан-вестфалия . ТОГАВА , КЪДЕ И КАКВО ОЩЕ И ОЩЕ ? или - друг въпрос : как така че KONG-FLU дошла от Вухан-Китай (заради първите неразпознати проби в заден временен план от ноември, декември 2019 ) , но сега впишат че в фекалните води на изчиствателните станции в най-засегнатите райони италиянски пак по-същото време били показани-доказани пак същите изследователски-контролни картинки ? Загадки , колокото може .

от миналата година, доказано с изровени документи на пациенти. И в България под името Грип Б. Затова затваряха на два пъти училищата в цяла България. В САЩ миналата година имаше статии за неизвестна смъртоносна пневмония, преписаха я на елекронните цигари.