17-11-2017 20-11-2018

Коментари

а пък аз открих нов мирис в една от туршиите! ще звъня на 112!

въйййй ко шъ праим, бе той тоя вирус е доста нестабилен така като си припомня някои уроци по биология Сигурно издържа на водка финландския щам!!

хахахха, хахаха, добре казано!!

Поредния пасквил! Не ни интересуват!

Леле! Затварям се дома и няма да излезна дори да пусна бюлетина на изборите!!! Само ще цъкам с език от балкона, ако видя някой минувач без маска. А и от сутрина злобни онлай коментари срещу всички кръчмари, билдъри, ученици, артисти, протестъри , антиваксъри, ваксари ама не с правилната ваксина, джендъри, либерасти и други такива дето не слушат и ме докараха до това състояние. И без нова мутация ще я съсипете тая държава!!!

Най-опасната мутация е "Радев соv-2021". Зарязяват се най-вече хора с нисък интелект.

Щам, щам, щам ми дай Аз ще пия само чай

Cледващо действие на комедията,всяка държава със собствен вариант на вируса.Вече ми е само смешно.

Открихме нещо невероятно. Вирусите мутирали, това е нов феномен на никого не известен до сега. Аз ако съм на учените от института по биология на в БАН ще открия български вариант на този вирус. Ай де малко по сериозно, нормално е да мутира, това го пише и в учебниците по биология в средното образование.

Франция, Германия, Англия и Холандия го казаха вече. С или без ваксини европейската икономика ще остане затворена за още много дълго време. Да не се надяваме, че тук ше е различно

И на мен ми мутира пръднята, днес вони на кисело зеле.

Верно ли бе? Пък ние да не знаем,че вирусите мутирали...Е, поне ни остава надеждата, че ваксинките са универсални и се справят със мутациите на гадината Ковид, даже се справят и с тез мутации, дето още не са видели "бял свят" !

Ти си Гъзът на северозапада

беше ясно че ще има АРКТИЧЕСКИ щаН, ходи по пингвините. ген.пингвин днес ще потрива доволно ръчички след малко

Очакваме Булгар-щам, но едва след Маке-щам, щот все пак те са първите ора у свето.

Та при кой вид северен елен се е появил новия стам?!??...

Откога чалга клубовете са икономиката...... Супер е, че чалгарията умира

PEYTSCH

Северна Македония изостава, а нейната мутация е огромна измама. Най-старата естествено...

Българинът най-често боледува от "боли ме кур@" но и там има няколко шама: - "боли ме шнура" - италиански - "през куранто мио" - немски "боли ме шмайзера" Поразява и мъже и жени и вс останали.

Тъпак, не ви ли учат да тролите на подходящите места? Каква е връзката с твоите драсканици и новината?

А в България са открили нова му-таф-тация.

Големи напъни за безпол. боцкала. Честито-затворени до безкрай и нови поли-мулти и т.н. боц-боц боклуци

Има и българска мутация от известно време казва се "SARS-21 CoV-R.RADEV" и поразява интелекта при хората.

Ох най-после и Европата се записа с разновидност на прочутия вирус. От известните континенти Азия, Африка, Северна Америка, Южна Америка, Антарктида, Европа, Австралия остават само Антарктида и Австралия да съобщат за вируса. Всички действия са оправдани ...

упорито търсят мутации на короната , само и само тормозът да продължава.

Няма ли да престанете вече с тези ваши ''нови мутации'' след като всеки вирусолог знае че те са неразделна част от всеки вирус....Освен това с такива непрекъснато сменящи се ''протоколи за лечение'' с тези ваксини дето не са проучени какво водят след време как искате да стои вирус без мутира. До сега поне над 2000 са БИЛИ ''МУТАЦИИТЕ МУ'' АКО СЕ ВЯРВА НА ВСЯКАКВО ПЛЯМПАНЕ

пълен кретен си

ето така са възникнали всички манипулации в историята на човечеството. Взима се обикновен факт и се раздува до границите на общото невежество и незаинтересуваност. Вирусите мутират постоянно. Слънцето изгрява ежедневно. Когато луната е близо има приливи и обратното. Виж за земетресенията .....ами има ги. И защо едни хора да не изкарат едни хубави пари и власт от необразованото население? Защо населението не си задава въпроси като например “Абе една година носиме маски, спазваме дистанция, изолация, карантини и накрая пак народа виновен че измислената пандемия продължава”????? Вируса го има както е имало милиони преди него. Вируса ще си отиде както всички останали преди него. Внасянето на страх и параноя е новото , нищо друго!!!!

ха ха ха ха ха , абе не ли вече време да се открие и Българска мутация на Ковида, примерно Боко-Ковид - 21. Нещо закъсняваме. Дайте да не се излагаме .

PEYTSCH

Северно...македонски естествено.

PEYTSCH

Даже и дата са сложили 31 март 2025. Само часа не посочват...

Да се чудиш испанския грип как е пременал без да му знаят мутациите