17-11-2017 20-11-2018

Коментари

вмъкнали са се!!! ей за чеп не ставате.бавноразвиващи ли сте бе пишман журналисти

Ужас за какво изобщо ги проверяват тия тирове сега ще ги сложат в център за бежанци и накрая ще им дарът паспорт и 5 човека по 5 роднини всеки 25 И от 25 И те 5 други роднини и край няма.

Вместо да не ги пускат в България, граничните полицаи ни ги натрисат тука. Сега тия нашественици са вечно наши Очаквайте скоро и роднините на тези престъпници да се появят тука, по хуманитарни причини. Гарантирано от герп

Предлагам вместо скъпоструваща рентгенова апаратура , да се отварят капаците на ТИР-а и да се пуска обеззаразяващ газ за коронавирус (дезинфекция) - може и хлор пикрин той е подходящ. След това може да се обследва някой дели подкашлюва в тъмното...... Ако не подкашлюва да продължава към Европата......

Трябвало е да ги оставим, поляка ще ги откара в Европа и няма да е нужно ние да храним с нашите данъци. Тези никога няма да се хванат да работят, а тук имаме достатъчно лентяи и безделници.

Горещо благодарим!!!Сега може да вдигнеш гащите и да си ходиш в къщи.

Пореден грандиозен успех на правителството на д-р Борисов в борбата с организираната престъпност, корупцията и контрабандата по пътя на възраждането и възхода на България! Благодарни сме, гордеем се с вас и ГЕРБ!