Откриха недекларирани 100 000 евро в товарен автомобил с шоколадови изделия

На нарушителя - турски гражданин, е съставен акт, като за обезпечаване на глобата са задържани 1500 евро

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На времето от Анадола до Виена се е ходило без никакви проверки защото е било една държава и е нямало граници. После са се появили Ботев и Левски с тяхното виждане кое как трябва да бъде, а сега се е появил феномена митничарите и сме свидетели кое как е в действителност.

Въпроса е, че ако ги декларира, митничара звъни на аверите и го причакват някъде за да го сурувакат.. Страх ги е хората.

На 2-ри януари 2000 г. влязохме в Бг през Калотина. Един турчин около 60-те, с достолепно излъчване на бизнесмен, в скъпо пардесю и ....КАЧЕН НОВ SEL Mercedes на рамата за проверка на коли на 2 метра височина , търсеше някой който знае немски, за да разбере какво става. Турчина от Австрия, с прилежно вдигнат мердседес и избягали митничари е оставен да "узрее". При минусови температури. Казахме му да сложи 100DM или повече в паспорта си и да иде при "обслужващият" го митничар. Идваше ми да намеря автомат и да разстрелям до крак всички "работещи" в митницата. Такова безочше и наглост нямат дори сръбските митничари.

Това е масова практика и в България. Има фирми които пренасят денкове със стока поръчана на фирми в Турция. Обратно се пренасят парите кеш. Едричари. В Истанбул има цели паркинги на които се доставят денкове за България.

В шкафчето на Борисов бяха открити милиони евро и златни кюлчета. Всичките недекларирани ... И нищо от това ...

Идва да го суровака за това.

Ама са им хубави сладките на турците... майстори са!

ЗАХАРТА Е НАЙ- ГОЛЯМАТА ОТРОВА ЗА ОРГАНИЗМА. ТВОЙ ИЗБОР СИ Е ДАЛИ ДА СЕ ТРОВИШ С ТОВА !!!

хиляди , само три бона ли ще ми заминат? За един приятел питам

Добре смяташ. По тарифата за административни глоби точно толкова излиза. Сигурен съм, че турчинът е почерпил още 500 еврака, че се е разминал толкова тънко. Най-вероятно е черна пара, иначе няма да я разнася с камион или поне ще я декларира.

а ако ти ги превалутират от лири в евро може и повече да стане.

За 100 кила кока, кило и половина ли ще ми задържат и кой откъде е?

Моля ви не споделяйте подобна информация публично. На фона на 100 хиляди НЕ декларирани евро, глобата е 1500 Евро.

а преди конфискуваха всичко а ако е дрога и камиончето