17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ама това на тоя от снимката ли е или на началника му?

То, защото децата ще Ви питат дали може, и дали става, и няма да се крият по деретата и зад някой блок да пафкат с комшийчетата и съученичките. Г-н Балканджията.... Прибирай си палката. Едва ли ще стане от теб следовател ( платенодовател). Винаги е било и щре продължава. Държавата няма облага от това да го прави легално....

Якоооо.16 грама!!! Така се бори мафията:))))

Крайно време е да го продават навсякъде в магазините.Този който иска тата и така ще си купи.По добре от магазина и по евтино.А сега се пълни гушата на мафията и полицията,и ни пробутнат заловени кокошкари.

Sm3hurk0

имам усещането, че тоя дето е с гръб на 1-ва снимка и надпис полиция е собственика на оранжерията ! :))))

хубава градинка, но проблемът е че продават на тийнейджърки с джипове, който павкат тревата все едно са цигари с тютюн

Ако пушат и не участват в ПТП-та какъв е точно проблема?

Голям е проблемът, но от толкова козчета, не ти е останал мозък да го проумееш!

жалко за тревата

Трябва да си идиот да мислиш, че като направиш оранжерия на малко по-забутано място зад храсти и никой няма да го намери.

90% от оранжериите не ги намират, тези дето намират са много малък процент, щото по твоята гениална логика няма да има нищо на улицата, но борбата с наркотиците за 30 години доказа, че не прави абсолютно нищо и е абсолютно безмислена.

Намерили са ги, защото някой ги е изпортил. Пише в статията...

това си е канабис или (коноп) бе драги дир едитори за какви наротици става дума синалоа картела ли са замесени че вдигате толкова шум за няколко растения

Идеята е, че ги хващат. Дали са 10 или 100 растения, няма никакво значение. Обществото трябва да е информирано и да има страх, когато върши незаконни дейности. Пиша това не само заради тревата, а по принцип! Поздрави, не съм робот.

Да, свободно демократично общество се управлява със страх и забрани.

Стига с този СОЦ или Демокрация. Започни да разсъждаваш правилно / неправилно! Ако не за теб, поне за детето ти. Поздрави, Не съм робот.