17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ай сиктир уа ..... На 31 януари около 21.30 часа приятелят на 29-годишната жена от Каолиново не отговорил на настоятелни позвънявания по мобилния й телефон на свой приятел... Ко речи ?!?!??

Криси, какво пушете и пиете в тази редакция бре?

Тоя дето е звънял и не са му вдигнали сигурно се е възползвал от трупа под душа..... А може би е изпълнил масилствено чужди задължения, и после, като го е отпуснал хормона, докато тя е била под душа е хвърлил кабела.

Аз го разбрах така: На 31, пиятелят на мацката не отговорил на настойчивите позвънявяния на свой приятел - баджанак, който се обаждал от телефона на "неговата" мацка... Чудно, Как пък никой не иска да говори с "баджанаците" си

Нищо не разбирате! През цялото време се е опитвал да звънне сам на себе си през телефона на приятеля й! Но не си е вдигнал телефона и не е разбрал!

Какъв е смисълът и ползата от такива "новини"?

kudeto e jiveela tya.akoi ,i kak vi naznachava za draskachi be vruskari neuki .kudeto tya e jiveela .dira vmesto da mi blokirate IP adresa kakto na men taka i na mnogo drugi ,po-dobre blokiraite neukite pisanitzi na vashite vruzkartcheta.

kolkoto do purvoto irechenie,po-geniano ne byah chel dosega .Kiril I Metodii dori biha zavidyali na takuv pravogovor,unikalen e.

Бог да прости младата жена, но вашата неграмотност ще прати нашия език в тотално забвение, да, някои хора са мъртви наистина, други са мъртви, но само отвътре!!!!

Съболезнования на близките и сили да понесат трагедията. Жалко за младия живот. ----- Няма оценка в България, съответна на грамотността на редакцията. "На 31 януари около 21.30 часа приятелят на 29-годишната жена от Каолиново не отговорил на настоятелни позвънявания по мобилния й телефон на свой приятел." !?

И аз го прочетох 4 пъти това изречение, но уви не успях да стигна до гениалната мисъл на писателя :D

Свят ми се зави... Каква квартира, чия квартира???... А, пък за приятелят, дето не отговорил на повиквания на кво и що, и кво още беше??? Олеле, спасете ме от тая мамоумщина. Списвачът на статията, 3 клас завърши ли успешно? kleta majka bylgariq

Кадърните журналисти избягаха да мият чинии в чужбина. Тук остана слугинажа на ПП ГЕРБ. Една дума няма за СЕТА,как чужди фирми ще съдят България за милиарди евро в частни съдилища.

Каква е разликата между квартира и апартамент?

...смърт поради незнание или немарливо изпълнение на занятие или на друга правно регламентирана дейност, представляваща източник на повишена опасност.

Който е писал тоя гювеч, моля да спре, каквото взема, не му влияе добре, мозъкът му е буквално на пастет.

Е, сега вече разбрах, че съм пълен тъпак и не разбирам нищо от българския език, даже и в такава проста новина!Няма живот вече:-(((

Изключително глупава статия. Бог да я прости младата жена, а вас дано ви досрамее от тия умопомрачително несвързани мисли

Не можете да пишете, нищо не ви се разбира. Как сте завършили първи клас изобщо? Срамота!

"....На 31 януари около 21.30 часа приятелят на 29-годишната жена от Каолиново не отговорил на настоятелни позвънявания по мобилния й телефон на свой приятел. ..." Умопомрачителна мисъл, драги редактори! Да, има Copy и Paste, но ако не можете сами да формулирате поне едно правилно изречение... А и бързата работа...

На 31 януари около 21.30 часа приятелят на 29-годишната жена от Каолиново не отговорил на настоятелни позвънявания по мобилния й телефон на свой приятел. Не го разбирам това.

Айде на още един не му работи въображението?!

Преди години един мъж си пиел кафето на терасата и гледал как на отсрещният блок, на терасата някаква жена пере с полуавтоматична пералня Рига.Била е наведена над пералнята, но на мъжът му е направило впечатление, че вее почти час стои все в такова положение.Обадил се на полицията, които след като пристигнали на място са установили, че жената е починала от токов удар.

Нещо не разбрах кой на кого не отговорил....

Щото ти е слабо въображението!