Откриха мъртъв издирвания в Стара планина турист

30 спасители с 3 кучета два дни търсиха мъжа, но той е замръзнал

Обратно в новината

Коментари - Откриха мъртъв издирвания в Стара планина турист | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Съболезнования за близките, шапки долу за спасителите, но когато някой няма акъл, това са последиците за съжаление...

лека му пръст,може би съзнателно е избрал да ходи сам & то в планина където за минути може да се сменят рязко метереологични условия ,но все таки да се не отчайва човек - все има нещо за което си струва да се пази живота,живи&здрави

Ценете живота си и без глупости - каква работа имаш по чукарите ?

по-скоро може би реверанс движение с шапка за спасителите,извинете,моля,благодаря,ако се не лъжа шапка се сваля при смърт или панихида

И в знак на уважение... Но да не искаме толкова много от днешната популация!

Лека му пръст и друг път да внимава!

странно че са го намерили мъртъв.....

pompai

От последните през живково време бях в редовна казарма. Трябва да се вазтанови и да учи днешните женчовци на оцеляване . Минах 1990 година 10 -дневно самоуцеляване през зимата над Котел. И ме търсеха да ме арестуват. Знам доста от този периот. което при този би ме спасило.

Ако беше ходил и на начално училище, щеше да можеш не само да оцеляваш в гората, но и да се ограмотиш малко от малко.

pompai

Граматиката няма общо с оцеляването.Тогава в Котленския балан аз и другаря ми изровихме до идин камък 1 метър яма от леста и пръст и се покрихме с клони и шума правейки заслон. 6-дена бяхме там ,реката бе на над километър от която пиехме вода.

Зимно време по билото е много опасно. Даже лятото при лошо време чеовек може да измръзне, ако няма подходящо облекло.

pompai

Ти утре заради правописни грешки ще се убиеш , ще пише на лево а ти ще го прочетеш верно на -ДЯСНО.

pompai

Ако тръгне гол си е самоубиство,Но инъче дори и да е леко облечен при тези температури вечер трябва да се закопай. Само така е по голям процента да оцелееш.

Лека му пръст на човека! Но такива като него "туристи" са стотици! Тръгват САМИ в планината независимо от сезоните и се правят на "голямата работа" с мисълта, че на тях нищо не може да им се случи! А се случва; дори и най-лошото!

Яко те бие сачмата! Вземи мерки до като не е късно!!!

В неговия случай винаги е било късно.

Много си гледал рамбо, а от оцеляването очевадно си получил мозъчна травма.

Много си тъп и неграмотен

При 10-дневното самоуцеляване успя ли да се уцелиш?

На английски има смисъл да се използва знакът & защото се икономисват две букви, т.е. вместо and пишеш &. На български използването на & е безпредметно, защото нищо не икономисваш, дори си усложняваш писането, вместо просто да напишеш "и".

Много е жалко, че първо е загинал млад човек и второ става дума за специалист, който е учил усилено поне 6 години, за да стане лекар. Жалко е и това, че този човек е бил основно запознат с анатомията и физиологията на човешкия организъм, с неговите възможности като цяло, но е пренебрегнал знанията и разума. Бог да го прости!

По принцип можете да ходите "сами" в планината ама гледайте да има тумби хора на 50-100м от вас в същата посока. Другото е хазарт. Ако пък загубите от поглед останалите и се намирате на разклонение хванете пътя който е по-широк. Демек по него са минали повече хора. Ако пътеката е тясна и рехава заебете я. Пък зимата сами да си проправяте партина, е да не търсите златна мина то това да не ви е роман по Джек Лондон.

Лекар = Отговорност! Не само към другите, но и към себе си! Точка! Това, което се е случило е пример, как действаме необмислено и безотговорно към всичко в желанието си да се покажем пред другите. Светла му памет на човечеца! Там не отиваме с титли!