Откриха класифицирани документи и в дома на бившия вицепрезидент на САЩ Майк Пенс

Адвокатите му обясняват, че те по невнимание са транспортирани до жилището му след мандата на Тръмп

Обратно в новината

Коментари - Откриха класифицирани документи и в дома на бившия вицепрезидент на САЩ Майк Пенс | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сменете снимката!

Ами търговийка, бате. Business.

Шъ му фаните Пенса!

9999

Има муха на главата, явно почват да популяризират яденето на насекоми.

За Тръмп и Пенс е постановка. Само за Байдън е истина!!! :)))

Спи?

дреме ми на шмайзера,интересува ни къде се е скрил Шиши Мамин ........

ухапала го е мухата Цеце на главата му

ха-ха те има 8 изгубени ядрени бомби, кой му дреме за хартия........

Е и? Със сигурност не са тайни агенти на Русия, така че всичко ще е наред при тях, ама ние докъде ще я докараме с некомпетентните си политици които не знаят на кой Господ се молят.

Пенс можеше да стане страхотен американски президент. Много сериозен човек, мисля и доста умен. Обаче байдъновците не допуснаха това да се случи. Не има трябват интелигентни хора като Пенс.

Немците вече са кандисали.Разрешават на другите страни да дават танкове Леопард 2 на Украина.А също и от своите ще дадат

...

ХАХА ТОВА НЕ Е РРЕАБИЛИТАЦИЯ НА ТРЪМП.. ... А ПО СКОРО .... ЕЛИМИНИРАНЕ НА ДРУГИТЕ ИДИОТИ КАТО НЕГО ОТ СЛЕДВАЩАТА ПРЕЗИДЕНТСКА НАДПРЕВАРА ..... ОЧАКВАМ ТРАВЕСТИТА МИШЕЛ ОБАМА ДА СЕ КАНДИДАТИРА :))

Трима американски сенатори – Джон Маккейн, Рон Джонсън и Кристофър Мърфи. На срещата с „ястребите“ на американската външна политика са били обсъдени отношенията между България и САЩ в областта в икономиката и отбраната, както и въпроси за енергийната независимост и ситуацията в Украйна. След "срещата" Орешарски спира изгодния за България Южен поток под диктата на САЩ. Е не сме ли колония на САЩ?! Правят си каквото си искат с нас.

И кой от двата танка ще дадат? Дефектния или този който е в ремонт? Хихихихи!

Жив и здрав да си адаш, да знайш Гешев кво откри при мен и ей го на, нищо ми нема...

Евангелист, който нарича жена си “майка”. Не на абортите, не на ЛГБТ, жените в кухнята, религия в класната стая, десетте божии заповеди - светски закон! Неизбираем дори и в южните щати, камо ли за крайбрежията.

Btw.. Кольо драката е намерил гащите на жена си при брадчеда Гошо, но реално няма проблем понеже Сийка, жената на Гошо е пила боза с дъщерята на Кольо в квартала им а бозата била резлива...

И там яко корупция и скандали а ни учат нас че ние сме лоши ! И там по затвора няма големци !

Кога ще я вкарате в кауша тя цял сървър със секретни документи имаше в мазето ?

А херо ни разправя колко сме корумпирани. Тези са гигантско корумпиран народ.

що на циганска сватба тортата е от лайна ? За да не кацат мухите на булката ….

Добре де, то ясно че са взели америка под аренда, ами нали демократично си ги избраха.

Цакат се с компроматите едни други. Какво ще направи с тия хартийки? Сигурно са и на над 25 год. с неактуална информация. Важната секретна информация е дигитална.

Дирника е червена клоака.Станишевски коминистюнгери?!?!!!!

На хигениста смяната му свърши. Тази храчка ще стои до утре

Това с нищо не топли руснаците в окопите. Ха ха ха ха

Алексей Милчаков, ръководител на "Русич", "Вагнер Груп": - Я нацист https://youtu.be/jif5UemZQoU?t=1201

Червена кочина и жълт електронен парцал

егати голямата муха

За какво ли ни подават всичката тази безмислена като "Мии туу" поредица от намерени документи. От какво ли се оптват да ни отклонят вниманието?

То се вижда от 5000 км, че американските президенти са мафиоти. Майкъл Мур разобличи Буш без да му тършува из къщата. Но правосъдието липсва. Липсва и тук, откакто УС ембаси се измести от Съборна в гората на правителствена болница. Да не се вижда кой влиза и излиза.

Какво ни касае това нас бъшгарите?????????

Ще каравара каравара още малко.

От насрания памперс на дедо Байгън наште тролове соросоиди си хапват сладко-сладко. На прокопа капутите и те.

Това е несериозно... тук открили хартийка, там папка, на друго място албум със снимки. Покрай разследването на ФБР срещу бившия конгресмен от Демократическата партия Антъни Уайнър, копие от секретната поща на държавният секретар госпожа Клинтън беше открита и в лаптопа на приятелката-секретарка Хума Абедин, съпруга на споменятия Уайнър... а копието е правено от домашния незащитен сървър на Клинтън, на който горката жена държала всички секретни документи с които работи... защото не можела да запомни паролата на служебната поща. Апропо, вече нищо не се говори и за откраднатия от офиса на Пелоси лаптоп за "презентации"... информацията от който ФБР твърдеше че крадеца иска да продаде на руснаците;)

Казах ви - някой сериозно разчиства шорошоидите.

Седят в салона край камината в тих есенен следобед сър Джон и лейди Мериан, гледат огъня и мълчат аристократично. По едно време лейди казва: - Сър, на челото Ви има муха. Продължават да мълчат. След половин час сър Джон казва: - Лейди, намеквате, че съм ла*но? Пак мълчат. След един час лейди казва: - Сър, една жена може да греши, една муха – никога.

А новата ни хит пиар акция е генерал Залужни, който искаме да е новият Президент на Укрофашистан. Са пуснахме историйката, че Залужни е получил наследство от Американски роднина и е дарил един милион долара на ВСУ. Добри сме а? За всяка аудиторийка имаме храна. За вас ви метнахме Харвардските кадри на CFR (Council on Foreign Relations ) Бандерчето Киро и Криптомасончето Кокоро и клъвнахте. За укрите по достъпни и разбираеми неща. Слава Кокаине. Ще успеем на гърба на Европа да си оправим икономиката и тоя път.

Като американците ни правят забележки за нашата корупция, са доста двулични. В САЩ и Западна Европа като цяло корупцията в толкова високо ниво, нормалните хора не могат цял живот да осъзнаят какви са им точно схемите. В България всички знаем схемите на нашите политици.

Тоя виц от баба си ли го знаеш :–) ?

Нашите така наречени "политици" нямат акъл за такива схеми. Всичко като практика е взето от братята европейци и американци. У раша, като обесят вовката, щото няма да има какво да ядът, тепърва ще се учат на тези мурафети.

Почна с Арестович и оня с врътколета. Арестович седи и обяснява, че химна на укрите бил национална трагедия, щото в него нямало никакъв социално инженерен елемент. Само самоубийствени вопли. И тва от Киев, демек ЦРУ го пази и го включва в новият проект по дозатриване на укронацистаня. За тва са и уволниха всички лапачи и редат новите.

Путин нали умря бе. Зеленски каза. Кой ще бесите? Баба си Нюланд ли? Или леля си Кристия Фийланд. Може би Швабецо. Както са тръгнали нещата мое и на гелотини да го докарат. С тия храни от хлебарки и насекоми и мечтаното зануляване.

Сега ще го сложат ли на електрическият стол?

капут се е одремал.....такава е ценностната систена на американските политици - крадци!

НЯМА ПЕНС- МЕНС, БАЙ ДЪНО И СЕЛ ВРЪХ, НЯМА ТРЪМП, НЯМА КЛИНТЪН - ВСИЧКО ТАМ МОЖЕ ДА ОТИДЕ ПОД НОЖА И В ЗАТВОРА ! И В ЕВРОПА Е ТАКА ... САМО В БУНКЕРА И НЕГОВАТА ДУНАВСКА РОБСКА СЛУГИЯ - НИЩО НЕ ОТКРИВАТ, И НИКОЙ НЕ Е ТИКНАТ ЗАД РЕШЕТКИТЕ, ВЪПРЕКИ ЧЕ И ДЕЦАТА ЩЕ ВИ ГИ ПОСОЧАТ С ПРЪСТ ! ЗАТОВА МАФИЯТ СЕ ДЪРЖИ ЗА БЛЯДОВЕТЕ И САМИ СИ ПРОВАЛИ И ШЕНГЕНА, А И НЕ ИСКА ЕВРОТО ...И ИСКА ПРЕХОД КЪМ ДИКТАТУРА , ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ, ЧЕ И ДЕМОКРАЦИЯ ТУКА НИКОГА НЯМАШЕ ИСТИНСКА ... ЗА ТВА МАФИЯТА СЕ ХВАНАЛА ЗА БЛЯДОВЕТЕ КАТО УДАВНИК ЗА СЛАМКА, ЗАЩОТО ЗНАЕ МНОГО ДОБРЕ, ЧЕ ... ДЕМОКРАЦИЯТА ЩЕ Я ИЗЯДЕ С ПАРЦАЛИТЕ И ЩЕ Я ТИКНЕ В ЗАТВОРА ЦЯЛАТА МАФИИЯ ! ЗАТОВА ОЧАКВАМ МАФИЯТА ДА ИЗЛЕЗЕ ОТ ЕС И НАТО...САМО ЧАКА БЛЯДОВЕТЕ ДА ДОВЪРПШАТ УКРАЙНА ..И ГЛЕДАЙТЕ ККАВО ЧУДО ЩЕ ВРЪХЛЕТИ БЪЛГАРИТЕ - ЗАТВОРИ, РЕПРЕСИИ И МАСОВИ УБИЙСТВА ПО УЛИЦИТЕ !

Не бре! Те блядовете ще си го обесят, ти малоумен ли си или не можеш да четеш? Като свърши водката и сельодката и ще го провесят, ха ха ха...

ще му забият един чеп за зеле на крадливия му гъз!