Откриха изоставени домашни зайчета в София, търсят им дом

Проблемът с домашните любимци става все по-голям от началото на пандемията

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не сме хора, а изроди!

Хубаво е когато има Хора с главно Х, като тези, които са спасили животинките. Защото веднъж се бях натъкнала на кашон с новородени котенца, изхвърлени на боклука. И ми се сви сърцето, но нямаше какво да ги направя. Бях в чужд град, а и малък, не като София, където има всякакви организации за защита на животните. Още ми се свива, като се сетя, че сигурно са умрели. И като си помисля какви скотове живеят сред нас и се наричат "хора".

Под "скотове" имам предвид и коментиралите по-долу.

Само зайци да бяха, та селяндурите домъкнаха всички животни от село в София и буквално всички кооперации и улици, тротоари, градинки са усрани до неузнаваемост, а самите те смърдят на животни в обществен транспорт и маркет. Цялата помия е в София и на всичко отгоре се броят за столичани. Ужас, дано нещо се случи и се върнат по родните места.

Бих предпочел Сашо Нереза от СДС-то за домашен любимец,защото мога да го налагам по главата с черпака,ама Асфалт паша го е командировал в Европата.

идиоти

иначе с удоволствие бих ги настанил във фурната на топло ;)))

мангалите са закъснели да им дадът тенджерен уют...

Гюбрета са се изакали....мърши

А малки прасенца изоставени да има?

Нали се сещаш, че никой няма да ги обяви за изчезнали. Сещам се по пътя за Видин след Монтана имаше спряни доста автомобили. И какво да видя хората гониха малки праценца по пътя. Оказа се, че има обърнат камион с прасета.

заек ли е това бе? аз ако имам такова прасе ше го утепам с мотиката. само заносва храната

Пометище анално*о

Заешкото се нарязва на порции и се слага с водата, сварява се до готовност, слага се сол на вкус и се разбърква. Загрява се олио 2-3 супени лъжици и се запържва нарязаният лук, слага се щипка сол, оризът след 1-2 мин и се маха от огъня. В тава се сипва оризът и лукът, нарежда се свареното месо, доливат се 4 ч.ч. от бульона, половин бира, поръсва се с черен пипер, добавя се дафиновия лист. Пече се в загрята фурна на 180 градуса около 40 минути. Накрая се поръсва с нарязан магданоз.

Ако Иван Звездев не ги вземе, аз ще ги взема

S kvo vino 6te gi poliva6 ?