17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да му сложат един GPS , доста е практично. И с какво е помогнал Цвъки, че не разбрах?

Много, много се радвам за момчето! Дано това изпитание за семейството и за него, му донесе някакси и "дивидент " - чрез многото любов и съпричастност...

Да използваш нещастието на болно дете за ПИАР е Грях !

Като чета коментарите.. никога няма да се върна в България. В това болно от безкрайна злоба и лошотия общество. Не дай си Боже някой да се нуждае от помощ. Че то обикновените хора ще го усмъртят нарочно, вместо да му помогнат.

Никой не те иска тук . Стой си там и мий кенефа !

Просто същество като теб може само кенефи да мие, но останалите хора работим друга работа. Всъщност няма как да ти го обясня, защото малоумник като теб не може да го разбере.

Мале колко си неграмотна! Няма да се връщаш в БГ, но следиме как са нещата, а! Носталгийка, нали!

Я ни осветли ти част от кое здраво общество си, че като се замисля не се сещам за такова в днешно време.

Ее, браво! Една история с хубав край!

ДОЛУ ГЕРБСП!!! 10год.бойковизъм стигат!!!Писна ми от тикви,пъпеши,калинки,гинки,лилянки,султанки,болен лидеровци,шкембе-войводи и прочие герберопитеци ненаядени...ОСТАВКА!!

Тази жена не ми е симпатична. Превърна болестта на детето си в бизнес! Браво, защото аз нямам този талант. Моето дете също е аутист. Да не дава Господ да се загуби. Преди години се свързах с нея за помощ. Просто исках да я питам за някои центрове за аутисти. Отряза ме. Нямала време да ми отговори, че подготвяла благотворителен концерт.

Хей, неграмотници, спрете!!!! Какво е това изречение: "Марти се намери", съобщи майка му във Фейсбук майката Владислава Цолова. ?????????? Няма ли кой да редактира тези текстове?

Е, накрая са забравили да напишат - "ВЕЧНА СЛАВА НА ГЕРБ И ДА ЖИВЕЕ ГЕРБ! "

pregomi@

Vladislava Tzvetanova Colova (ФБ профилът е "отворен тип") публикува въпросната благодарност в полунощ. За разлика от други родители, чиито деца страдат от аутизъм (нарушени невронни връзки, водещи до "лоша" комуникация м/у двете полукълба в мозъка) - тази майка е активист в областта на аутизма. Безспорно има влияние и възможности, с които малко родители разполагат, но синът й не бива да търпи негативи и злорадство, заради поведението или манталитета на майката, която е твърде ангажирана, за да стои редом с него. Чудесно е, че младежът е вече у дома и е невредим! СДВР със сигурност заслужава благодарност за включването в издирването и откриването на младежа, и от личен опит знам, че въпреки ограничените субсидии - дават всичко от себе си в подобни ситуации. Останалите "институции" може би имат принос, но той е със сигурност от личен характер, което по никакъв начин не ограничава госпожата да им благодари ПУБЛИЧНО във ФБ профила си.

Брей, големи партийни благодарности! ГЕРБаджийската комунистическа партия се представи отлично през уикенда! Браво на другарите!

Все пак да бяхте отбелязали, че става дума за предизборна реклама.

А за Боко няма ли благодарности?

Това копеле получава 1057 лева и родителите му не работят.

Не е вярно. Родителите му работят в Герб.

Нали и той тва вика!?!

pregomi@

Това, че бащата не е включен в списъка с благодарности, не прави 18-годишният Мартин копеле, а колко пари получава си нямаш понятие от представа, още повече, че майка му работи в Райфазен Банк ;)

Може би си "СЕРГЕЙ", писна ми от тролове и интернет мишки а за злобата към едно болно дете , мога само да ти кажа "Да не ти се случва да наричат болното ти дете копеле и да злобеят за парите с които държавата се опитва да помага".

да е живо и здраво момчето и честито на близките.

Радев не си мръдна пръста за младия мъж? Сигурно бясно хвърчаща лимузина на НСО е подплашила момчето?

И Доналд Тръмп се държи все едно нищо не се е случило

Що, Цветанов да не е обикалял с фенерче? Между другото Борисов липсва в списъка на благодарностите, за него какво ще кажеш? Че не е палнал джипката на горското да търси из поляните ли? Що сте толкова прости и дори не виждате платената реклама...

Пиарът не спира.

И няма почивен ден!

"Лъжата" ако беше пуснала червените мамаши/бездетни/, щяха го намерят на мига

А за "Лъжата" нема ли благодарности...че не е пречела

А Уее Мауе ГеУб у ПеУник.

Що не кажете, къде, кой и как го е намерил? Щото "намери се" е е като "намериха го", а след тези благодарности, човек почва да се пита, дали изобщо е изчезвало това дете!

Господжата благодари специално на Цветанов, защото по време на бъкет предизвикателството се заля с вода "в името на децата алтруисти". С което затвърди впечатлението, че той самият е от тях.

Какви "алтруисти", бе?

Така ги беше нарекъл в клипа! Лапсус най вероятно!

Преди 89-та и готварската книга имаше увод за приноса на БКП и благодарност към партията и правителството за приноса. Сега защо да е различно ;-)

Специални благодарности на Цв. Цветанов и всички функционери от ГЕРБ! А кошница с цветя нема ли да им пратите!

и нас този въпрос ни вълнува - след три мандата на ГРОБ дали ще успеем да възкръснем, дано. Радваме се, че са Ви намерили момчето. Те на една друга жена намериха електроразпределително дружество, а на един сокол - ТЕЦ, пък на онова едрото, симпатично момче много работи му намериха. Такива са си те.

Удариха дъното, както и всички журналисти покрай тях, какъв резил, но ние сме свикнали

Всичко е хубаво щом се е намерило детето, но с тези благодарности накрая ми прилича на ПР акция за лъскане имиджа на ГЕРБ.

Тази сутрин си го преместих от единия крачол в другия. Специални благодарности на Цветан Цветанов, на Министъра на вътрешните работи Младен Маринов, на СДВР, на началника на СДВР Ивайло Иванов, на госпожа Фандъкова, на Столична Общинска полиция, на Председателя на ДАЗД д-р р Елеонора Лилова, на Председателя на ЖЕНИ- ГЕРБ и областен управител на гр. Перник Ирена Соколова!

цвичката го бил намерил!!! хахахахаха!!!

Позачетох какво дава гугъла затая жена - сина и е дисгностициран чак на 4, няма забавяне в говора и тн. Според мен с истински баща и малко повече бой е можел да бъде съвсем нормално дете. Но веднъж диагностициран се почвалигавене по терапии и го гледат като стъклена кукла, и съвсем здраво дете влезе ли в тая въртележка ще стане аутсайдер, а какво да говорим за някой с реални предпоставки. И после "ама защо преди 20 години аутистите са били малко" и почват стандартните глупости за стрес, ваксини, джиесеми, ракове и химиии. Истината е в боя, всички забравят че преди 20 години пак имаше ваксини и химии, но разликата е че и бой имаше, и децата ставаха нормални деца.

Точно така!!!!!!

Ти си типичен прост дървен философ със средновековен манталитет. Вреден паразит. Дори не знаеш че аутизмът е генетично състояние, или това някой си го е измислил? Кажи колко си чел за нещата, които говориш. Преди 89 година дори не са водили статистика за подобни неща и информацията която си имал е била точно 0.

Колко бой - малко или много? Ако биеш дете с колан (каиш) повече 'ефект' ли има, отколкото само с ръце?

това са забравени неща дето ще трябва да преоткриваме наново

Фандъкова го намери при поредната проверка на проверка на проверката по Графа. Загубило се е в лабиринтите от платна

Перверзно е да се използва изгубването на един човек с липса на ориентир за политически дивиденти. Но тези от т.н. "герб" са способни и на това!

Поклон пред министър Цветанов, кмета Фандъкова и всички останали, които помогнаха да бъде открит Мартин! Гордеем се с вас!

Това изречение с кавички или без да се чете?

Мила Наде! Толкова ли е дълга ръката на г-н Цв, че чак от Поморие да участва в намирането на момчето? Той знае ли, че са го намерили? Напомням поговорката "Прекаленият светец и Богу не е драг!"

на БКП !Пардон ,на герб -наследника ѝ.

Опаааа, явно поръчкова акция. Само като се прочетат към кого са благодарностите и става ясно, „е изчезването на детето е било умишлено, за да изсипе майката всички благодарности към именно неграмотната, некадърна и престъпна сган. Как не ги е срам такива изроди, всеки ден деца са пребивани, не се хранят добре, нямат подслон, а тази благодари на помиярите, които именно нехаят.

Дир-а, моля прочетете си материала и редактирайте, че смислово е пълна боза!Що за словоред и изказ? А иначе, чудесно че момчето е намерено бързо:)

Такива статии и репортажи и в "Работническо дело" нямаше.Но все пак новината е добра не зависимо от стила.

Божееееееее, колко добри били хората от ГЕРБ. Ако не бяха те, момчето още щеше да броди по улиците на София! Слава! Слава! слава!

Дори вече и в една обикновена житейска драма отново е намесена политиката!

лешояди...

Виждам сериозен пропуск в благодарностите ! Няма го Боко ! Как може такава неблагодарност ?!

Хубаво е, че момчето е добре и близките му са спокойни. Прочетох, че майката благодари на граждани, които са се включили съвсем по човешки в търсенето му. Но защо в края на благодарностите ни в клин, ни в ръкав цъфват имената на видни гербери? Ако партията има особен принос защо липсва името на лидера?

Цветанов вчера беше в Поморие на сбирката на кръстници-ГЕРБ. Как го е търсил от там?

Че ти от къде знаеш какво е човек да ти е благодарен. Не ти се плаща за това, я...

Ами видно е, че последната фраза на дописката е писана на 10-я, етаж на НДК.

забравила е да благодари на Вожда само на кааауня Ще и дърпа ушите май Винету

Добре че го има фейсбука, че да лъснат психиатричните проблеми на ползвателите му.

Явно и ГЕРБ вече е с аутизъм .... изобщо няма връзка с реалността.

Радвам се, че момчето е намерено. В същото време съм заинтригуван: в статията се казва “съобщи майка му във Фейсбук майката Владислава Цолова” Може ли малко информация за фейсбук майката, как се съобщава в нея и какви са правилата и условията за ползване? Благодаря предварително! Искрено Ваш, 100

Защо не пише, че това е ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ? Как може да се пускат такива новини ??? "Специални благодарности на Цветан Цветанов, на Министъра на вътрешните работи Младен Маринов, на СДВР, на началника на СДВР Ивайло Иванов, на госпожа Фандъкова, на Столична Общинска полиция, на Председателя на ДАЗД д-р р Елеонора Лилова, на Председателя на ЖЕНИ- ГЕРБ и областен управител на гр. Перник Ирена Соколова!" КОГАТО изчезват други деца и хора и не ги намират с години - никой не се снима за пиар. Сега трима полицаи се снимат гордо. КОГАТО търсят избягали престъпници и не ги намират с години - никой не се снима за пиар. Обаче сета лични благодарности на Цецо, Фандъчето, и другите от списъка, сякаш те са ходили по улиците да търсят някого. А защо липсва ББ?

Явно, заради протестите и недоволството, правителството е решило само да си създаде поне една положителна новина за себе си.

е като е с аутизъм,защо го е оставила без надзор?

Детето е с аутизъм ! Къде са били близките, та не са около него ? Майката изрежда цялото " полит бюро " на Герб ?? Евтина реклама, другари--- евтина ---