17-11-2017 20-11-2018

Коментари

българина е голяма свиня! не се научи, че боклука се изхвърля в кофите за боклук, а не до кофите!

Една скъсана банкнота левове. Скъсана през портрета. Да бъде реставрирана и да се намери на кого принадлежи.

С тези си действия на българи ще докарат нещата до там ,че освен Вапцаров СРМ ще си вземе и Смирненски..После да се сърдим на простотията си ,а не на съседите.

вапцаров е от банско. а христо измирлиев е от кукуш гърция! тъй че северните макета няма как да си го вземат!

Ха, ха, Първо Кукуш е име на град и се пише с главна буква, а освен това се намира в Македония нищо, че сега е в Гърция. Даже и фамилията му Измирлиев идва от Измир, който е в Турция и старото му име е Смирна.

тъй де! а христо два от Христос, синът Божи дето е от витлеем, а димитров е от свети димитър, който е от солун!

Вярно е че Смирненски е велик поет. За съжаление е вярно че се казва Христо Измирлиев и с брат си Георги Са подготвяли терости комунисти преди Септемврийското въстание. Вие преценете дали трябва да има барелеф след като сега тероризмът е престъпление против човечеството

е, не е и велик поет! има доста български поети които са много над него относно поезията

Ти си пълен нешастник и не отчиташ времето в което е живял Смирненски и тогавашните събития оставили следи в световната история.

ототчитаме влремето, синко! отчитаме го! точно тези "идеалисти" като измирлиев с помощта на ссср съсипаха една процъфтяваща държава!

Много лъжи, много идиоти!

- Кой си ти? - попита го Дяволът... - Аз съм плебей по рождение и всички дрипльовци са мои братя. О, колко е грозна земята и колко са нещастни хората!