Коментари - Откриха 59 нелегални мигранти в български камион в Гърция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нашичкият шофьор е изтеглил късата клечка.Ако това се случеше в България пред и зад камиона щяха да вървят по един служебен автомобил на полицията ,за да ескортират полицаите през работно време ценният товар.Но в Гърцият полицаите имат друга представа за служебни задължения ,за чест и достоинство ,а не да се предлагат на някакви дребни трафикантчета

А бе тия са братчеди на играчите от Левски, ЦСКА, Лудогорец....остай те ги ,че българдският футбол без тях загива бре...

Бойко се хвалеше наскоро, че спряли потока и нямало нито един имигрант.

Удар по МВРО - 59 вноски за български паспорти изгоряха.

Живеем спокойно, разумно и просто не вярвате ли вие, елате ни на гости.

За шофьора явно парите са по-важно от това,че вкарва в Европа диваци, идващи да съсипват цивилизацията.Дано да има дъщеря и да го усети на собствен гръб.

Знаеш ли колко го интересува шофьора? Колкото ги интересува и другите примитиви, изхвърлящи боклука си през терасата.

...същите дето са на вълните на "ВЕСЕЛОТО" радио ...."Алкохолина" ... -" НАЗДРАВЕ КОМПАНИЯТАААА" :))))

Лошо гледат тези арапчета :)

вече живеят с кучетата и котките си. Остава и с маймуните да започнем да се мешаме...

като ги погледна и виждам как ще си подобрим генетичния фон - интелигентни, трудолюбиви, красиви!

Керванът си върви. Западна Европа ще продължи да се пълни с кофти материал, докато не изгърмят социалните им системи. Новите попълнения са само паразити.

чудя се колко българи имат свободни три хиляди лева. И защо не отидат в Русия - там границата е голяма ще бъде по-лесно. Ами за това зя коета и сина на Корнелия е в НЮ йорк, а не в Русия.

Това са новите убийци, изнасилвачи, обирджии и т.н. И така ден след ден докато Европа не влезе в гражданска война.

и им личи от далече...

Само като ги погледнеш и виждаш, че няма нищо човешко в тях.

познанията за Човека в Бг са достигнали най-критическата си точка ,в резултат на което премиерът е от зеленчуците .я се погледнете какви сте "гнили ябълки"!

PEYTSCH

Българския шофиор е арестуван защото...не е грък. Не може българин да взема пари за неща които са вътрешногръцки работи...Трафикът е само за гърци.

Нещо сте се объркали, каква е тази снимка? Когато пишете за "мигранти" слагайте снимки на майки с разплакани деца, така е политкоректно, за да изпъква колко сме зли и негостоприемни, че не ги искаме тези навлеци

Ето ги резултатите от хуманното бомбардиране на НАТО на тези държави. Нали Столтенберг каза, че те- алиираните- са го правели хуманно.

шофера в панделата да го порят мангалите!

и ти ли си 60 годишен и искаш да те порят? НЯМА! даже и в панделата няма

Ако бяха 60 щях да кажа, че 30 са лекари и 30 ядрени физици, или пък 20:20:20, като последните са инженери.. Ама сега... 59 - пу!

ти пък какъв ядрен физик си

Разработвам изкуствен интелект. Предполагам за tensorflow и pytorch не си и чувал...

Честито на гърците! Сдобиха се с нови 59 африкански примата, с които да "обогатят" своята нация!

Нема такова нещо. Патладжан е карал човека. Внос от Сомалия

И как разбрахме, че камионът е български? От откраднатите номера ли, от това, че шофьорът е български гражданин ли (дали е българин е друга работа)? Айде малко по-прецвизно с информацията и с писането на статиите, а?!

абе миме.. къв да е камион каран от българин с български номера? някакво предположение ? МИМЕ?

чети бе, жмичи - крадени номера и български турчин за водач. Може и така да е, не знам. С тази политическа коректност и фалшиви новини, на нищо да нямаш вяра. Не знам и дали снимките са на мигранти.

Напр. откраднат турски или гръцки камион, каран от турчин или циганин с българско гражданство или с фалщива (подправена) лична карта на българсдки гражданин. И МИМЕ, поставянето на знак на равенство между гражданство и етнос е или демагогия или липса на елементарна култура и образование, или и двете.

Снимката към статията е правена от убития в Либия фотожурналист Мохамед бин Халифа и на нея са мигранти, извадени Средиземно море от либийската брегова охрана в района на Триполи.

Африка е богат континент, който се увеличава всяка година с 60 милиона души. Новините, че там има глад са фалшиви новини. Призовавам да се изхвърля храна, но да не се дарява, защото така се поощрява мързела!

Се правим на мъже на беззащитните, а целуваме ръка на мафиотите и господарите.

Неграта ли са беззащитни? Ако има паднеш нощно време, предполагам, ще си промениш мнението. Питай французите или англичаните.

ами може да е от страх бе, приятел. представи си че въпросната нощ, те те срещнат (кво ли правиш ти в районите обитавани от тях...) тебе. И си мислят по съшия начин? "леле... бял, ами ако е скинар и ни заколи? трябва да се защитим"

Булгаристанското стадо плюе по мигрантите, Меркел и ЕС, ама предложат ли му жълти стотинки е готово да продаде и родната си майка. Нация, съставена от хитри на дребно, лукави Андрешковци и байганьовски простаци-сребролюбци е обречена да се гърчи в мизерия и да изчезне. Това е причината за повсеместната ви мизерия и страдания.

...турчееща циганка, доста добре си усвоила БЪЛГАРСКИЯ език.

Не съди за другите по себе си. Това, че непрекъснато и напразно се опитваш да не приличаш на Бай Ганьо и Андрешка, че се опитваш (също напразно) да забравиш, че си продал родната си майка за жълти стотинки и се оптиваш да избие многобройните си комплекси, причинени от социалния ти крах, не означава че и другите са като тебе.

и 9-те му братя пълнят ли ти фурната всяка нощ? Пълнят ли?

Бедняците плащали по 1500 евро?! Нещо като джоб парасъ. Колко хора от народа са виждали толкова пари на куп?!

домашни любимци

ОБЕСИ!

на този средния мигрант, с голите рамене, и изразително - притеснителната физиономия, му е студено! аз като един именит и известен балагарски йорист, искам да изразя своето беспокойству! никакъв брекзит - мрекзит. Да си отиват британците от о.к. у тях си, и да дават едно шушлекову яке не бедния замръзнал мигрантин. не е свикнал той на суровата българска пролет!

Човекът даже дреха няма. Дано и ти изпаднеш така!

аз сам рестетутка! този като си няма имоти от баба си ще идва по българия. и аз освен това като милосардна и мастита юориска призовах да му се даде яке! не читеш ли уе? и няма да изпадна щот имам кащи в центара на софия и имам юоридическу образованйе !

пич си

Каракачанов ги вкарва за да има предизборна тема и да помпа проценти от слуховете на българите.

ама принбирайте си сирийците в сирия. ей....

Сомалия, Бангладеш, Афганистан, Египет, Ирак, Палестина, Судан... Какви гости си/ни е поканила Меркел... Каква "работна ръка"...