Откриха 50 тона полско пилешко месо със салмонела

Спрени са три пратки за страната, които не са попаднали в търговската мрежа

Обратно в новината

Коментари - Откриха 50 тона полско пилешко месо със салмонела | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

2 пратки заразено месо в рамките на месец?! Веднага след първата пратка трябвало да забранят вноса!

И коя е фирмата вносител дето преработва в Съединение ?

Колко пъти вече внасят заразено пилешко от Полша? Защо изобщо го допускат, не гледат ли документите? Колко заразено месо още има? Не го ли изядохме вече? Тия са неизчерпаем източник.

"Още ли се чудите защо не ползвахме пелети, а поляци, евреи, цигани ... " Нямали са месо със салмонела от Полша, нямали са битова престъпност, ало измамници и примати, нямали са банки източващи държавата ... Вече не се чудим!

Salmonella се намира често в сурово пиле и яйца. Процеса на обработка на пилето след клане не позволява да се елиминира Salmonella. Какъв е проблема? Нали за това се готви месото?

Цяла Европа си кара боклуците в БГкочината.ха.ха.ха

Извинете има ли пратки птиче месо от Полша за България, което да не е замърсено със салмонела

Поляците са ни братья, и ние трябва да им помогнем в унищожаването на болните пилета. Само НАТО.ха.ха.ха

Най-важното е , че стотиците тонове боклуци от Италия се оказаха безопасни.ха.ха.ха

Добре, че са поляците да ни "натренират" БАБХ, да започне да си върши работата!

Голяма работа изяли сме малко салмонела, по-важното е, че има банани всеки ден и сме ,,свободни".

ВСИЧКИ БОКЛУЦИ ОТ ЦЕЛИЯТ СВЯТ В БГ! ДЕМОНКРАЦИЯ В ДЕЙСТВИЕ!

Подлогите български отдавна трябваше да забранят вноса от там.Някои държави го направиха отдавна.

Видя ли полско -не купувам.Пуснали са и полско свинско.Там кой знае какво има.

Братя не купувайте пилешко,но изродите ненаситни ще го направят на салами.Убеден съм ,че месото не е върнато,те и не пишат.Само ,,уж ,,спряно

Кво ревете, нали има банани?

При Тато нямаше банани, но имаше всичко останало! ДЕМОНКРАЦИЯ и това си е!

ще ни се пробутват всякакви боклуци освен италианския такъв.Това , че не ни броят за хора е публична тайна.Ние сме задния двор на Европа.Къде са великите не управници.Освен да дебелеят за друго не стават.Угоиха се като прасета и са готови за коледните празници.

Докога ще внасят боклуци храни и истински боклуци,а защо си ПОДАРЯВАМЕ ЗЛАТОТО НА КАНАДЦИТЕ И ИЗНЯСЯМЕ ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ.ЯДЕМЕ БОЙЛУЦИ ,ДИШАМЕ ОТРОВИТЕ ОТ ИЗГОРЕНИТЕ БОКЛУЦИ И ПОСЛЕ ПЪРВИ ПО СМЪРТНОСТ

''Установената салмонела е от щам, който не е патогенен за човешкия организъм, уточняват от БАБХ.''Засега не е или според сегашните познания не е. От подляците с любов! А БАБХ се явяват проводници на глобализма!Като че ли България не отглеждаше достатъчно пилета преди 30-на години, че и за износ имаше.А и най-важното бяха читави.не като тези сега тъпкани с всякакви хормони, антибиотици и други боклуци. И после защо менструацията идва при момиченца все по рано(в САЩ и Канада масово около 8г, а има случаи и на 6.5г), а момчетата мязат на зрели жени в телата и акъла 12-15г.А за сексуалните отклонения в резултат на използваните в храните хормони(главно женски+ соя, която имитира ефекта на естрогена) най-добре е да не отваряме дума Как не разбират хората, че при капитализма законът за сваляне на себестойността в съчетание с конкуренцията са в противоречие с честната практика припроизводството на каквото и да било.

А върнаха ли им го обратно,или отлежава някъде за по добри времена????????

Няма как да го върнат защото вече сигурно се товари по микробуси и камиони на търговци.

Били информирали полските власти. Дреме им на шишарката на полските власти. Гледат да си пробутат продукцията. Забраняват вноса от Полша и това е.

Да се вдигне стена по граните на полша та пиле да не може да прехвръктне. Бойко да поиска слеща с полскшя си колега и да го нахока.

Безадресно! 50 тона не са едно умряло пиле на улицата, имат си документи, имат си вносител и подписани длъжностни лица. Техните имена би трябвало да интересуват нас и прокуратурата!!!

Тези които са го взели много добре са знаели какво е пилешкото. Но за дребни стотинки защо да не го вземат, предполагам така е станало

Е и къде отиде заразеното месо - за кремвиши. И следващото ще са за там. да живеят кен, леки, тежки, тандем

Не стига,че се напълнихме с боклуци, ами сега купуваме и хранителни отпадъци.

Пак ли от Полша? Що не забранят вноса на селскостопанска продукция от там?

Е, нали искахте демокрация????Е, как така ще забраняват, не може. Но бъдете сигурни, че заразена продукция не отива на запад от Полша, само на изток.

Като се взима стока за консумация, в случая пилешко, не се ли издава сертификат за годност от производителя и търговеца

А другите 100 тона са пуснати на пазара

като са го изпращали за износ.

Установили са го и затова са го изпратили в България, към западните гозподари Полша не изпраща заразена продукция

ябълките как са. Сега разбирам (но кой ли го беше казал) - Господи, пази ме от приятелите ми, от враговете си сам ще се пазя.

Вече няма "луда крава"? Защото изядохме лудите крави в Англия и вече няма заразоносители! Няма салмонела по българските пилета? Защото българското птицепроизводство бе унищожено поради "птичи грип" и други измислени или нарочно внедрени болести! Няма натурални пресни и кисели млека, сирена и кашкавали?! Защото българското дребно /в частни дворове и малки ферми/ и едро животновъдство на дребен и едър рогат добитък бе унищожено поради "африканска чума" и ядем млечни продукти с нишестета и палмово масло! Няма родно българско месо и производните му месни изделия по големите вериги магазини или ако го има то е минимална част, колкото за замазване на очите?! Защото след ликвидацията на пилета и рогатия добитък последва ликвидация на свиневъдството поради "африканска чума" по свинете! Заради всичко това ядем вносно месо и месни продукти, което е от замразените резерви на други държави и подлежи на подмяната в техните държавни резерви, но ни се предлага като прясно "охладено"! И така до безкрай все такива неща и то не заради друго, ами заради бездушното ни търпение и консумативната ни нагласа да сме "добре" за момента и вместо да грабнем тоягите и да насметем в занданите всички довели ни до този хал "хитреци" грабваме торбите и радвайки се на "промоционални" цени тичаме да ги напълним без да си даваме сметка какво в действителност купуваме и че тези "промоционални" намаления на цените са за да не се загуби печалбата поради изтичащ срок на годност на продуктите и в същност са с малък процент намалени двойни и тройни по стойност истинските им цени!!! И всичко това става с негласното одобрение и под носа на разни институции и специализирани държавни органи!!!

Нечистопльтни полски номера говорят за нечистопльтна дьржава. Добре,случват се и заразни истории и в Бьлгария.Но да бьлваш зараза скришком в друга дьржава-непростим цинизьм!

Ако мине бе !

''Откриха''?????? Не е ли това работата им да проверяват какво влиза в страната???? Българският на списващите някакви ''журналистически'' материали, не като коментиращите много често от телефони, е под нивото на 4 класник...

Коя фирма внася това пилешко? Кажете и името? Кой е по важен, народа или фирмата? Какъв е този закон, който е против хората. Хайде да видим коя парламентарна партия ще внесе изменение на закона? В САЩ по средствата за масова информация предупреждават за по-лошо качество и от коя фирма е продукцията за да не се купува, а тука само което се хване от властта.

Пилешкото месо без салмонела не е вкусно.

докога , няма ли закони, няма ли санкции, кой трови народа ни.

Предвид новините от последната година...има ли месо от Полша, което да му няма нищо?

Да е само месото от Полша. Вчера в един магазин гледам картофи, по близо кило единия, розови. Били американски. На скромната цена от 4,50 за килограм. Ако това не е ГМО, което иначе е забранено на територията на ЕС, значи аз съм трамвай.

Това са били сладки картофи бе, тъ-пун-гер! Не са картофи, а са различен растителен вид.

Или аз не ги разбирам тези правила на ЕС, или някой ме взема за канарче. Значи, след като намерят някакво прасе да киха, може да изтрепят свинете в радиус на 20 километра, ама като хванат няколко пъти по 50-150 тона салмонела, в пилешко, внесено от едно и също място, не могат да издадат пълна забрана за внос оттам. Ега ти съюза, ега ти съюзниците.

ДОКОГА?!?!!??

Пак от Полша!!!Трябва всичко да се проверява от там вече или забрана!

А бе забранете вноса от Полша, бе нещастници. Преди месец били вънали една пратка, а колко пратки са пуснати. Тия некадърници ще избият народа.

БАБХ е свършила нещо смислено и навреме? Чак не ми се вярва. Сигурно туй пилешко не е внесено от правилните хора.

Братя и сестри, не купувайте пилешко от веригите. Пожалете себе си и семействата си. Много ефтино не на добре у нас, да знаете. Аз купувам пиле от време на време от производител.Има съвсем друг вид и вкус.

Свинското - 20лв. килото, пилешкото 15 лв. Честито от ББ

Е пак ли заразено пилешко? И пак ли от Полша? Затова ли изтрепахме нашите пилета по птицефермите? Болни били. Непотвърдено болни. За да внасяме потвърдено болно месо от другаде.