Откриха 250 изхвърлени варела с химикали в три столични района (снимки)

Прокуратурата е привлякла под наказателна отговорност 63-годишен мъж, замърсил почвата и въздуха в землището на село Бусманци

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Елементарна задача ако има воля да се свърши. Виждам етикети все още по варелите. Ще намерят вносителя на смолата, и оттам ще си проследи по партидни номера на кой го е продал, Подобна химия трябва да е маркирана и на варела. Даже още стоят етикетите тук. Всички си следят партидите за да може да разберат в срок на годност ли е ако има рекламация. Ще намерят на кой са ги изписали за 5 мин.

Циганин ли е? Толкоз прост А и първо ги е краднал, после ги хвърлил, може би не може и да чете.

Бобекови?

а онея, с тежката техника от съседната статия, не могат да ги намерят ц, ц, ц... ай-яй-яй...

Тоя педерас сега трябва да го заровят в боклуците му и да го оставят да изгние там!

да го накарат да изпие съдържанието на варелите а после да го обесят на някое дърво покрай панчеревското езеро. Подходящи дървета за тази цел има много.

Не си е платил на самолетите, да ги разпръснат въввъздуха.

Дир, хубаво е да сме информирани, ама няма ли да пуснете и някоя хубава новина? Едни юнаци две седмици пребоядисваха игрището пред блока и стана бижу. Кой ли не го сподели в социалните мрежи, само информационните портали мълчат. Живота не е само лоши новини и смърт.

Кажете какво е имало във варелите, поне! Вижда се, че са в относително добро състояние и етикетите им са цели.

На снимката се чете "Asplit". Гледам продукцията им - фуранови, фенолни и винилови смоли, епоксидни смоли, устойчиви на температура, калиев силикат... Предполагам, знака за токсичност е заради растворителите? Така или иначе, изхвърлянето им където падне, е изключително нагло! По контейнерите със сигурност са останали отпечатъци. А и едва ли са носени на гръб до мястото. Виновните следва да отработят по 5г ангария в "Чистота", че да се научат да уважават екологията.

Точно! Ще намерят вносителя за 5 мин и ще си каже на кой колко е прдал и кога.