Откриха 200 дeкара канабисови насаждения в Петричко

От началото на сезона, в който растението започва да зрее, до момента са иззети и унищожени над 6 тона

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

0

Как ще изгорите 200 декара зелен медец, бе урковци?

А така! Унищожавайте напълно безвредно растение, докато поданиците на посраната Ви държава пушат като издънени, пият ментета и се друсат с всякаква синтетика. И се продава само мутренска трева тъпкана с толкова много тор, че пращи като съчка, докато се пуши. Няма бъдеще в тази "държава".

Не пипайте флората!

По-добре да отлеждат канабис, отколкото тютюн. Да помислят за легализация, от която ще печели и държавата, и производителите.

"Държавата" иска да печели само за себе си.

Тиквата е пълен смешник.Вие представятели си нялой да тръгне да сади 200 декара с марихуана. Първо този канабис е ДИВ и ме става за пушене че е мн слаб, второ никой не го е сял, а се е самопосял с вятъра от други диви насаждения растящи в района пт десетилетия. Тоест, за пр акцията н тиквата стои унищожаване на коноп без съдържание н THC, годен само за производство на въжета. Евалата тиква! Пълен смешник си !

Навсякъде са признати ползите от пушенето на трева и използването на канабиса за медициниски и промишлени цели, почти навсякъде текат процеси по легализирането му, Китай и Канада правят милиарди от продажбата му във всякакъв вид, ние тука правим мащабни акции с хеликоптери срещу някаква билка. Вземете се в ръце, легализирайте го и започвайте да го продавате.

Мафията няма полза от легализация, иначе досега да се е случило.У нас се приемат само лобистки мфиотски закони.

Не точно Канада е легализиран в някой градове че може да го отглеждат но не и продават в същия гра а в други не може да го отглеждаш само да купуваш за щатите няма да коментирам мисля че знаете че в повечето е легализиран !Та нашите смешници вместо да се чудят как да си вържат бюджета на държавата без да дигат данаци и тн могат да помислвт но да не забравяме че това не им се оттдава!

Във всяко петричко и санданско село се знае кой какво и къде отглежда, включително канабис. Но като видиш очичките на полицаите веднага разбираш, че мафията трайно се е настанила в полицията и другите органи на Територията.

По телевизора правят едни криви и жални физиономии как Брюксел име е виновен, че не гледали вече доматки и краставички.... а то всичките са минали на коноп! Ами да ги арестуват сега и да им изгорят конопа инак български домати няма да видим повече!!!

ся ше се реве, че се внася коноп от турция и македония, а родното производство загива

"С помощта на хеликоптер само за денонощие при съвместна акция служители на Гранична полиция и ОД на МВР Благоевград са открили и унищожили около 200 декара насаждения от наркотичното растение. " Туй с някаква космическа технология ли е направено?

Ми берете бе хора !

епа у видинско ли да ги открият

Малоумници, българоунищожители.

ох тъпите полицаи пак са "намерили" индустриален коноп , който не става за пушене . вече имаше такъв случай

между дърветата в гората се върти една индустрия, бедна ви е фантазията

Вземахте им прасетата, сега и на тревицата им посягате!

Минали са по некое необработено поле и са описали дивия коноп който си расте навсякъде.

или е това или е коноп за конопено масло , който си е легален за гледане

Стига бе, те толкова царевица не садят. 2, 20 ама 200 е много. Излиза, че по Петричко освен зелен мед друго не садят.

ако петрич беше у калифорниа - нема проблеми

200 декара???????