Откриха 14-годишно момиче с верига, леля му го връзвала, за да не бяга

Според жената, която се грижи за детето, на свобода то вършело кражби

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кога ще се светнете, че настаняване в приемно семейство и настаняване при близки и роднини са различни мерки за закрила на детето. Че лелята не може да бъде приемен родител на племенницата си Отворете си ЗЗДт и прочетете мерките

Ами жената е вдигнала ръце от него и това е била опцията за нея. За съжаление някои деца живота ги уврежда доста осезаемо, и незнам има ли психолог който да се справи с тях.

На всичкото отгоре, се грижи за всички деца на сестра си, е как да не и прекипи. Родителите се отказали, а тя носи отговорност за деянията им.

Ми то ако всички мангали са на верига, живота ще е доста по добър и спокоен.

Шведска лична драма

Подивяването на населението върви със страшна сила.

етнос???

Преди хилядолетия много народи извън Европа са постъпвали така с пленените от тях.

0

Преди хилядолетия пра-пра-пра-пра-пра-баба ти може да е правила тройка с кон и магаре, но това не го прави приемливо за 2020 г.

Или ще го прибият заради кражбите му, или ще стане магистрална курва и ще я затрият

0

А откэде знаеш, че леля му не е за психото? Да връзва малко момиче с вериги? Това нормално ли ти се струва? А тия обвинения за "кражби" ще видим колко са истина. Да, детето може да има лек психически проблем, но с любов и възпитание много неща могат да се преодолеят. Но, ако си урод, който вэрзва деца с вериги, това вече не можеш да преодолееш, защото явно си болен в главата.

Известно е, че подобна практика имало и при древните траки - завързвали децата си за краката, за да не създават проблеми.

Тази глупост откъде я измисли?

Щях да си кажа, че живеем в Африка.

САЩ и Европа са Африка, гледай репортажи от планетата на маймуните

Така е като държавата е вдигнала ръце от домовете за душевно болни. При тях няма красиви неща - има вериги, хапчета, осрани от всякъде. Да не му е това на човек в къщата. Иначе съдници много, но малко хора биха се хванали да гледат такъв човек.

Малко по малко унищожават всички домове за такива хора и ги пращат разни случайни хора да се грижат за тях за пари. Вместо под професионални грижи, за тях се грижат или бедни роднини или такива, които просто са го обърнали на бизнес.

Много душевно болни, които откровено са опасни за обществото, са пуснати на свобода съвсем безконтролно.

"Много душевно болни, които откровено са опасни за обществото, са пуснати на свобода съвсем безконтролно." Уважаема или уважаеми, в нормалните държави няма такова понятие като "пуснати на свобода". Също няма изолирани от обществото и заключени в лудница , хора с психични проблеми, далече от хорските очи в някой пущинак, където могат да ги обливат със студена вода и електрошокови терапии. Освен ако не са с влязла присъда за извършено от престъпление, както би било и при "нормалните не луди" граждани. За неадекватната болнична и извън болнична помощ и програми за превенция в България сте прав/а

Кога ще има ефективни присъди за 'експертите'? Кога ще има линч за НПО-тата от тази почти най-мръсна индустрия?

БГ-стански делници!

само дето "цигани' и "америка за България" не са точно про-български настроени.

Културни особености на ромския етнос.

Ами за съжаление не е само на този етнос. Но аз я разбирам жената, в нашата кооперация имахме случай с дете, гледано от баба си и вуйчо си, починали родители. Семейство -слънце, дядото е бил професор, майката и бащата - архитекти, за съжаление починаха млади. Момче с характеристиките на ангел - рус, синеок, като те погледне се разтапяш. Докато не се появи яко насинен и му организираха полицейска закрила, защото вуйчо му го подреди така. Бая плюхме вуйчото по съседски, докато не разбрахме истината. Детето крадеше на поразия, беше взел всички пари на вуйчо си от продаден имот, да има с какво да ги издържа с баба му. Проиграл ги на ротативки в казино, на 13 години. После продал лаптопа на вуйчо си, таблета, компютъра, който му купили и вуйчото не издържал. детето настаниха в "защитено" жилище, бабата в старчески дом, а вуйчото взе кучето. Такъв беше избора на човека, но вече не го съдя.

няма ли кой да я заличи тази пропаднала дупка най-накрая? Путине, хайде за трети, последен път, освободи ни от самите нас, за нищо не ставаме

я ? и тоя е скъсал синджиря

Всичко живо вдигна ръцете от вас

Хората живеещи в тази държава са минали дъното отдавна. мизерията за периода от 30години, липсата на социална политика, примитивизма в управлението, унижощаването на образованието са превърнали хората в скотове. едно време циганите ги учеха поне да пишат и четат, сега са баш животни

След ипределена възраст е почти невъзможно да промениш подобни индивиди ... тъжно, много тъжно

Напротив, НАЛИЧИЕТО на строго определена и налагана през БХК и Анимус социална политика е довела планомерно до тук.

много ясно , че ще я връзва , за да не бяга. Няма момиче , няма пари! Това с приемните семейства е най-мръсният бизнес, по -мръсен и от тоя с наркотици

Незабавно лелята в пандиза!

Лелята отива в пандиза, момичето е продадено на друго приемно семейство, което може и да не я връзва, може да я кара да си заработва храната и подслона на магистралата

Няма да е в пандиза, най-много да не може 5 години да упражнява вземане на държавни пари за мърсотии с деца. Няма да са в панделата и експертите-социални, както и онези мръсници от НПО-тата, които се изявяват като 'овърсийъри' и 'обучители'.

Да ама не,ано за съжаление е точно да, ама да. Вие сам/а го казахте - дали лелята ще иде в пандиза, или не , няма да повлияе по абсолютно никакъв начин в положителен аспект, на съдбата на това момиче, нито на системата и тези, чиито интереси гравитират около нея.

Тези роми са направо ........ Без коментар !

Аман от ненормалници в тази държава. Хората са изключително прости и елементарни.