Откраднаха над 50 м парапети и мантинели от надлезите на АМ "Марица"

Демонтираните обезопасителни системи са от три съоръжения край Димитровград

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кой знае защо си мисля, че недобросъвестните граждани са от зеления етнос....

К'во т'ва съвест бре бате? Просто бран'е на джилезу.

приравняване към параграф-ТЕРОРИЗЪМ:-кражбата на съоръжения и метали от пътища,жп линии,ел.проводници, нападение над военни,полицаи,държ.служители. ЗАКОНИ за всички граждани на БЪЛГАРИЯ! Никакви програми за интегриране и привилегии на етническа основа.Въвеждане на смъртното наказание за тежки случаи на убийства и тероризъм!

Ядохме кебаапчата и гласувахме...хората обещаха няма да спират тока и водата и каруците ша караме ..карам жилезо ,дърва защото сме гладни.

ДА ОБВИНЯТ ЦИГАНИТЕ !!! И РАЗБИРА СЕ ЩЕ СА ПРАВИ !!!!

социалните не стигат бе бате.... требе и джилезу

в България върлува хибридна гражданска война? Не от вчера-Катуница,захарна фабрика,столипиново,Максуда,БДЖ-пътуването с влак вече е геройство...българското село-живеенето на село вече е геройство,,Финансирана от западни НПО,комитети и т.н.една прослойка от населението дерибейства,взема социални помощи,краде,бие и убива безнаказано,а мълчанието на агнетата само усилва тяхната позиция .ДОКОГА?Българино събуди се!Ножът опря у кокъла!

Я,само 50 м ли са откраднали циганите?! Те могат поне 500 м да откраднат нали зад гърба им стои БХК идеолозите на циганските безобразия!

Жичка-паничка,мантинела-фанела!

Герберастите после ще ни я продадат и усвоят за нова.

Мургави с каруци върлуват. Полицаи спят в патрулни коли.

братя Мангасарян са, нали знаете

когато ни махнаха визите на нас и на румънците в съседите ни също крадяха знаци и мантинели но изведнъж спряха-позаинтересувахме се защо-казаха ни че са приели закон според който ако те хванат с откраднат знак или предпазно съоръжение се приема че си виновен за всяко автопроизшествие станало в този участък а ако има и смъртен случай може да лежиш до 30 години-а ако ти отърва кради

цината на жилезуто се е качила !

Кражба и опит за убийство на всички водачи на МПС, които ще минат по опасния вече път. Да се установи как полицията го е проспала демонтирането на мантинелите и да се провери дали някой пункт за вторични суровини вече не ги е "усвоил". Съдебната система си вдигна заплатите достатъчно и е крайно време да започне да ги заработва, като не забравя кой и е работодателя. Ако ще работят за мафията - да скючат трудови договори с нея.

махнал ги е някой който има комбайн ....за да не сваля хедера като го придвижва ..новите мантинели ги слагат на по голяма височина и затова....

Това е отново циганска работа

Добрият ром е минал от там.....

МУХАХАХАХА, НЕ МОГА ДА СПРА ДА СЕ ХИЛА, ЕЛЕКТОРАТА НА РАБОТА :))

Така е като не се е намерил поне един шофьор да сигнализира полицията, докато изродите са демонтирали мантинелите. Защото това не е станало за 5 минути и достатъчно шофьори са видяли съмнителните субекти, докато се "трудят".

akud

с поздрави от малцинствата

Какво напомнят от АПИ,като тези новини тези дето крадат мантинелите не може да прочетат... Проверете сега всички фирми,които събират и продават желязо и ще намерите и мантинелите,както и крадците...

Щом "премахването на предпазните огради от недобросъвестни граждани застрашава безопасността на движението на всички шофьори и граждани, пътуващи по републиканските пътища" значи това деяние да се счита за ТЕРОРИСТИЧЕН АКТ.

Айй, сиганити събират матря'л за брадви , за да сурвакат минаващите коли, като са изнервят и им стане тъмно пред очите. Може и на кукли да ги правят , но сега е студено , изнервящо и не е много вероятно. Даже някои още празнуват Банго васиил с кукуошка. Може и да'н са сиганити, защото са "недостижимите", а някой да ги наббеждааваа грозно и нечоовешки, като за нехора.

Крадците, са от онези , които все не могат да се интегрират

Ако са били сложили по една светлоотразителна жилетка и два-три триъгълника никой не ги е удостоил с втори поглед.

То и да съобщищ, нали изобщо не никой не му пука, най-много да отнесеш една псувня... друг вариант е, тези (предупредените) да бързат много, но да пристигнат след 1 час, или да изчакат опушените да демонтират и тогава да констатират откраднатите мантинели за да си нямат проблеми. Много страх, много нещо... ще купуват самолети... направо да вземат за тези пари за всички по един автомат и ще се оправят нещата за секунди!!!

На запад, дори в тубата на канала Police Activity, като отидеш и да видиш какво става... полицаят ти казва 3 пъти какво да направиш, ако не се подчиниш ти пуска няколко куршума и умираш като куче...

Кога т'ва? На връщане от протеста им против Каракачанов ли?

Крадците, са от онези , които все не могат да се интегрират

Българска работа.. това из ЕС никъде не съм го видяла!

Че е така, така сие! Но мургавите са само изпълнители. А кой им помага да реализират приходи от подобни престъпления? Не са ли нашенци, както и в случая с поръчителите на откраднатите картини на Майстора? Като липсва държава, винаги ще е така!

Бай сиганин бере джилязу,етническа черта !

Желязко,миналата седмица великата българска правосъдна система даде на циганите изнасилили и убили възрасна жена 8(осем) години затвор !

А асфалта там ли е ?

Той работи с кон и каруца.

Ако реално имаше контрол и огромни наказания за търговците на откраднатото, тази и хиляди други кражби нямаше да се случат. Истината е, че МВР е сериозно въвлечено с бивши настоящи служители в бизнеса с крадени вещи и нищо не се променя с години.

Крадците цигани потвърдиха думите на Кр.Каракачанов, че са минали вече всяка граница с безобразията си ! Хайде пак БХК и другите цигански защитници да ходят да ги защитават ! Това деяние е равно на тероризъм и трябва да се преследва като такова !

Откраднати са за да се предадат за желязо. Кой ги е откраднал, сетете се сами!

Гражданите плащат данъци и спазват законите. Някога, Римското гражданство е било привилегия и се е заслужвало....с труд или служаба в армията.

Крайно време е да се приеме закон, че намери ли се подобно нещо, пункта за вторични се затваря, а на собственика се забранява доживот да има фирма.

Тук където съм в момента далеч от милата ми Родина таково нещо"Изкупуване на метали няма". За да изхвърлиш метален отпадък Плащаш, а не ти плащат. Простичко, нали?

крадливо племе бе..никаква съвест, че някой може да се претрепе поради липса на мантинела . крайно време е да се затворят пунктовете за изкупуване на метали..и тогава няма да крадат релси,мантинели и шахти..

А са се трудили да предотвратят катастрофа и някой да не се удари в мантинелите, та по тази причина са ги демонтирали и отнесли за скраб...коментар в стил право...пардон кривозащитник, сиреч мангалозащитник.

Просто трябва контрол и пунктовете да бъдат глибявани по 25к лв на провинение. Иначе със зскриване да се закрива направо условната държава.

Сега следва КЗД да оглавят протест за етническа нетолерантност. Следва и прекупвачите на жилязу и те да протестират за съботиране на нормалният работен режим с брането! БХК защо мълчите близо 1 000 000 граждани на Републиката системно се обричат на глад и тормоз. Редно е да се заведе дело с/у "неизвестен нарушител" на правата на човека в Страсбург -това си е геноцид. Пак пазарски приказки за няк'ви си 9000 лева. Настройване с/у редовните гласопродаватели в РБ.