Откраднаха над 50 м парапети и мантинели от надлезите на АМ "Марица"

Демонтираните обезопасителни системи са от три съоръжения край Димитровград

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сега следва КЗД да оглавят протест за етническа нетолерантност. Следва и прекупвачите на жилязу и те да протестират за съботиране на нормалният работен режим с брането! БХК защо мълчите близо 1 000 000 граждани на Републиката системно се обричат на глад и тормоз. Редно е да се заведе дело с/у "неизвестен нарушител" на правата на човека в Страсбург -това си е геноцид. Пак пазарски приказки за няк'ви си 9000 лева. Настройване с/у редовните гласопродаватели в РБ.

А са се трудили да предотвратят катастрофа и някой да не се удари в мантинелите, та по тази причина са ги демонтирали и отнесли за скраб...коментар в стил право...пардон кривозащитник, сиреч мангалозащитник.

крадливо племе бе..никаква съвест, че някой може да се претрепе поради липса на мантинела . крайно време е да се затворят пунктовете за изкупуване на метали..и тогава няма да крадат релси,мантинели и шахти..

Просто трябва контрол и пунктовете да бъдат глибявани по 25к лв на провинение. Иначе със зскриване да се закрива направо условната държава.

Тук където съм в момента далеч от милата ми Родина таково нещо"Изкупуване на метали няма". За да изхвърлиш метален отпадък Плащаш, а не ти плащат. Простичко, нали?

Крайно време е да се приеме закон, че намери ли се подобно нещо, пункта за вторични се затваря, а на собственика се забранява доживот да има фирма.

Гражданите плащат данъци и спазват законите. Някога, Римското гражданство е било привилегия и се е заслужвало....с труд или служаба в армията.

Откраднати са за да се предадат за желязо. Кой ги е откраднал, сетете се сами!

Крадците цигани потвърдиха думите на Кр.Каракачанов, че са минали вече всяка граница с безобразията си ! Хайде пак БХК и другите цигански защитници да ходят да ги защитават ! Това деяние е равно на тероризъм и трябва да се преследва като такова !

Ако реално имаше контрол и огромни наказания за търговците на откраднатото, тази и хиляди други кражби нямаше да се случат. Истината е, че МВР е сериозно въвлечено с бивши настоящи служители в бизнеса с крадени вещи и нищо не се променя с години.

Той работи с кон и каруца.

А асфалта там ли е ?

Бай сиганин бере джилязу,етническа черта !

Българска работа.. това из ЕС никъде не съм го видяла!

Крадците, са от онези , които все не могат да се интегрират

Че е така, така сие! Но мургавите са само изпълнители. А кой им помага да реализират приходи от подобни престъпления? Не са ли нашенци, както и в случая с поръчителите на откраднатите картини на Майстора? Като липсва държава, винаги ще е така!

Кога т'ва? На връщане от протеста им против Каракачанов ли?

Крадците, са от онези , които все не могат да се интегрират

Айй, сиганити събират матря'л за брадви , за да сурвакат минаващите коли, като са изнервят и им стане тъмно пред очите. Може и на кукли да ги правят , но сега е студено , изнервящо и не е много вероятно. Даже някои още празнуват Банго васиил с кукуошка. Може и да'н са сиганити, защото са "недостижимите", а някой да ги наббеждааваа грозно и нечоовешки, като за нехора.

Щом "премахването на предпазните огради от недобросъвестни граждани застрашава безопасността на движението на всички шофьори и граждани, пътуващи по републиканските пътища" значи това деяние да се счита за ТЕРОРИСТИЧЕН АКТ.

Какво напомнят от АПИ,като тези новини тези дето крадат мантинелите не може да прочетат... Проверете сега всички фирми,които събират и продават желязо и ще намерите и мантинелите,както и крадците...

akud

с поздрави от малцинствата

Така е като не се е намерил поне един шофьор да сигнализира полицията, докато изродите са демонтирали мантинелите. Защото това не е станало за 5 минути и достатъчно шофьори са видяли съмнителните субекти, докато се "трудят".

Ако са били сложили по една светлоотразителна жилетка и два-три триъгълника никой не ги е удостоил с втори поглед.

То и да съобщищ, нали изобщо не никой не му пука, най-много да отнесеш една псувня... друг вариант е, тези (предупредените) да бързат много, но да пристигнат след 1 час, или да изчакат опушените да демонтират и тогава да констатират откраднатите мантинели за да си нямат проблеми. Много страх, много нещо... ще купуват самолети... направо да вземат за тези пари за всички по един автомат и ще се оправят нещата за секунди!!!

На запад, дори в тубата на канала Police Activity, като отидеш и да видиш какво става... полицаят ти казва 3 пъти какво да направиш, ако не се подчиниш ти пуска няколко куршума и умираш като куче...

МУХАХАХАХА, НЕ МОГА ДА СПРА ДА СЕ ХИЛА, ЕЛЕКТОРАТА НА РАБОТА :))

Добрият ром е минал от там.....

Това е отново циганска работа

махнал ги е някой който има комбайн ....за да не сваля хедера като го придвижва ..новите мантинели ги слагат на по голяма височина и затова....

Кражба и опит за убийство на всички водачи на МПС, които ще минат по опасния вече път. Да се установи как полицията го е проспала демонтирането на мантинелите и да се провери дали някой пункт за вторични суровини вече не ги е "усвоил". Съдебната система си вдигна заплатите достатъчно и е крайно време да започне да ги заработва, като не забравя кой и е работодателя. Ако ще работят за мафията - да скючат трудови договори с нея.

цината на жилезуто се е качила !

когато ни махнаха визите на нас и на румънците в съседите ни също крадяха знаци и мантинели но изведнъж спряха-позаинтересувахме се защо-казаха ни че са приели закон според който ако те хванат с откраднат знак или предпазно съоръжение се приема че си виновен за всяко автопроизшествие станало в този участък а ако има и смъртен случай може да лежиш до 30 години-а ако ти отърва кради

братя Мангасарян са, нали знаете

Мургави с каруци върлуват. Полицаи спят в патрулни коли.

Герберастите после ще ни я продадат и усвоят за нова.

Жичка-паничка,мантинела-фанела!

Я,само 50 м ли са откраднали циганите?! Те могат поне 500 м да откраднат нали зад гърба им стои БХК идеолозите на циганските безобразия!

в България върлува хибридна гражданска война? Не от вчера-Катуница,захарна фабрика,столипиново,Максуда,БДЖ-пътуването с влак вече е геройство...българското село-живеенето на село вече е геройство,,Финансирана от западни НПО,комитети и т.н.една прослойка от населението дерибейства,взема социални помощи,краде,бие и убива безнаказано,а мълчанието на агнетата само усилва тяхната позиция .ДОКОГА?Българино събуди се!Ножът опря у кокъла!

социалните не стигат бе бате.... требе и джилезу

ДА ОБВИНЯТ ЦИГАНИТЕ !!! И РАЗБИРА СЕ ЩЕ СА ПРАВИ !!!!

Ядохме кебаапчата и гласувахме...хората обещаха няма да спират тока и водата и каруците ша караме ..карам жилезо ,дърва защото сме гладни.

приравняване към параграф-ТЕРОРИЗЪМ:-кражбата на съоръжения и метали от пътища,жп линии,ел.проводници, нападение над военни,полицаи,държ.служители. ЗАКОНИ за всички граждани на БЪЛГАРИЯ! Никакви програми за интегриране и привилегии на етническа основа.Въвеждане на смъртното наказание за тежки случаи на убийства и тероризъм!

Желязко,миналата седмица великата българска правосъдна система даде на циганите изнасилили и убили възрасна жена 8(осем) години затвор !

К'во т'ва съвест бре бате? Просто бран'е на джилезу.

Кой знае защо си мисля, че недобросъвестните граждани са от зеления етнос....