Откраднаха колата на шефа на подслушванията

Подозират бандитите Каската и Гаргата, които имали уменията да свият джипа

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ТЕ КАТО НЕ СА ОТКРАДНАЛИ НЕГО САМИЯ.ГОЛЯМ СМЯХ

А защо държавен служител кара кола за 200 000лв? Не бяхме ли най-бедната държава в ЕС?

Ровер е с БМВ система. Краде се от всички!

Ми можеха да го свият и него- подслушвача...

Зато тези чиновници не се возят в WV или Skoda а в такива луксозни и скъпи автомобили. И това излиза от нашия джоб

Хи Хи Хи

Първата добра новина за деня.

Гела че му подари нашенска ГрейтЛоу или нещо подобно по име !

Защо това мекере е с джип за без пари?

Като не слуша, са му преслушали джипа :)

това не е новина... ще е, ако му откраднат подслушвателната апаратура.....

Най-бедната държава, а администрацията е с най-скъпите коли. Браво на родната полЮция!

Бафти и служебните коли в най- богатата държава - България!

държавен служител да притежава толкова скъп автомобил, ако не участва в корупционни схеми !

Е...ахти и държавата, купили сме му на Ушо кола за 150 хиляди, нищо че майка ми е със 200 лв пенсия, а тоя с камерите даже на е разбрал кога са му я свили

Този и в къщи ли работи?!

Не му трябва такъв автомобил, не е изкарал парите, още.

Нека и аз попитам нещо - защо този 'убавец ползва служебната кола като лична? И още нещо - защо този 'убавец е закупил джип, сякаш ще катери Атласките планини с него? Защо му е нужен джип? Там горе по баирите ли ходи или в офисчето на центъра? Изводът е ясен - Баце вече е изгубил контрол. Мишоците вече си правят каквото си искат и даже не се крият.

Хубаво е , че заедно с него не откраднаха колата :))))

Свършили ли са му зелевите билетчета на този- тези за по 1 левче на ден... та са му купили кола?

Да се чете ЗЕЛЕНИТЕ билетчета

А защо държавен служител ползва държавен автомобил за лични нужди. Домуването вечер пред личниото му жилище, как ли ще бъде обяснено от неговите шефове.

А този може ли да обясни откъде пари за джип който струва над 100 000лв. ?! Или него няма кой да го подслушва....Ама е странно с такъв джип и то чисто нов....

Пфу, то било служебен...тъкмо мислех да хейтя малко ....Д*ба маму отиде ми настроението.

Държавата дава тези 100 бона!

Тези дни имам път към Велинград ще ги открия тези пичове да ги почерпя и другия път да му откраднат личния автомоби.

Да бе - ние от данъците .. слушалки-бухалки за Цаца и Груг

Този е дето като паднал от самолета му останали само едни уши и един г.з - закърпили го и сега е шеф в ДАНС. ... само слухти и пърди.

Тази същата "дрипава и бедна държава", която няма пари за пенсионери и деца инвалиди ли? Кола за тридесетина хиляди ще му върши същата работа, нали?

некадърник! оставка! неговата кола н еможе да опази, кво остава за Бългаската сигурност!

ЦИГАНИНА УБИ - ДВЕ ЖЕНИ!!!! ПУСНАХА ГО ДЕА СИ ГЛЕАЛ ДЕТЕТО КОЕШТО ПРИПОЗНА СЛЕД КАТО - КРАДЕ ОТ ДЪРЖАВАТА ИЗДРЪЖКИ, НИКОЙ НИКОЙ НЕ СЕ ЗАИНТЕРИСУВА , А СЕГА ОТКРАДНАЛИ КОЛАТА НА .... АМИ ТЕ УТРЕ ЩЕ ГО ЗАСТРЕЛЯТ ЦИГАНИТЕ НО ПОЖАРНИКАРЯ ПРОСТ МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ТЯХ РАЗЧИТА . КРАДЦИ УБИЙЦИ, А АДВОКАТИТЕ ТИП МАРКОВСКИ - ВЗЕМАТ ПАРИ И НА КОГО ПЛАЩАТ НА ПОЖАРНИКАРЯ ПРЕСТЪПНИК !!!!!!!!

Тази същата "дрипава и бедна държава", която няма пари за пенсионери и деца инвалиди ли? Кола за тридесетина хиляди ще му върши същата работа, нали?

Егати и държавата, егати и грандоманията! Една ,,Дачия" ще му върши същата работа и ще икономиса пари за откриване на петдесетина работни места. Тези хрантутници не можем да ги изхраним... Нямат наяждане! Дано поне тези, които са я откраднали да спечелят. А този трябва да възстанови стойността ѝ защото не е опазил държавно имущество!

А бе гольо, каза ти се 100 пъти да не подслушваш автокрадците, ти не та не, виж ко стана сега . Вече знаеш!

Е-е-е-е-е, стига с простотии. От пожарникар- достойна за уважение професия, бочко го направи личен подслушвач и жипка му дал, па ма я откраднали.....По вероятно е да е направил застрахователна измама- продаял я е на албански терористи, изкарали са я навън и след това е казал ,че я открадната.Взел е кинтите, може и да не съм прав,но такива които не могат да си опазят колите, могат ли да ни пазят нас. На боко простотиите и личните ешмендемета.!

Въобще не ме интересува какво е откраднал Славея и Гълъба. Интересувам се защо съм купил скъп джип на този и други плъхове.

Горкия,сега да му дадат бентли или мазетата...

отиде му коледата на Цецо ухото от панелката в "света троица"

Ква му е заплатата, че се е изтупал с нов джип?? Егати и държавните служители. Сигурно има и вила в Бояна.

Само в нашата бедна страна държавен чиновник може да кара служебен джип за 150-160 бона и да го ползва вместо лична кола и то за сметка на тотално наебания данъкоплатец. Срам и позор за държавниците ни!

Тоя не знае кво е държава, боко дръжавна кола му дал, барабар с шифиор. Цецо-о-о-о, всяко начало има и край. Не знам дали ще те земат с тях ,като бегат...

А от къде в държавата такъв джип? Можеше и един VW. Парите се върнали при народа.. Дано не ги хванат..

Хубав сюжет за сценарий на филм на великия Федерико Фелини!

ако са му пилнали ушите дали не е по добре и същевременно джипа за държавата

Служебната кола на шеф на агенция върви в комплект със служебен шофьор. За него нито дума. Откраднали ли са го заедно с колата? Ако не е бил в колата защо е оставил повереното му държавно имущество да стои безстопанствено на пътя? Ако я е дал на шефа да си я кара защо получава заплата без да прави нищо? Или може би прави? Преточва зелето на шефа, или му боядисва хола през това време?

за липсващата кола... а за наказание на първо време да му дадат служебно колело.

Не мога да повярвам, че това е служебен автомобил на такава цена, на прост чиновник. Нещата са на обратно! Вместо работник с 40 години стаж да получи такава, за дето се труди с честен труд, някак гербераст доносник ще я получи?

Време е да се направи закон служебни автомобили до 15 000лв и всеки над тази цена да бъде публично обявен. Срам хора да умират в мизерия, а този да се движи в такава слъпа кола.

Повечето дето се самоубиват поради това че не могат да свържат двата края, ги пишат че любовен триъгълник. А то виж къде били народните пари!

Аз само да попитам, не трябва ли такива "лица" да имат скрити, скромни, не набиващи се на очи возила? Така е по белия свят, само в Банана-Мама се фукляват с лукс над беднотията. Нерде св.Троица, нерде Дискавъри, на свинче звънче.