17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добрече има трезви хора та да изобратяват. Цяло чудо е че имаме компютри и летим в космоса че ако всички вярваха в такива небивалици още в пещери щяхме да живеем. Това и обяснява защо силно вярващите на изток са толкова западнали.

Христос не е палил свещи и не е създавал църкви. Учил е сърцето да е чисто и това е важното! Не религия, а духовност! Всеки може да има връзка с Бог и няма нужда от посредници!

Някoй

"Христовите ученици...., на които била дадена силата да проповядват Христовото учение на всички народи." Случаят с учениците на Петдесетница е описан в Светото писание. Тоест Църквата е длъжна да го възприема като Божествена истина. Затова няма никаква ТРИЕЗИЧНА ДОГМА по времето на Кирил и Методий. Това са митове и фалшификати. Изобщо повечето легенди около мисията на светите Братя е чиста идеология и пропаганда, която се повтаря до днес от неуките хора. Биенето в гърдите на днешните псевдопатриоти преди дни (на 24 май) и обявяването на К и М за българи, и протие тъпотии, просто директно противоречи на фактите.

Мазал тов, мазал тов аверчета! Докато вярват в нашите сценарии гладни и роби няма да сме. А дали рашки или амери или чалми ще ни вършат мръсната работа все тая. Ние сме мастъри. Мазал тов и пазете вярата.

Честит празник на всички християни! Бог да пази България!

Бог да ви благослови Българи , ЧЕСТИТ ВИ ПРАЗНИК ! Бог да ни помага да свалим Тиранията на ГЕРБ и на Тиранина Борисов ! ОСТАВКА на ГЕРБ и Борисов !

Честит празник!