17-11-2017 20-11-2018

Коментари

tonk11

А от Монтна до Мездра? С влака?

Абе, на кой му пука за тоя участък? Нали за огромните дупки-ями по главния път Е-79 през Враца, бившият врачански кмет стана министър в предишно правителство на ББ! А и ако се окрадат всички пари сега, как нови заслужили калинки ще бъдат възнаградени за лоялността си към Вожда по-нататък?

А бул. Гоце Делчев отказахте ли се да го отваряте при Красно село. Поне махнете оградите на бул. Цар Борис III, че още е стеснено там, в случай че не сте минавали скоро. Йончева да не осъди и министър Аврамова за лъжа, че боце хептен ще се вкисне и тогава ще видите всичките цветове на лампите.

През 2015 Бойко обеща, че до 2017 ще е готова магистралата (после скоростен път) Русе-Велико Търново. Края на януари 2019 сме и още не са почнали да строят.

Нека предизборните лъжи започнат...СЕГА

Още ли им вярвате на тези коври от герп?

Много добра новина! Като види човек камерата на ромпетрола след Враца и му пада батерията. Баси куците хора са я сложили. Това е най- тираджийския път и по него карат едни от най- опитните водачи, а те нашили камера. Питам какво ви ползва камерата по пътя Бяла Русе? Колко души спасиха камерите? всъщност те са касички на бюджета и нищо повече.

Тези камери когато ги сложиха някои пита ли каква им е целта. "Преброителен пост на АПИ" - какво значи това? Какво ще броим че след като строим мост през Дунав по него ще минават коли. Та ние го строихме 10 години и от тогава не знам молко 5-10г. и все още тези администраторчета (министри, заместници и какви ли не) не са построили пътя. Та те едва сега започват да мислят за него...

защо ти е гумен мозъка

Видин-Монтана добре, но от Монтана до София автомагистралата трябва да минава директно през тунел под Петрохан до София. Тогава ще има значителен ефект от магистралата и пряка връзка с магистралите Струма, Европа, Хемус и Тракия.

Ом Монтана до Видин ще бъде изграден тунел на Елън Мъск. Така ще се усвои много време, което след това доволните пътници ще могат да инвестират в изчаквания на задръстванията по строежите както и на поредните ремонтирани Тунели на път от Ботевград со София. Та за 30 години (откогато имам спомени) не си спомням да са работили всичките!

Това е ако управлявате още 5-6 мандата.

Пак ще "строят" кочини... Защо никой от изпълнителите не желае да бъде проверен от европейски център за сертификация и качество? ЯВНО ПАК ЩЕ СЕ КРАДЕ В НЕСВЯСТ И ПОСЛЕ ЩЕ НИ СЕ ХВЪРЛЯТ В ЛИЦАТА някакви пари които били изразходвани, а пък пътищата ни долнопробни.... Явно никой не желае да има контрол в България, защото така всички управляващи си крадат....

Това се обещава вече 20 години преди избори... Дано има някакво значение, че министърката е врачанка, ама вече не вярвам ...

А магистрала Хемус ще я завършваме ли скоро?

Нищо не може да направите без Росен Плевнелиев,Томислав Дончев и Лилето Павлова.Те като министри правиха скоростни отсечки и горски пътечки в Северна България.Вземете ги отново и гледайте сеир.

А бе Дончо, кога ще ми подскажеш защо усякохте гората по пътя Елена-Лясковец (от село Разповци до село Миндя), а пътя не го разширихте и кога ще са първите жертви на свлачището по шосето Елена -Буйновци (преди село ВЕЛКОВЦИ)??

ЩО МИНУС БЕ БАТЕ, ДА НЕ СИ ОТ АПИ??

Ок и така става, А8 в Германия е на същия принцип поради планинските хълмове между Залцбург и Винкл.

Тъй, тъй... ще ги строим... преди изборите, а пък след тях... ще ги строим, ама след другите:)))!

ОК. И кога това? Кога ще стане? Сложете забавяне в процедурите, в строителството и каквото там има и кажете 20хх със сигурност ще го има (а може и по-скоро). 20хх, където хх е колко?

Ами от Ружинци до Монтана,където се преобръщат тировете КОГА ? Там е най-тясно ипътят се е нагънал.Заглавието е едно,обяснението друго.Разбирам,че който на която лежи на нея пъшка,но северозападнала България е най- зле,затова не казвай - Остави магистралите.С тях са свързани и болниците.

Тогава говорете бе маймуни, само губите времето на хората.....Кубик топла вода е вече 10лв от нова година

като чета тези обещания започвам до си мисля че сигурно скоро ще има пак някъкви избори...

щЕ, ЩЕ...

Оправете първо фонда за лечение на деца. Образованието и то е в дупка, масово се издават не редактирани учебници. Магистралите в момента не са нужни.

А от двете страни на магистралата разпънати на кръст комунисти. Комунистически материя в северозападна бол.

на първия кръст

Не му обръщайте внимание! Болно е съществото. Щото, само болен с такъв ник...

От Мездра до Ботевград е предимно равно.

мозъка

кое е равно бе, дефилето ли?

ВРАЦА ДО МОНТАНА ЩЕ СЕ МИНАВА ПО СТАРИЯ ПЪТ ПРЕЗ ГАЛАТИН ЛИ БЕ МАЙМИНИ НЕГРАМОТНИ

Кога се предвижда да открият първият участък?

2119 г.

от мездра до ботевград - четирилентов път !? и как ще стане тази работа, а? някой вярва ли ви?

А от Враца до Монтана какво- черен път ли?

През нивите, не се ли сещаш