17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Задачка за недоносчета ако в офиса сме седем човека златна рибка куче и фикус кои трима трябва да са с парцали.Аз ще гласувам за ГРОБ поне с тяхните простотии бях свикнал

Сложете си маски. На ротационен принцип. Дори на задниците си слагате гащи, а не парцали, сякаш ги уважавате повече от лицата си.

Смятам да си пусна порно доста по интересно е от жадни за власт чалгари

да не са били с маски я ?! ха ха ха... смешници!

Министъра на здравеопазването не е в час. Явно си няма понятие какво става в България и как живеят хората. За глупостта да махне зелените коридори го вразумиха, но сега, след като излива злобата си на колегите си, едва ли. Проф. Кантарджиев е най-очебиещият пример. Сега тази заповед, която е напълно излишна и всъщност ограничава а не отпуска мерките показва доколко му е акъла.

До месец-два само българския кенефно просветен ще прави ПЦРи за по 200-300 лева за да го пуснат в мола (за гърция на море да не говорим) и ще го гърчат за маски а той ще пищи за дискриминация и права на просветения да знае ФАКТите... Мъъъка, мъка!

ПЦР-а започва някъде от 90 лева. Изпързаляли са те нещо с тези 200-300.

ТАЯ МЯРКА ТУЛУПА ЗАПОЧНА ДА Я ПРИЛАГА ОЩЕ МИНАЛОТО ЛЯТО :)

Без коментар

поредното безумие. смешници.

Този на кой свят живее? Кой носи маска в офиса? Само имитират дейност….

Чукча писател, Става дума за обекти с обществен достъп. Режимът по офисите с ограничен достъп си остава както досега - работодателят определя кога и къде се носят маски.

Ало Спецов, защо си глътна езика. Слагай прашките и бягай на проверка.

А защо не седем и половина.

И какво общо има тази не гърка от снимката с новината?

Всички с АРАБСКИ маски ( бурки, фереджета) да се махат от Парламента и от Магазините ( Аптеките имат разделителен прозорец), а също и арабите, които Боклук Борисов сложи да гледат дали българите носят АРАБСКИ маски, в държавните фирми... Да бягат към Саудитска Арабия... Само такива се заразяват с вируси, или разни педдерази, еббали се с араби и китайци... Като убият арабин или Мошеник с маска, хем РАЗЧИСТВАТ всякакви ВИРУСИ, хем ВЗИМАТ пари, хем СПАСЯВАТ България.

Много смях са заповедите на тези! Ще им чакам аз разрешение, кога да нося или не нося маска. Смях! Няма кой да им спазва малоумните мерки! Много скоро заповедите ще са обжалвани за разделение на ваксинирани и неваксинирани и за други дискриминационни признаци.

Трагедия и несвоевременна смърт на осемнадесет годишната Камила Канепа от Генуа (Лигурия) вследствие на много сериозен кръвоизлив в мозъка от тромбоза около две седмици след ваксинирането с Астра-Зенека. Ваксината бе спряна в Италия. В Канада и Германия също бе спряно ваксинирането. Камила бе оперирана два пъти в неделя, 6 юни, за да се отстрани съсирека, и след това да се намали вътречерепното налягане. Камила ще бъде нарязана за да се вземат органите и. От това ще се възползват петима пациенти. https://www.veteranstoday.com/2021/06/12/disturbing-and-mysterious-death-of-18yo-camilla-after-vaccine-astrazenecas-jabs-stopped-in-italy-for-young-people/

То в малките колективи отдавна не се носят маски. Ако искат да отидат в КАТ София да видят каките по гишетата как "носят" маски.

досега в малките колективи се носеха маски, ако няма външни непознати...не че маските вършат някаква работа...

Министъра явно си няма понятие как се живее в България. Освен да прави мръсотии на колегите си, друго не е правил То май и другите служебни са от същия дол дренки.

как да се разбира тая щуротия? След 3 отрицателни ПСР теста,задължително взети на работа,имам 200 пъти над нормата шибани антитела. Обяснение няма от лабораторията на Пирогов. Там са правени и тестовете. Значи да имаш естествен имунитет срещу нещо е престъпление вече,така ли?

Ами живеем в капитализъм. Всеки който по някакъв начин избягва да налива пари в касичките на капиталистите практически се държи антисоциално, което си е на една крачка от престъпно.

Бил си го бил изкарал. И аз така, ама антителата ми бяха много малко. След като се ваксинирах, на третия ден бяха над това, което хваща теста. Та съм го бил изкарал. Спящ клетъчен имунитет. Ако съм бил срещнал вируса щяло да се задейства. Та язък за ваксината. И туй че съм със всички рискове (освен че не съм дебел и тлъст) и че ми правеха всеки понеделник още от миналата пролет антигенен. Е аз си мисля че може да съм го бил изкарал преди 2020, ама нали е ерес да се каже че короната не е родена в Юхан на пазара... Изобщо оказва се че 60% никога не могат да се разболеят от това чудо, поради стар имунитет към подобни вируси.

Заповед на изтъкнат плоскоземен антиваксър!

Изгарям от желание да разбера математическата, техническата, медицинската или каквато и да било друга обосновка за числото 7. Визирам фразата "работните колективи до 7 души". Ако този "министър" ми обясни откъде е извадил 7, а не 6 или 8 че гласувам за него, обещавам!!!

Числото седем е сакрално в много култури... :)

Числото 7 е резултат на задълбочен анализ на епидемиологичната обстановка в страната, след събиране и обработка на данните от цялата страна, експертният екип стигна до извода: ЧИСЛОТО 7 Е НЕОБХОДИМИЯ ЛИМИТ, ПОНЕЖЕ 7 Е ПОВЕЧЕ ОТ 6 И ПО-МАЛКО ОТ 8, ДРУГИ ВЪПРОСИ?

Тези нещо им хлопа май някоя дъска !