От щаба на Панов-Моасе: Жалбата за отмяна на регистрацията ни е неоснователна

ВМРО търси да пренесе политиката на територията на съда, коментира Емил Георгиев

Обратно в новината

Коментари - От щаба на Панов-Моасе: Жалбата за отмяна на регистрацията ни е неоснователна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Един съдия а още повече от категорията на Панов трябва да Оборва едно твърдение САМО и САМО със ТОЧНИ ФАКТИ а не с такива Сумтения ! В случая трябва да се престави ОФИЦИАЛНА справка кога през тези 5 години госпожата е Напускала и се е Връщала в Страната и дали за всяка от тези години е била повече от Законно ОПРЕДЕЛЕНИЯ срок ?! НЕПРЕДСТАВЯНЕТО на такава справка е СЪЗНАТЕЛЕН опит за ПРИКРИВАНЕ и МАНИПУЛИРАНЕ на Истината ! Опази БОЖЕ Българите от ПИШМАН Съдии , Писарушки, Швестери, Патриоти и Ибрикчии!

В България вече всичко е проблематично и спорно! Дори и най-елементарните неща, които другаде са пределно ясни ад хок, или изясняването им става много бързо с рутинна проверка, в България са огромен проблем! Абсолютен хаос! Пълна лудница! Някои продължават да се пробват да ловят риба в мътна вода, като я мътят непрекъснато!

Прасе мое!

Какво правим с чужбинското ти Моасе, дето си го избра за вице?! Ако се окаже, че не е живяло в БГ по 183 дни през последните 5 години?!

Невинен до доказване на противното. Според мен е трудно да се докаже дали е или не е живяла половин година в България, а това е в ощърб на обвинителите.

В случая СЛУЖЕБНО трябва да сеИЗИСКА да се престави ОФИЦИАЛНА справка кога през тези 5 години госпожата е Напускала и се е Връщала в Страната и дали за всяка от тези години е била повече от Законно ОПРЕДЕЛЕНИЯ срок ?!

"Намираме, че като доказателства не могат да бъдат кредитирани избирателни цитати от доста по-дълги интервюта, които са дадени от г-жа Касимова във времето, без да бъде съобразен контекстът на въпросните интервюта и съдържанието им в цялост" Боже, каква ЮРИДИЧЕСКА СТОЙНОСТ/ ЗАЩИТА... Адвокатът изкарва Касимова ЛЪЖКИНЯ...

Отива се полицията и става много бързо и лесно -Имат всяка дата кога си влизал или излизал /минавал границата / . Знам го понеже преди време трябваше да се отписвам мисля в данъчното ,че от 2000г работя в чужбина и се осигурявам в друга държава и ме пратиха за справка в полицията .

Дъщеря е на евреина Хулюси (Хиндо) Касимов. Омъжена е за евреина Моасе. Не е живяла в България, живяла е при съпругът си. Което е съвсем нормално и закономерно.

Хиндо не е евреин, просто баща му е мюсюлманин

Баща ѝ е турчин, не е евреин.

Мара в почти всяка нейна статия пише колко са прости българите. Как носели анцузи и диагоналки. Как били Ганьовци. Изобщо най-простите и слески хора на континента. Как па реши да става вицепрезидент на сички тия прости бъгари дето ходели с джапанки на Центъра.

Тя самата многократно твърди, че живее в чужбина. Това, че е списвала за 1-2 треторазредни сайта и се е правила на специалист по етикет, не значи, че е живяла в България. Е, много е нагла тая крава!

Всичко АУТ ЛИБЕРАСТ

На пича му смениха очилата. Са ако го подстрижат и обръснат може и да посъбере гласове.

Трябва и зъбите да му избелят, но пък гласеца му остава пе.ераски.

че е пич?

щом има брада, начи е пич.

Тоя се самоубива с това "правните аргументи са на наша страна"... Такива ги брътвеше оная бръсната тиква - за давност когато го питаха плагиатствал ли е...

Какво разбрахме от измъдреното от великите юристи? На първо място, другарката си е зарязвала детето за продължителни периоди от време. На второ, празните приказки не доказват, че Моасето е пребивавала повече в България.

Те децата й са големички, ама в интервюта обяснява колко много обича мъжа си, пък сега се оказва, че не живее при него последните 5-6 години.

Дали пък не са му направили капан на ЛП като са му натресли за вице спорна личност? Или обратното, дали не искат да го изкарат жертва и така да спечели повече избиратели? Предстои да видим.

И в единия, и в другия случай, никакви гласове в плюс няма да спечели. Карикатура, безсмислена. Повтаря като латерна само за съд и съдебна реформа. Битката ще е Герджиков - кРадев.

Баля, баля Да се вземе справка от гранична полиция. Кога влязла, кога излязла? И сумарно колко дни е била в България, за всяка една от последните 5 години

Тъпо Седларов, в ЕС то не се регистрира кой напуска или пристига в страните.

Напротив!

Тъп си ти. Вземи поне веднъж пътувай със самолет, поне до Влашко дето е в ЕС, ще откриеш какво е паспортен контрол...

Ганьо стой си на село

Ами прави са от ВМРО - като е живяла в чужбина , що се регистрира за вицепрезидент на България ?

Марийчето много се ошишкала ! Явно няма кой да я мандръсва !

Тя в България, съпругът на някакъв остров. Как да стане?

Острова е Менорка, до Майорка, Испания. И да, тая крава няма работа в Президентството след като сама се хвали и издава, че живеела от 5 години там ! Това, че си идвала за малко от време на време не важи ! Киро -язовиро номер 2, смята българите за прости. Ако й мине номерът... няма лошо, 4 години да не прави нищо особено, да лапа голяма заплата и накрая да си впише в CV-то, че била голямата работа - вицепрезидент.

Видяха се, запознаха се и се обединиха, че България и Българите въобще не ги интересуват. Важно е да се прави кариера и кинти да падат.